Let's shopping!!!

INAI MERAH EXPRESS

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Harini saya nak kabo ke korang nih pasal inai kuku trend sekarang yang dalam botol tu...pastu hujungnya ada berus...Korang mesti tau kan inai mana satu yang saya maksudkan...Jom kita tengok gambar comel INAI MERAH EXPRESS 

INAI MERAH EXPRESS

Haaaa....ni lah dia inai merah express yang saya nak tunjuk tu...Comel kan...Warna inai nih sama macam kuku yang dalam gambar tu...Korang jangan terpedaya dengan warna sticker yang warna warni tu taw sebab warna sticker tu tiada kaitan dengan warna inai...sticker itu sekadar untuk bagi effect comel gitewww hahahaha...

INAI MERAH EXPRESS

Inai ni ada juga jual kat shopee taw...kalau korang taknak beli direct dengan saya korang boleh beli kat shopee...harga memang sangat-sangat mampu milik...budak sekolahpun mampu nak beli uolllllssss...satu botol boleh pakai berjemaah,boleh pakai banyak kali dan warna memang meletopssss...Kalau ada sesiapa yang nak borong pun kita ada open untuk borong juga...boleh terus wasap saya untuk harga borong...


INAI MERAH EXPRESS

Macam cantik jek...macam comel jekkkk...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

SLEEPING MASK BY MACKINZ

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Hiiii korang...lama aiii tak bersiaran hehehe....busy nau sekarang ni....jom korang layan saya nak review pasal SLEEPING MASK BY MACKINZ yang warna hijau-hijau tuh....Sekarang heboh betul pasal sleeping mask nih...ramai yang tanya kat saya dah masuk ke blom...haaaa...ni dia saya nak habaq yang sleeping mask hijau nih dahpun sampai ke tangan kami...uolllssss dah boleh order dah...tapi makesure sebelum order tanya stok dulu...takut kang habis plak stok frust menonggeng korang hihihihi...

SLEEPING MASK BY MACKINZ

SLEEPING MASK BY MACKINZ

Jom kita tengok apa bahan-bahan yang terkandung dalam SLEEPING MASK BY MACKINZ ni :
 ~Dead sea Mud 
~ Multi mineral
~ Sea cucumber extract
~ Multi vitamin 
~ Oil 
~ Hyarulonic acid
~ Honey

Wowwww....tengok pada bahannyapun serius best sleeping mask nih huhuhu...Kenapa panggil sleeping mask? Mula-mula saya pun pelik gak kenapa ia dipanggil sleeping mask...rupa-rupanya mask ni gua masa tidur malam....bangun pagi barulah cuci...Korang kalau yang ada anak kecil tu hati-hati ya kalau nak guna...takut anak terkejut pula bangun malam tengok mak nya muka gitu hehehe...Pastu kat cik abang pon mention kat dia awal-awal nak pakai sleeping mask hehe...

FUNGSI UTAMA : 
🍃 melembabkan kulit wajah 
🍃 menbuang sel kulit mati 
🍃 membantu mengawal minyak pada kulit
🍃 mencerahkan kulit wajah 
🍃 mengurangkan garis halus pada wajah
🍃 Anti penuaan

Apa yang penting SLEEPING MASK BY MACKINZ ni dah pun mendapat kelulusan KKM...Trend orang sekarang kalau nak beli produk mesti nak produk yang ada KKM kan...bukan apa,banyak sangat kes produk tiruan sekarang ni...so mereka lebih berhati-hati...
SAH LULUS KKM ✔️
NOT170903338K

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

MAXXSLIM LOTION TRIM & TIGHT

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Pin pinnnnn...satu lagi produk viral dah masukkkk...Korang nak tahu produk apa tak??? Hehehe...tu kat tajuk dah tulis kan kikiki... MAXXSLIM LOTION TRIM & TIGHT adik beradik dengan pil kurus maxxslim yang khabarnya memang meletops hasilnya...Dulu pil kurus maxxslim ni pun pernah viral juga...now MAXXSLIM LOTION TRIM & TIGHT pula ambil alih takhta untuk di viralkan...kenapa asyik viral je?? barang baik ma...mestilah orang suka nak share kannnn...

