Let's shopping!!!

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Hi uollllsssss...hehehe...lamanya saya tak munculkan diri kat sini...busy la aiii,almaklumlah kan...saya ni supermom ...semua benda nak kena buat,sebab tu kadang-kadang tak sempat nak beraksi kat blog ni...Harini genap sebulan saya tak menulis taw...huhuhu...lamanya ek,tapi thank's sangat kat korang...walaupun saya tak update tapi korang tetap sudi jenguk-jenguk sini dan ada juga yang sudi tekan button whatsapp untuk ber"live chat" dengan saya...Okehhh...taknak buang masa lagi sebab banyak benda sedang "Q" nak dikerjakan...saya nak update pasal LEMONEX ADVANCED ORIGINAL 

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

Korang mesti ingat lagikan tentang LEMONEX yang si Enot minum tu...then dia dah kurus...lepas tu keluar pula HERMONEX ...korang jangan pening pulak dengan nama produk nih...dia macam lebih kurang je NEX-NEX nya...tapi fungsi 2 produk ni berbeza...Hermonex ni lebih kepada produk perawatan dalaman wanita untuk tampil hebat dan sempurna di mata sang suami...dan Lemonex ni produk untuk kurus dengan cara detox semulajadi gitewwww....Kalau korang macam blur-blur lagi korang boleh baca sendiri tentang produk ni ya...

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

So,LEMONEX ADVANCED ORIGINAL  yang saya nak cerita sekarang ni pun adik beradik NEX-NEX jugak...tapi dengarnya yang kali ni lebih advance( hahaha...tengok nama pon tahu advanced)...lebih power...lebih berkesan...dan testimoni lebih awesome...nak tahu cerita lebih lanjut jom tengok(baca) apa yang saya tengah nak kupas nih...hehehe...

Kalau korang nak tahu Lemonex advanced ni dinamakan advanced pasai kemampuannya untuk menurunkan berat badan lebih 7 kali ganda lebih cepat daripada lemonex biasa...Then ada tambahan fungsi yang dibuat iaitu ia dapat mencerahkan kulit satu badan dengan tambahan buah blackbaries dan rasanya lebih enak daripada versi yang lama...gitewww...cer korang bayangkan...yang lama punya sedap dan yang baru lebih sedap...so,maknanya korang tak payah ber"pahit-pahit" untuk menurunkan berat badan...nak turunkan berat badan dengan hati yang berbunga-bunga gitewww...hahaha...mula dah merapu bahasa bunga-bunga nihhhh...sabo-sabo...ada lagi ni nak cerita...

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

Dulu lemonex dah testing keberkesanan produk diorang kat enot...korang tahu berapa kg enot lost lepas ambil 3 botol lemonex??? Haaaa...ni mak ngah nak habaq...29kg beb...banyak tu enot lost...padanlah dia kurus...dah ada cutting...dah boleh melawa pakai baju santek-santek macam geng-geng yang lain...jeles mak ngah dikkk...huhuhuhu...

Itu hasil lemonex biasa tu taw...yang lemonex advanced ni 7 kali ganda lebih efektif...cer bayangkan kalau enot continue dengan lemonex advance mau kurus kedengking jadinya huhuhu...tapi kita bagi testing kat siti chubby pula kali nih...Dan korang tau kan...dah viral dah sekarang ni yang siti chubby selim melim dek penangan Lemonex Advanced...Laaaaa...tak tau mana satu siti chubby? Alaaaa korang search jela kat google tuha...nanti keluarlah wajah siti chubby tuh...saya ni agak minat sangat kalau dia berlakon sebab suka tengah muka selamba dia berlakon ditambah dengan mulut becok yang nampak natural tuh huhuhuhu...

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

Cara nak ambil Lemonex Advanced ni pun sangat mudah....tak payah nak tulis jadual bagai...yang penting langkah pertama yang wajib korang buat dulu sebelum korang move to the next step...Apa dia step pertama???? Step pertama korang perlu beli laaaa dulu...kang bagitahu step seterusnya tapi tak beli berbuih-buih mulut saya nak guide pun tak guna sebab tak boleh nak praktikkan...betoiii tak??? hahahaha....so,kesimpulannya korang baca artikel ni banyak kali sambil cuci-cuci mata tengok gambar tuh...then bila dah hadam dan yakin korang nak try...korang boleh picit je icon whatsapp yang besau kat bawah nun...then kita boleh chatting2 kat sana hokeyyyy...

