Let's shopping!!!

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

Assalammualaikum....
Demi memenuhi kata-kata saya untuk buat 4 entri harini saya berusaha juga untuk memenuhkan kuota huhuhu...Terkejar-kejar rasanya tapi puashati la dapat membebel lebih harini...Sebagai entri terakhir untuk harini ni saya nak review sikit pasal foundation yang best gila pakai tapi orang mungkin kurang perasan dengan kehadirannya...Oleh sebab tu harini saya nak cerita sikit pasal ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE...Sebelum saya membebel sampai ke bulan baik kita pas gambar dulu untuk korang peratikan pernah tak korang tengok produk ni...

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

Apaaa??? Tak pernah??? Huhuhu...itu normal dikkk...berapa ramai orang dalam dunia ni kan...mana boleh nak cover semua untuk tahu tentang kewujudan ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE ni kan...betoii tak...

Oleh kerana itulah saya disini untuk canang-canangkan pasal foundation ni...Firstly saya nak bagitahu yang produk ni ada KKM dan GMP hehehe...Itu satu kelebihan utama produk ni...

Kelebihan ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE :
~Spektrum yang luas dengan SPF30
~ Waterproof
~Bebas iritasi
~ Antipenuaan
~ Anti radang & hidration
~ Anti jerawat
~ Anti pigmentasi
~ Bukan komedogenik
~ Kawalan sebum/minyak pada kulit

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

Mungkin korang tak perasan yang produk ni selalu ada dalam live make-up by MUA2 kat Malaysia ni...ada kemungkinan korang terlepas pandang @ korang memang tak layan live make-up kan...Haaa...kat situlah selalunya mereka bagi review tentang ke"best"an produk ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE ni

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

Saya pernah sekali tengok demo MUA tu lepas pakai produk ni dia cucur muka dengan air paip...wallaweyyy mekap tu langsung tak luntur...And the amazing is mekap diorang nampak lebih canting dan glowing...Ini juga salah satu kelebihan ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE ni iaitu waterproof

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

Cer tengok diorang pakai ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE flawless habis walaupun sebelum mekap nampak signature sana sini(parut jerawat bagai...kikiki) memang produk ni full coverage dan korang tak perlu risau nak pilih kode yang sesuai dengan kulit korang...pasainya ia adalah auto-tone...semua warna kulit boleh masuk hokeyyy

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

Saya rasa kalau korang nak lagi tahu tentang keberkesanan produk ni baik korang tinjau-tinjau FB founder produk ni...tapi saya rasa dah penuh dah ...tak leh add lagi dah...tapi korang boleh follow...mereka rajin buat live makeup guna ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE ni...cer korang skodeng sekali mesti korang jatuh hati dengan produk ni...seriously flawless uollllssssss....

Saya taknak cerita panjang-panjang...nanti orang cakap saya gebang pula...Korang boleh follow FB Zamri Badaruddin atau page mereka @zape beauty untuk info lebih lanjut...Tapi kalau korang nak beli produk Zape Natural Beauty boleh juga beli kat saya takde masalah...mana-mana pun sama je hokey...

ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE

Apa-apapun pilihan terletak pada poket korang...Serius harga mampu milik kalau nak comparekan dengan kualitinya yang super duper awesome..."belum cuba belum tau tauuuu"..Moh le try ZAPE NATURAL BEAUTY TINTED FACE ESSENCE...yahoooo...berjaya selesaikan misi 4 entri harini...

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

INAI RAMBUT HALAL

Assalammualaikum....
Hi korang...saya kembali untuk mencoret sedikit update ringkas entri yang ke-3 untuk hari ini...Saya nak update pasal INAI RAMBUT HALAL. Saya update ni bukan sebab nak promote je tapi nak tinggalkan sedikit pesanan pada korang semua yang mencari-cari inai yang halal untuk letak atas kepala a.k.a rambut la...hehehe...sebelum tu jom kita tengok gambar dulu....

INAI RAMBUT HALAL

Haaaa...ini dia inai serbuk asli ya...kalau nak cari inai rambut untuk cover uban @ rawat rambut bermasalah boleh guna inai ni. Inai ni inai asli...Inai ni warnanya perang keorenan...korang baca betul-betul perang keorenan...sebab ramai yang mesej saya tanya inai asli tapi tanya saya ada warna apa??? oh my God...krik krikkk kejap saya...

INAI RAMBUT HALAL

Tu saya dah siap tulis nota kaki untuk yang masih tak tahu lagi warna inai asli sebab mungkin mereka keliru inai asli dengan inai warna rambut yang selalu orang jual tu...tapi takpelah...saya bagitahu je kat sini sekali lagi bagi orang yang tak tahu tu jadi tahu...