MAXXSLIM LOTION TRIM & TIGHT

Nak bagitahu korang nih...produk ni dah selamat mendarat dalam store we all,so korang yang sebelum ni dah try macam2 produk tapi masih belum jumpa yang serasi bersama bolehlah try MAXXSLIM LOTION TRIM & TIGHT ni pula sebab ramai cakap losyen ni menjadi...yang mengeleber tu semuanya akan jadi tight balik...Yang bestnya ia boleh kasi pudarkan parut taw...jarang ada losyen kurus leh buat gini

Sebelum tu jom layan apa kebaikan yang korang boleh dapat dengan menggunakan MAXXSLIM LOTION TRIM & TIGHT ni :
~ Membakar lemak berlebihan
~ Menurunkan berat badan dengan penggunaan konsisten
~ Melangsingkan badan serta reshape semula bentuk badan yang dah ke laut akibat gaya pemakanan yang tidak terkawal @ selepas melahirkan anak
~ Meruncingkan wajah...v shape uollllssss...
~ Anti aging...say no to berkedut-kedut hehehe...
~ Mencerahkan kulit
~ Memudarkan parut...ni yang saya bagitau tadi
~ Mengurangkan inci dengan cepat dibahagian lengan&peha
~ Membantu menghilangkan perut boroi
~ Buang angin berlebihan dalam badan
~ Membuang sel kulit mati & daki
~ Kulit menjadi halus & cantik

Ini adalah serba sedikit kebaikan dan khasiat yang korang boleh dapat dengan menggunakan MAXXSLIM LOTION TRIM & TIGHT...nak cakap banyakpun tak guna kan korang...sebab korang hanya boleh baca je...nak tahu ok ke idok wajib cuba sebotol pastu kalau ok boleh beli sedozen terus buat stok kan hehehe...Semua produkpun dalam dunia ni kena cuba baru boleh tahu serasi ke tidak dengan badan kita...Jangan terlalu terpedaya dengan hasil orang lain...sebab kalau tak menjadi kat badan kita termeroyan tanpa sengaja pula...sape yang susah??? hehehe...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

LAMONEX DETOX TRIAL PACK - NAK SLIM MACAM ENOT

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Yuhuuuu...hai darling-darling semua...Macamana korang sekarang terutamanya yang beli LEMONEX DETOX dengan saya sebelum ni??? Ok tak? dah slim blom??? Hehehe...kalau yang dah kurang berat badan tu tahniah ya kat korang...yang masih belum banyak yang turun sila usaha lagi...mungkin lambat sikit tindakbalasnya,jangan cepat putus asa sebab hormon kita ni tak sama...ada yang cepat ada yang lambat...Yang mana masih belum cuba disebabkan harga yang terlalu mahal dan takut tak serasi korang boleh beli LAMONEX DETOX TRIAL PACK - NAK SLIM MACAM ENOT ...Ahaaa...kalau macamni baru senang nak testing-testing kannn...

LAMONEX DETOX TRIAL PACK - NAK SLIM MACAM ENOT

Haaa...inilah rupanya trial pek yang saya maksudkan...Dalam 1 pek ada 10 sachet yang korang boleh testing selama 10 hari...In Sya Allah korang boleh nampak kesannya selama 10 hari korang amalkan...Kalau serasi boleh beli terus yang besar kan...Saya taknak sentuh banyak-banyak pasal fungsi LEMONEX DETOX ni sebab sebelum ni saya dah pernah bebel pasal produk ni...Kalau ada yang belum tahu boleh tinjau kat SINI

LAMONEX DETOX TRIAL PACK - NAK SLIM MACAM ENOT

Baru-baru ni kecoh orang bercerita pasal Enot dah kurus minum Lemonex Detox tau...Ada pula yang cakap Enot kurus disebabkan penyakitnya tetapi disangkal sekeras-kerasnya oleh Enot sendiri memandangkan penyakitnya disahkan pulih sepenuhnya sebelum dia mengambil Lemonex Detox tersebut. Maka,benarlah Enot benar-benar kurus dengan mengamalkan Lemonex Detox ini sekaligus menjadikan produk ini fenomena kurus secara sihat dikalangan rakyat malaysia yang berusaha untuk kurus tanpa menggunakan pil