LEMONEX ADVANCED ORIGINAL

Rasanya itu je kot update saya berkaitan LEMONEX ADVANCED ORIGINAL ni...kalau ada yang tercicir saya akan tambah kemudian dan kalau korang kurang faham korang boleh tanya saya...jangan takut-takut saya tak garang...Then...jumpa lagi next entri...babaiiii

BUAT JENAMA SENDIRI

STOKIS GARLIC BALM

-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

INAI MERAH EXPRESS

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Harini saya nak kabo ke korang nih pasal inai kuku trend sekarang yang dalam botol tu...pastu hujungnya ada berus...Korang mesti tau kan inai mana satu yang saya maksudkan...Jom kita tengok gambar comel INAI MERAH EXPRESS 

INAI MERAH EXPRESS

Haaaa....ni lah dia inai merah express yang saya nak tunjuk tu...Comel kan...Warna inai nih sama macam kuku yang dalam gambar tu...Korang jangan terpedaya dengan warna sticker yang warna warni tu taw sebab warna sticker tu tiada kaitan dengan warna inai...sticker itu sekadar untuk bagi effect comel gitewww hahahaha...

INAI MERAH EXPRESS

Inai ni ada juga jual kat shopee taw...kalau korang taknak beli direct dengan saya korang boleh beli kat shopee...harga memang sangat-sangat mampu milik...budak sekolahpun mampu nak beli uolllllssss...satu botol boleh pakai berjemaah,boleh pakai banyak kali dan warna memang meletopssss...Kalau ada sesiapa yang nak borong pun kita ada open untuk borong juga...boleh terus wasap saya untuk harga borong...


INAI MERAH EXPRESS

Macam cantik jek...macam comel jekkkk...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

SLEEPING MASK BY MACKINZ

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Hiiii korang...lama aiii tak bersiaran hehehe....busy nau sekarang ni....jom korang layan saya nak review pasal SLEEPING MASK BY MACKINZ yang warna hijau-hijau tuh....Sekarang heboh betul pasal sleeping mask nih...ramai yang tanya kat saya dah masuk ke blom...haaaa...ni dia saya nak habaq yang sleeping mask hijau nih dahpun sampai ke tangan kami...uolllssss dah boleh order dah...tapi makesure sebelum order tanya stok dulu...takut kang habis plak stok frust menonggeng korang hihihihi...

SLEEPING MASK BY MACKINZ

SLEEPING MASK BY MACKINZ

Jom kita tengok apa bahan-bahan yang terkandung dalam SLEEPING MASK BY MACKINZ ni :
 ~Dead sea Mud 
~ Multi mineral
~ Sea cucumber extract
~ Multi vitamin 
~ Oil 
~ Hyarulonic acid
~ Honey

Wowwww....tengok pada bahannyapun serius best sleeping mask nih huhuhu...Kenapa panggil sleeping mask? Mula-mula saya pun pelik gak kenapa ia dipanggil sleeping mask...rupa-rupanya mask ni gua masa tidur malam....bangun pagi barulah cuci...Korang kalau yang ada anak kecil tu hati-hati ya kalau nak guna...takut anak terkejut pula bangun malam tengok mak nya muka gitu hehehe...Pastu kat cik abang pon mention kat dia awal-awal nak pakai sleeping mask hehe...

FUNGSI UTAMA : 
🍃 melembabkan kulit wajah 
🍃 menbuang sel kulit mati 
🍃 membantu mengawal minyak pada kulit
🍃 mencerahkan kulit wajah 
🍃 mengurangkan garis halus pada wajah
🍃 Anti penuaan

Apa yang penting SLEEPING MASK BY MACKINZ ni dah pun mendapat kelulusan KKM...Trend orang sekarang kalau nak beli produk mesti nak produk yang ada KKM kan...bukan apa,banyak sangat kes produk tiruan sekarang ni...so mereka lebih berhati-hati...
SAH LULUS KKM ✔️
NOT170903338K

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

MAXXSLIM LOTION TRIM & TIGHT

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Pin pinnnnn...satu lagi produk viral dah masukkkk...Korang nak tahu produk apa tak??? Hehehe...tu kat tajuk dah tulis kan kikiki... MAXXSLIM LOTION TRIM & TIGHT adik beradik dengan pil kurus maxxslim yang khabarnya memang meletops hasilnya...Dulu pil kurus maxxslim ni pun pernah viral juga...now MAXXSLIM LOTION TRIM & TIGHT pula ambil alih takhta untuk di viralkan...kenapa asyik viral je?? barang baik ma...mestilah orang suka nak share kannnn...