LAMONEX DETOX TRIAL PACK - NAK SLIM MACAM ENOT

Fuyyohhhh...Terpampang dah iklan lamonex detox ni kat highway...patut la bertalu-talu orang pm saya dok tanya pasal produk nih...Tergugat rasanya iman saya tengok Enot dah berjaya kurus sedangkan saya punya payah nak kuruskan badan memandangkan saya cukup takut nak makan pil kurus ditambah dengan cukup malas nak berdiet dan di tambah lagi dengan hobi suka makan...adehhhh...sampai bila la tak kurus aiiiollsssss

LAMONEX DETOX TRIAL PACK - NAK SLIM MACAM ENOT

Haaa ni deh wajah terbaru Enot selepas jadi duta Lemonex Detox...Korang tengok dagu runcing je tu pon dah dapat bayangkan badannya macamana...Seriously saya jelezzz tahap gaban nih...huhuhu...tak kira saya mesti try lemonex detox gak...Korang taknak try ke???? Jommm...


BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

DOLLY V SHAPE MASK

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Zaman sekarang ni ramai wanita yang berlumba-lumba nak nampak cantik...bukanlah zaman dulu-dulu orang tak nak kelihatan cantik tetapi sekarang ni pelbagai produk yang boleh bantu mempercantikkan penampilan diri seseorang...Betul tak korang???Harini saya nak story sikit pasal produk DOLLY V SHAPE MASK yang katanya boleh meruncingkan dagu...ye ke idokkk??hehehe

DOLLY V SHAPE MASK

Ramai yang mengalami masalah pipi nampak tembbam padahal badan takde lah gemoks sangat pon...Kadang tu ada yang diet bagai nak rak...then lepas dah dapat berat badan yang ideal tiba tang pipi nampak tembam...Tipu la kalau ada yang cakap taknak dagu nampak V shape...Kebanyakan wanita semua mendambakan dagu V shape sebab lagi kelihatan cantik bila nak selpie akn kan kannnn...hahaha...Cer tengok Cik Bellaz tu cantik gilos dagu V shape nya walaupun baru melalui fasa dagu U shape sejak lahirkan anak ke-2...

DOLLY V SHAPE MASK

Sebelum cerita lebih-lebih pasal DOLLY V-SHAPE ni baik kita baca dulu kebaikan produk ni dalam membantu mempercantikkan keterampilan korang nanti...Membaca jambatan ilmu taw...rugi tak baca...hehehe

~ Mengurangkan pipi tembam dalam masa 3 hari (terbukti secara klinikal)
~ Menghasilkan dagu yang runcing
~ Melembutkan kulit
~ Menghalus dan menegangkan kulit
~Anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
~Tiada kesan sampingan
~ Mempunyai kelulusan KKM

ISI KANDUNGAN :
1 PACK = 5PCS

Kepada sesiapa yang dah bosan dan menyampah dengan masalah double chin korang boleh la try DOLLY V SHAPE MASK. Dengan menggunakan mask sahaja korang dah tak payah nak pergi rawatan mahal-mahal semata-mata nak buang double chin korang tuh...In Sya Allah korang boleh tukar U shape ke V shape dengan DOLLY V SHAPE MASK kerana ia telah di uji sebelum dipasarkan...Tapi ingat,mask ni guna sekali je taw...lepas guna buang...seminggu korang boleh pakai 1 - 2 pcs ikut bajet korang...kalau nak dapat hasil yang cepat korang boleh amalkan guna seminggu 2 kali secara konsisten dan nantikan keajaiban DOLLY V SHAPE MASK membantu meruncingkan dagu korang...Moh grab sekotak dua....
bye2 double chin😉😉...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

MR KING X JAMU KHAS UNTUK LELAKI HEBAT DI RANJANG

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Harini saya nak share produk khas untuk lelaki...So,orang perempuan boleh baca juga untuk mereka yang sudah berumahtangga. Memperkenal kannnnn...MR KING X JAMU KHAS UNTUK LELAKI HEBAT DI RANJANG ...Ingat wanita je leh layan jamu??? sekarang lelakipun boleh makan jamu uollllssss...