MAXXSLIM LOTION TRIM & TIGHT

Nak bagitahu korang nih...produk ni dah selamat mendarat dalam store we all,so korang yang sebelum ni dah try macam2 produk tapi masih belum jumpa yang serasi bersama bolehlah try MAXXSLIM LOTION TRIM & TIGHT ni pula sebab ramai cakap losyen ni menjadi...yang mengeleber tu semuanya akan jadi tight balik...Yang bestnya ia boleh kasi pudarkan parut taw...jarang ada losyen kurus leh buat gini

Sebelum tu jom layan apa kebaikan yang korang boleh dapat dengan menggunakan MAXXSLIM LOTION TRIM & TIGHT ni :
~ Membakar lemak berlebihan
~ Menurunkan berat badan dengan penggunaan konsisten
~ Melangsingkan badan serta reshape semula bentuk badan yang dah ke laut akibat gaya pemakanan yang tidak terkawal @ selepas melahirkan anak
~ Meruncingkan wajah...v shape uollllssss...
~ Anti aging...say no to berkedut-kedut hehehe...
~ Mencerahkan kulit
~ Memudarkan parut...ni yang saya bagitau tadi
~ Mengurangkan inci dengan cepat dibahagian lengan&peha
~ Membantu menghilangkan perut boroi
~ Buang angin berlebihan dalam badan
~ Membuang sel kulit mati & daki
~ Kulit menjadi halus & cantik

Ini adalah serba sedikit kebaikan dan khasiat yang korang boleh dapat dengan menggunakan MAXXSLIM LOTION TRIM & TIGHT...nak cakap banyakpun tak guna kan korang...sebab korang hanya boleh baca je...nak tahu ok ke idok wajib cuba sebotol pastu kalau ok boleh beli sedozen terus buat stok kan hehehe...Semua produkpun dalam dunia ni kena cuba baru boleh tahu serasi ke tidak dengan badan kita...Jangan terlalu terpedaya dengan hasil orang lain...sebab kalau tak menjadi kat badan kita termeroyan tanpa sengaja pula...sape yang susah??? hehehe...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

LAMONEX DETOX TRIAL PACK - NAK SLIM MACAM ENOT

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Yuhuuuu...hai darling-darling semua...Macamana korang sekarang terutamanya yang beli LEMONEX DETOX dengan saya sebelum ni??? Ok tak? dah slim blom??? Hehehe...kalau yang dah kurang berat badan tu tahniah ya kat korang...yang masih belum banyak yang turun sila usaha lagi...mungkin lambat sikit tindakbalasnya,jangan cepat putus asa sebab hormon kita ni tak sama...ada yang cepat ada yang lambat...Yang mana masih belum cuba disebabkan harga yang terlalu mahal dan takut tak serasi korang boleh beli LAMONEX DETOX TRIAL PACK - NAK SLIM MACAM ENOT ...Ahaaa...kalau macamni baru senang nak testing-testing kannn...

LAMONEX DETOX TRIAL PACK - NAK SLIM MACAM ENOT

Haaa...inilah rupanya trial pek yang saya maksudkan...Dalam 1 pek ada 10 sachet yang korang boleh testing selama 10 hari...In Sya Allah korang boleh nampak kesannya selama 10 hari korang amalkan...Kalau serasi boleh beli terus yang besar kan...Saya taknak sentuh banyak-banyak pasal fungsi LEMONEX DETOX ni sebab sebelum ni saya dah pernah bebel pasal produk ni...Kalau ada yang belum tahu boleh tinjau kat SINI