MR KING X JAMU KHAS UNTUK LELAKI HEBAT DI RANJANG

Mr King X ni kalau korang nak tahu adalah jamu khas untuk lelaki yang kurang bertenaga ketika bersama. Bila kurang bertenaga makanya bila bersama sekejap je dah berakhir operasi...Kadang-kadang si isteri baru rasa nak bermula sang suami dah berada digarisan penamat...Inilah masalah yang perlu diselesaikan oleh para suami sebelum si isteri cari jalan penyelesaian yang mudah...orang perempuan ni akalnya kadang-kadang lemah juga...

Antara kelebihan apabila mengamalkan Mr King X ini adalah suami akan kembali perkasa seperti awal perkahwinan dulu. Korang jangan ingat orang perempuan je yang boleh kondem selepas melahirkan,selepas bertahun-tahun kahwin taw...lelakipun ada masalah macamni...cuma kita je yang tak berapa nak perasan sebab kebanyakannya dirahsiakan @ kebanyakan produk lebih fokus kepada wanita

Fungsinya :
~ menguatkan tenaga lelaki(sepanjang masa bukan diranjang sahaja)
~ meningkatkan penghasilan sperma(lebih sihat untuk yang merancang mempunyai zuriat)
~ Meningkatkan kadar metabolisma badan
~ Bertahan lebih lama ketika di ranjang
~ Melancarkan sistem peredaran darah
~ Mengurangkan paras gula dalam darah
~ Melambatkan proses penuaan(lelakipun boleh awet muda uolllsss)
~ Merangsang penghasilan insuli dari pankreas
~ Membersihkan pundi kencing
~ membersihkan buah pinggang
~ Menguatkan tenaga lelaki

MR KING X JAMU KHAS UNTUK LELAKI HEBAT DI RANJANG

Senarai di atas adalah antara fungsi yang terdapat dalam setiap kapsul Mr King X yang perlu diamalkan oleh lelaki yang mempunyai masalah lemah syahwat...Kalau yang dah tak mesra tu kita usahakan untuk kembali mesra kannnn...Dan untuk pengetahuan abang-abang sado kat luar sana,produk ini adalah 100% herba terpilih dan dijamin selamat...korang jangan takut nak makan sebab ia tidak akan memudaratkan...

Tak perlu nak beli produk beratus-ratus ringgit kalau tak mampu...cukup guna Mr King X untuk kembalikan keceriaan rumahtangga korang...Apa yang penting sebelum beli pastikan korang beli yang original sebab kang dek nak beli yang murah terbeli pula yang fake...Biasalah kan,kat luar sana ramai manusia yang tak berhati perut suka ambil kesempatan huhuhu....

Isi kandungan :
30 capsule


BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Korangggg....rindu pula rasanya nak celoteh kat sini. Harini saya nak tepek barang yang ramai sekali tanya saya ada jual tak...Pasaipa diorang tanya??? Pasainya dengar-dengar cerita produk ni memang power untuk wanita yang mementingkan kesempurnaan. So jom kita cerita pasal PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Terkejut mak tengok harganya uollllssss...Huhuhu,takpe mahal sebab guna ni satu je boleh cover semua kesihatan dalaman dan luaran sekaligus dik...dah boleh tolak tepi suppliment lain tu...ada orang makan produk vitamin,pastu makan pula produk kurus...tambah lagi dengan collagen...lagi tambah dengan produk penjagaan miss v dan tah apa-apa produk lagi...kadang tu sampai tercicir-cicir makan dek terlalu banyak nak makan hahaha...ada juga yang siap buat jadual untuk makan semua suppliment tuh...

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Tapi dengan Pink Lady korang boleh lupakan semua keperitan untuk telan banyak-banyak suppliment tu semua sebab makan Pink Lady sahaja akan cover semua dari atas sampai bawah...dari luar sampai dalam...Itu sebablah harganya agak exclusive. Kalau di tolak dan ditambah dengan semua suppliment yang banyak-banyak korang telan tu,korang boleh compare dengan harga 1 Pink Lady uollllssss....