LAMONEX DETOX TRIAL PACK - NAK SLIM MACAM ENOT

Baru-baru ni kecoh orang bercerita pasal Enot dah kurus minum Lemonex Detox tau...Ada pula yang cakap Enot kurus disebabkan penyakitnya tetapi disangkal sekeras-kerasnya oleh Enot sendiri memandangkan penyakitnya disahkan pulih sepenuhnya sebelum dia mengambil Lemonex Detox tersebut. Maka,benarlah Enot benar-benar kurus dengan mengamalkan Lemonex Detox ini sekaligus menjadikan produk ini fenomena kurus secara sihat dikalangan rakyat malaysia yang berusaha untuk kurus tanpa menggunakan pil

LAMONEX DETOX TRIAL PACK - NAK SLIM MACAM ENOT

Fuyyohhhh...Terpampang dah iklan lamonex detox ni kat highway...patut la bertalu-talu orang pm saya dok tanya pasal produk nih...Tergugat rasanya iman saya tengok Enot dah berjaya kurus sedangkan saya punya payah nak kuruskan badan memandangkan saya cukup takut nak makan pil kurus ditambah dengan cukup malas nak berdiet dan di tambah lagi dengan hobi suka makan...adehhhh...sampai bila la tak kurus aiiiollsssss

LAMONEX DETOX TRIAL PACK - NAK SLIM MACAM ENOT

Haaa ni deh wajah terbaru Enot selepas jadi duta Lemonex Detox...Korang tengok dagu runcing je tu pon dah dapat bayangkan badannya macamana...Seriously saya jelezzz tahap gaban nih...huhuhu...tak kira saya mesti try lemonex detox gak...Korang taknak try ke???? Jommm...


BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

DOLLY V SHAPE MASK

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Zaman sekarang ni ramai wanita yang berlumba-lumba nak nampak cantik...bukanlah zaman dulu-dulu orang tak nak kelihatan cantik tetapi sekarang ni pelbagai produk yang boleh bantu mempercantikkan penampilan diri seseorang...Betul tak korang???Harini saya nak story sikit pasal produk DOLLY V SHAPE MASK yang katanya boleh meruncingkan dagu...ye ke idokkk??hehehe

DOLLY V SHAPE MASK

Ramai yang mengalami masalah pipi nampak tembbam padahal badan takde lah gemoks sangat pon...Kadang tu ada yang diet bagai nak rak...then lepas dah dapat berat badan yang ideal tiba tang pipi nampak tembam...Tipu la kalau ada yang cakap taknak dagu nampak V shape...Kebanyakan wanita semua mendambakan dagu V shape sebab lagi kelihatan cantik bila nak selpie akn kan kannnn...hahaha...Cer tengok Cik Bellaz tu cantik gilos dagu V shape nya walaupun baru melalui fasa dagu U shape sejak lahirkan anak ke-2...

DOLLY V SHAPE MASK

Sebelum cerita lebih-lebih pasal DOLLY V-SHAPE ni baik kita baca dulu kebaikan produk ni dalam membantu mempercantikkan keterampilan korang nanti...Membaca jambatan ilmu taw...rugi tak baca...hehehe

~ Mengurangkan pipi tembam dalam masa 3 hari (terbukti secara klinikal)
~ Menghasilkan dagu yang runcing
~ Melembutkan kulit
~ Menghalus dan menegangkan kulit
~Anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
~Tiada kesan sampingan
~ Mempunyai kelulusan KKM

ISI KANDUNGAN :
1 PACK = 5PCS

Kepada sesiapa yang dah bosan dan menyampah dengan masalah double chin korang boleh la try DOLLY V SHAPE MASK. Dengan menggunakan mask sahaja korang dah tak payah nak pergi rawatan mahal-mahal semata-mata nak buang double chin korang tuh...In Sya Allah korang boleh tukar U shape ke V shape dengan DOLLY V SHAPE MASK kerana ia telah di uji sebelum dipasarkan...Tapi ingat,mask ni guna sekali je taw...lepas guna buang...seminggu korang boleh pakai 1 - 2 pcs ikut bajet korang...kalau nak dapat hasil yang cepat korang boleh amalkan guna seminggu 2 kali secara konsisten dan nantikan keajaiban DOLLY V SHAPE MASK membantu meruncingkan dagu korang...Moh grab sekotak dua....
bye2 double chin😉😉...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

MR KING X JAMU KHAS UNTUK LELAKI HEBAT DI RANJANG

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Harini saya nak share produk khas untuk lelaki...So,orang perempuan boleh baca juga untuk mereka yang sudah berumahtangga. Memperkenal kannnnn...MR KING X JAMU KHAS UNTUK LELAKI HEBAT DI RANJANG ...Ingat wanita je leh layan jamu??? sekarang lelakipun boleh makan jamu uollllssss...