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA

Ramai yang telah mencuba dan ramai yang repeat order gara-gara kehebatan Pink Lady yang tak akan korang ketahui kalau korang tak cuba...dah cuba for sure korang akan repeat sebab yang gelap jadi cerah...yang kendur jadi terangkat...yang leper jadi bulat...yang gemuk jadi kurus...dan banyak lagi akan jadinya huhuhu...tak dan saya nak tulis sebab terlalu banyak manfaat yang korang leh dapat daripada Pink Lady Body Perfection ni

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA
~ meh baca kat sini manfaatnya ~

Namapun dah Body Perfection kan,ofcozz lah akan buat diri kita perfect. Ada customer yang cakap dengan 1 botol je dah boleh nampak perubahannya...tapi semua tu atas keizinanNya,kita hanya merancang betul tak...tapi yang penting sesiapa yang ingin mencuba produk Pink Lady perlu bersikap positif dan yakin bahawa kita mencari solution untuk memperbaiki diri kita bukan untuk merubah ciptaan Allah...gitewww....

Bahan-bahan utama:
Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak.

Mengandungi pelbagai fitoestrogen:
Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol

PINK LADY BODY PERFECTION SUPPLIMENT KHAS UNTUK WANITA


Isi kandungan :
60biji(kapsul)

Kepada sesiapa yang berminat untuk beli roger-roger la ek...Peringatan kepada semua orang bahawa pihak HQ tidak pernah membuat sebarang promosi selain harga RM280 ini...dan pihak HQ juga telah declare bahawa mereka tidak akan bertanggungjawab diatas pembelian selain daripada harga yang ditetapkan sekiranya produk tersebut tidak berkesan...so...apa-apapun pilihan terletak pada tangan korang...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

VIRAL GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Yuhuuuu...hai darling2 semua...Macam tersenyap tanpa sengaja kat sini sebab busy pergi siapkan tempahan. Ni saya lari jap sebab nak update pasal VIRAL GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT nih. Produk ni produk homemade 100% organik so korang tak perlu risau nak guna...Ia adalah alternatif untuk menyembuhkan selsema dan batuk cara traditional

GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT


Korang perasan tak orang tua-tua kalau anak selsema dan batuk diorang pergi dapur ambil bawang putih then diorang titik(ketuk/hancurkan/tumbuk) pastu letak dalam minyak kelapa pastu sapu kat dada dan tapak kaki anak mereka. Haaaa itu zaman dulu punya cerita,zaman sekarang ni bila anak-anak batuk selsema ibu bapa tak pergi dapur cari bawang putih dah...yang diorang cari adalah kunci kereta sebab nak bawa anak pergi klinik hehehe

Sebenarnya ramai yang share petua tentang manfaat bawang putih untuk merawat selsema dan batuk ni,korang boleh google. Garlic balm ini ni dimodenkan untuk memudahkan ibu bapa...takde la susah payah nak ketuk-ketuk bawang putih lagi dah lepas ni...Buka penutup then apply...tiada risiko tertumpah @ meleleh kan...

GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT


Bak kata pepatah "tak lapuk dek hujan,tak lekang dek panas" petua ini masih releven untuk digunakan sebab saya sendiri telah gunakan kepada anak saya sebab anak saya alah kepada ubatan moden. Alhamdulillah ia berhasil dan serasi dengan mereka

Fungsi Garlic Balm :
~ Merawat selsema
~ Merawat batuk
~ Merawat kahak
~ Merawat asma
~ Membuang angin
~ Merawat gatal-gatal ringan
~ Menghangatkan badan 
~ Merawat kembung perut

Cara guna :
Sapu balm dibahagian tapak kaki,dada,belakang,tulang rusuk,bahagian sinus dan ubun-ubun(pakai stoking selepas sapu di tapak kaki)...Pastikan kalau korang nak sapu dibahagian sinus anak korang dah tidur,takut nanti dia tonyoh-tonyoh terus masuk mata huhuhu

GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT


Disclaimer :
Garlic balm ini adalah 100% homemade,tiada bahan terlarang @ bahan kimia yang terkandung dalam balm ini. Tiada sebarang penggunaan essential oil didalam balm ini. Ia adalah 100% menggunakan bawang putih asli dan minyak zaitun. Ini adalah alternatif perawatan secara traditional,jika sakit berlarutan sila berjumpa dengan doktor

Kepada yang berminat untuk menjadi agent,adalah sangat dialu-alukan sebelum kuota penuh...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