MR KING X JAMU KHAS UNTUK LELAKI HEBAT DI RANJANG

Mr King X ni kalau korang nak tahu adalah jamu khas untuk lelaki yang kurang bertenaga ketika bersama. Bila kurang bertenaga makanya bila bersama sekejap je dah berakhir operasi...Kadang-kadang si isteri baru rasa nak bermula sang suami dah berada digarisan penamat...Inilah masalah yang perlu diselesaikan oleh para suami sebelum si isteri cari jalan penyelesaian yang mudah...orang perempuan ni akalnya kadang-kadang lemah juga...

Antara kelebihan apabila mengamalkan Mr King X ini adalah suami akan kembali perkasa seperti awal perkahwinan dulu. Korang jangan ingat orang perempuan je yang boleh kondem selepas melahirkan,selepas bertahun-tahun kahwin taw...lelakipun ada masalah macamni...cuma kita je yang tak berapa nak perasan sebab kebanyakannya dirahsiakan @ kebanyakan produk lebih fokus kepada wanita

Fungsinya :
~ menguatkan tenaga lelaki(sepanjang masa bukan diranjang sahaja)
~ meningkatkan penghasilan sperma(lebih sihat untuk yang merancang mempunyai zuriat)
~ Meningkatkan kadar metabolisma badan
~ Bertahan lebih lama ketika di ranjang
~ Melancarkan sistem peredaran darah
~ Mengurangkan paras gula dalam darah
~ Melambatkan proses penuaan(lelakipun boleh awet muda uolllsss)
~ Merangsang penghasilan insuli dari pankreas
~ Membersihkan pundi kencing
~ membersihkan buah pinggang
~ Menguatkan tenaga lelaki

MR KING X JAMU KHAS UNTUK LELAKI HEBAT DI RANJANG

Senarai di atas adalah antara fungsi yang terdapat dalam setiap kapsul Mr King X yang perlu diamalkan oleh lelaki yang mempunyai masalah lemah syahwat...Kalau yang dah tak mesra tu kita usahakan untuk kembali mesra kannnn...Dan untuk pengetahuan abang-abang sado kat luar sana,produk ini adalah 100% herba terpilih dan dijamin selamat...korang jangan takut nak makan sebab ia tidak akan memudaratkan...

Tak perlu nak beli produk beratus-ratus ringgit kalau tak mampu...cukup guna Mr King X untuk kembalikan keceriaan rumahtangga korang...Apa yang penting sebelum beli pastikan korang beli yang original sebab kang dek nak beli yang murah terbeli pula yang fake...Biasalah kan,kat luar sana ramai manusia yang tak berhati perut suka ambil kesempatan huhuhu....

Isi kandungan :
30 capsule


BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Korangggg....rindu pula rasanya nak celoteh kat sini. Harini saya nak tepek barang yang ramai sekali tanya saya ada jual tak...Pasaipa diorang tanya??? Pasainya dengar-dengar cerita produk ni memang power untuk wanita yang mementingkan kesempurnaan. So jom kita cerita pasal PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Terkejut mak tengok harganya uollllssss...Huhuhu,takpe mahal sebab guna ni satu je boleh cover semua kesihatan dalaman dan luaran sekaligus dik...dah boleh tolak tepi suppliment lain tu...ada orang makan produk vitamin,pastu makan pula produk kurus...tambah lagi dengan collagen...lagi tambah dengan produk penjagaan miss v dan tah apa-apa produk lagi...kadang tu sampai tercicir-cicir makan dek terlalu banyak nak makan hahaha...ada juga yang siap buat jadual untuk makan semua suppliment tuh...

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Tapi dengan Pink Lady korang boleh lupakan semua keperitan untuk telan banyak-banyak suppliment tu semua sebab makan Pink Lady sahaja akan cover semua dari atas sampai bawah...dari luar sampai dalam...Itu sebablah harganya agak exclusive. Kalau di tolak dan ditambah dengan semua suppliment yang banyak-banyak korang telan tu,korang boleh compare dengan harga 1 Pink Lady uollllssss....