FIIRA GEL ERAT RAPAT

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...pssstttt harini saya nak cerita pasal keharmonian rumahtangga taw...Bila cakap nak cerita bab rumahtangga ni banyak aspek tapi saya nak sentuh bab dalam bilik punya huhuhuhu...Maaflah kalau saya over tapi biasalah kan nak review produk wanita tak boleh nak cakap over kang orang tak tahu pula nanti kan...Harini nak cerita pasal FIIRA GEL ERAT RAPAT yang baru je mendarat masuk stor

FIIRA GEL ERAT RAPAT

FIIRA GEL ERAT RAPAT ni wajib untuk kaum hawa dapatkan bagi mereka yang ada masalah dalam hubungan intim. Yang tiada masalahpun still boleh gunakan dengan tujuan untuk menambahkan ke"aummmm"an korang di ranjang. Jom kita layan apa yang hebat sangat tentang FIIRA GEL ERAT RAPAT ni....Bukan sahaja untuk mencengkam tetapi FIIRA GEL ERAT RAPAT dapat membantu merawat masalah utama wanita iaitu keputihan yang mengakibatkan hubungan intim menjadi hambar

FIIRA GEL ERAT RAPAT

Kenapa anda perlukannya ?
~Ketat dalam Masa yg pantas 
~Menyuburkan anda
~Menambah rasa sensitif
~Membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
~Daya Mencengkam pasangan anda seakan-akan di malam pertama
~Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan menopause dan bersih 
~Dihasilkan dari sumber Herba² terpilih, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia(oral sex boleh je ) 

FIIRA GEL ERAT RAPAT

Cara penggunaan :
√ Picit 2 titik dihujung jari. Kemudian insert jari yg ada gel tadi tu sapu rata kedalam Miss V. 
√ Biarkan selama 15 saat. Lepas 5 minit boleh bersama dan lihat kesan serta merta.. 
√ Nak pkai Setiap Hari pun Bolehhh.. 
Sgt bgus utk merawat dalaman dan membarsihkan sisa kotoran di dlm faraj..

Produk ini adalah untuk mereka yang sudah berkahwin sahaja ya...Yang belum kahwin no no no...tak boleh beli taw...Kalau nak beli boleh ...tapi kahwin dulu huhuhu...Buat kaum adam bolehlah tolong beli untuk isteri...

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Assalammualaikum & Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE...Hai korang...sihat ke harini???Ke rasa lesu-lesu lagi dek penangan malam tadi kikiki...(gurau je taw) Harini saya nak update pasal satu produk yang meletup-letup dipasaran sekarang ni. Produk ni adalah produk kedua selepas produk pertama yang juga meletup-letup...bersusun orang beli...Mengeluh abam posmen nak hantar parcel banyak2 hehehe...Taknak buang masa saya akan teruskan update pasal HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI...ahaaa...namanya lebih kurang je dengan produknya yang pertama kan...si LEMONEX tu...hehehe

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Siapa yang taknak jadi dambaan suami tu mungkin ada masalah dalam rumahtangga mereka. Lumrah kehidupan orang yang berumahtangga akan sentiasa mengharapkan perhatian daripada pasangan. Tapi kalau asyik kita je yang mendambakan sang suami tapi sang suami tak dambakan kita sedih beb...lebih kurang macam bertepuk sebelah tangan pon ada @ bahasa yang lebih kasarnya kita yang terhegeh-hegeh melukut ditepi gantang giteww... huhuhu...kalau dah sampai tahap ni memang dah parah sangat dah nih...baik kita cari solution untuk tangani masalah ni

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Hermonex adalah satu minuman tambahan untuk menangani masalah wanita yang kadang-kadang ada kekurangannya. Ada yang perasan dan ada yang tak perasan....dan yang paling haru ada yang buat-buat tak perasan sampai suamipun makan hati...yang ni lagi sedih beb

Untuk mengurangkan kesedihan tu saya sahre kelebihan Hermonex ni kat korang...Korang tarik nafas panjang-panjang baru baca...then hadam lumat-lumat,paku kuat-kuat kat dalam hati tu,kita kasi renovate diri kita bagi cik somi tak berkedip mata tengok kita hahahaha...Moh le baca kelebihan yang ada dalam setiap hirupan Hermonex ni...Sebelum saya lupa saya bagitahu dulu...Hermonex ni berperisa coklat yang ummmmm dapnye...hehehe

KELEBIHAN HERMONEX:
~ Membangkitkan nafsu ghairah untuk bersama dengan pasangan
~ Mengetatkan Miss V
~ Menegangkan payudara
~ Menganjalkan punggung
~ Menyelesaikan masalah keputihan Miss V
~ Memulihkan kulit yang kering & merekah
~ Menjadikan kulit semakin gebu & lembut
~ Menghilangkan jeragat & jerawat
~ Memberi tenaga dalaman wanita sepanjang hari
~ Badan lebih segar & ringan
~ Menghilangkan kesan parut kecil & hitam kesa dicelah-celah badan
~ Menambah susu badan ibu
~ Minuman terbaik ibu ketika pantang/selepas bersalin

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Haaaa...belanja satu pic jarak dekat serbuk coklat itu dilambakkan dalam air...betapa nikmatnya lahaiii...kalau ikutkan hati nak pejam mata then buka mata dah ada Hermonex depan mata ni untuk terus dihirup hahaha...boleh ke gitu?? Banyak sangat tonton drama admin ni sampai berangan-angan nak dapat servis macam anak raja kikiki...Kompom2 la takkan dapat servis macam gitu sebab Hermonex ni kena beli dulu baru leh hirup hehehe

HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI

Hirup jangan sebarang hirup beb,kena tahu cara minum juga...Nanti ada yang bedal sampai sehari 3 4 kali berganda-ganda saiz nasi lemak tuh saya tak tau ya...huhuhu...Gambar atas ni saya ada letakkan cara yang betul untuk consume Hermonex. Korang perlu ikut cara yang betul dan konsisten untuk dapatkan hasil yang optimum. Tolong jangan tembak saya kalau baru 2 hari minum dah bising "apa ni somi saya takde pon dambakan saya" nanti saya hantar boom pula kat korang huhuhuhu(kita main boom2 pulak nanti)Bawa-bawa bersabar ye sayang-sayang...don't panic..

Nak makan apa-apa produk pon korang kena istiqomah...kena konsisten...Kalau pagi ambil pukul 8pagi pastikan selama korang consume produk tu ambil masa yang sama...Takdelah sistem dalam badan korang terkejut-kejut...ini tak,kejap pukul 8,kejap pukul 10,kejap pukul 5 petang...pastu cuti 3 hari hahaha...ajar perut korang terima hermonex tetap masa..cukup masa bagi dia Hermonex...the next day pon masa yang sama...so,mereka bersedia berkerja untuk Hermonex korang tu hokeyyy...Tulis panjang-panjang ni korang faham ke idokkk??

Ada lagi satu info berkaitan Hermonex yang saya tak sebut lagi. Kalau mereka yang dalam pantang sangat digalakkan untuk mengambil Hermonex ni sebab ia dapat membantu menghasilkan susu badan yang banyak. Selain itu minuman Hermonex dapat mengembalikan kecergasan dan mengembalikan tenaga kepada mommies lepas melahirkan. Yela kan...bersalin tentu-tentulah habis tenaga...lepas tu nak jaga diri dalam pantang lagi...nak jaga baby lagi...kalau baby first ok lagi...kalau baby ke 6 acano tu...hehee...semua tu perlu di ambil kira...Kita nak pakai badan kita lama beb,kesihatan dalam pantang sangat-sangat penting untuk dijaga...Yang bukan dalam pantang pun kena jaga juga tau...Kena cakap terang-terang,kang ada pula yang habaq dalam hati orang dalam pantang jew ke yang kena jaga kesihatan ...sob sob...

Rasanya itu je kot info yang menarik tentang HERMONEX JALAN MENJADI DAMBAAN SUAMI. Cuma saya nak pesan kalau korang minum masa dalam pantang kurangkan buat muka comel kat cik abang taw...kesian dia...Gigih dia pangkah kelander hari-hari sambil berkata-kata dalam hati"bila lah si Milah ni nak habis pantang huhuhu(bukan nama sebenar)"...Thank's korang sudi singgah

BUAT JENAMA SENDIRI
-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)