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Ramai yang telah mencuba dan ramai yang repeat order gara-gara kehebatan Pink Lady yang tak akan korang ketahui kalau korang tak cuba...dah cuba for sure korang akan repeat sebab yang gelap jadi cerah...yang kendur jadi terangkat...yang leper jadi bulat...yang gemuk jadi kurus...dan banyak lagi akan jadinya huhuhu...tak dan saya nak tulis sebab terlalu banyak manfaat yang korang leh dapat daripada Pink Lady Body Perfection ni

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA
~ meh baca kat sini manfaatnya ~

Namapun dah Body Perfection kan,ofcozz lah akan buat diri kita perfect. Ada customer yang cakap dengan 1 botol je dah boleh nampak perubahannya...tapi semua tu atas keizinanNya,kita hanya merancang betul tak...tapi yang penting sesiapa yang ingin mencuba produk Pink Lady perlu bersikap positif dan yakin bahawa kita mencari solution untuk memperbaiki diri kita bukan untuk merubah ciptaan Allah...gitewww....

Bahan-bahan utama:
Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak.

Mengandungi pelbagai fitoestrogen:
Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA


Isi kandungan :
60biji(kapsul)

Kepada sesiapa yang berminat untuk beli roger-roger la ek...Peringatan kepada semua orang bahawa pihak HQ tidak pernah membuat sebarang promosi selain harga RM280 ini...dan pihak HQ juga telah declare bahawa mereka tidak akan bertanggungjawab diatas pembelian selain daripada harga yang ditetapkan sekiranya produk tersebut tidak berkesan...so...apa-apapun pilihan terletak pada tangan korang...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

VIRAL GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Yuhuuuu...hai darling2 semua...Macam tersenyap tanpa sengaja kat sini sebab busy pergi siapkan tempahan. Ni saya lari jap sebab nak update pasal VIRAL GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT nih. Produk ni produk homemade 100% organik so korang tak perlu risau nak guna...Ia adalah alternatif untuk menyembuhkan selsema dan batuk cara traditional

GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT


Korang perasan tak orang tua-tua kalau anak selsema dan batuk diorang pergi dapur ambil bawang putih then diorang titik(ketuk/hancurkan/tumbuk) pastu letak dalam minyak kelapa pastu sapu kat dada dan tapak kaki anak mereka. Haaaa itu zaman dulu punya cerita,zaman sekarang ni bila anak-anak batuk selsema ibu bapa tak pergi dapur cari bawang putih dah...yang diorang cari adalah kunci kereta sebab nak bawa anak pergi klinik hehehe

Sebenarnya ramai yang share petua tentang manfaat bawang putih untuk merawat selsema dan batuk ni,korang boleh google. Garlic balm ini ni dimodenkan untuk memudahkan ibu bapa...takde la susah payah nak ketuk-ketuk bawang putih lagi dah lepas ni...Buka penutup then apply...tiada risiko tertumpah @ meleleh kan...

GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT


Bak kata pepatah "tak lapuk dek hujan,tak lekang dek panas" petua ini masih releven untuk digunakan sebab saya sendiri telah gunakan kepada anak saya sebab anak saya alah kepada ubatan moden. Alhamdulillah ia berhasil dan serasi dengan mereka

Fungsi Garlic Balm :
~ Merawat selsema
~ Merawat batuk
~ Merawat kahak
~ Merawat asma
~ Membuang angin
~ Merawat gatal-gatal ringan
~ Menghangatkan badan 
~ Merawat kembung perut

Cara guna :
Sapu balm dibahagian tapak kaki,dada,belakang,tulang rusuk,bahagian sinus dan ubun-ubun(pakai stoking selepas sapu di tapak kaki)...Pastikan kalau korang nak sapu dibahagian sinus anak korang dah tidur,takut nanti dia tonyoh-tonyoh terus masuk mata huhuhu

GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT


Disclaimer :
Garlic balm ini adalah 100% homemade,tiada bahan terlarang @ bahan kimia yang terkandung dalam balm ini. Tiada sebarang penggunaan essential oil didalam balm ini. Ia adalah 100% menggunakan bawang putih asli dan minyak zaitun. Ini adalah alternatif perawatan secara traditional,jika sakit berlarutan sila berjumpa dengan doktor

Kepada yang berminat untuk menjadi agent,adalah sangat dialu-alukan sebelum kuota penuh...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)