INAI RAMBUT HALAL

Lepas ni kalau ada sesiapa yang tersesat kat sini dan nak beli  INAI RAMBUT HALAL ni korang jangan tanya ada warna apa ya...sebab inai asli ada 1 warna je...Kalau korang nak hitamkan uban,inai asli tidak akan boleh lakukan hokey...saya cakap terus terang supaya tiada masalah yang menimpa saya kemudian hari hehehe...serius nampaknya disitu...hehehe

INAI RAMBUT HALAL

Sengaja saya letak banyak-banyak gambar INAI RAMBUT HALAL ni supaya korang ingat...bila fikir inai je teringat INAI RAMBUT HALAL by ZM Beauty haaa giteww...hahaha...gurau je...

1 peket ni isinya 100gram...Korang boleh guna 2 @ 3 kepala ikut kepanjangan rambut...Kalau rambut lelaki boleh pakai 5 @ 6 kali...Cara nak pakai tak susah pon...korang bancuh je serbuk ni dengan air ...agak-agak je...jangan cair sangat dan jangan pekat sangat...sesedap rasa bancuhan tu nah menepek kat rambut korang...

Kalau pekat kang susah pula nak letak...seketol je tercongok kat situ...Kalau cair sangat meluncur-luncur pula jatuh kat tengkuk dan dahi korang...Haaaa kat situ gunanya agak-agak ye anak-anak...hehehe

Bila inai serbuk dah jadi bancuhan yang cun korang leh tepek inai tu kat rambut korang. Lepas 2 @ 3 jam boleh dah cuci...Cuci dengan air yang banyak sampai sisa-sisa inai tu hilang...Tak perlu syampu lagi tawww...

PERINGATAN !!!
Pastikan korang basuh bersih2 rambut korang tu dan keringkan sebelum mula menginai rambut

Lepas settle cuci tu boleh dah keringkan rambut...Inai rambut ni bukan sahaja untuk cover uban taw tetapi banyak manfaat lain yang boleh kita dapat daripada amalan menginai rambut. Antara manfaatnya adalah:

~ Membantu merawat rambut rosak
~ Menguatkan rambut
~ Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
~ Mengurangkan rambut gugur
~ Merawat kelemumur
~ Mencantikkan rambut
~ Membunuh bakteria yang bersidai kat rambut
~ Jadikan rambut korang shining

Haaa...itu adalah manfaat yang saya ingat pasal amalan menginai rambut...Kalau korang nak tahu amalan ni memang dah wujud dari zaman dahulu lagi...Kalau korang tak percaya nanti balik kampung korang boleh tanya kat moyang korang eh...hehehe(saya ambil yang paling tinggi)

Baiklah...cukup setakat ni kupasan saya mengenai INAI RAMBUT HALAL...kalau tak faham boleh tanya...malu bertanya sesat jalan taw cikgu saya cakap masa darjah 1 dulu...hehee...jumpa lagi...

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

TITAN GEL ORIGINAL MADE IN RUSSIA

Assalammualaikum....
Hi korang...I'm back untuk update entri ke-2 untuk harini...ntah sempat ntah tidak settlekan 4 entry nih...huhuhu...Kali ni saya nak bicara tentang produk lelaki taw...hari ni hari apa??? hehehe...TITAN GEL ORIGINAL MADE IN RUSSIA haaaa...inilah yang saya nak review...tetiba rasa malu plak...

TITAN GEL ORIGINAL MADE IN RUSSIA

Siapa sini wanita yang taknak cik somi berada dalam mood | BESAR | PANJANG | KERAS |TAHAN LAMA | hehehe...tipulah kalau ada yang takmo...Adoiiii...saya ni la yang lemah kalau nak cerita bab-bab sensetip nih...Kalau yang baca ni seorang lelaki jangan pandang serong kat saya tau...saya cuma buat review je...Yang whatsapp saya berniat tidak baik pula sila batalkan niat korang hokey...saya bagitau awal-awal ni...
TITAN GEL ORIGINAL MADE IN RUSSIA
Take noted!!!
"TITAN GEL" ORIGINAL MADE IN RUSSIA

APA ITU TITAN GEL ?
Titan Gel memiliki kualiti unik berasaskan kepada komponen semula jadi. Ia tidak mengandungi sebarang hormon atau unsur-unsur sintetik. Oleh itu, ia mengembalikan potensi, meningkatkan peredaran darah, merangsang penghasilan hormon dan meningkatkan sensitiviti dengan cara yang benar-benar alami

Fungsi umum Titan Gel :
~ Menguatkan zakar
~ Memantapkan otot zakar
~ Melancarkan peredaran darah
~ Memanjangkan zakar
~ Membesarkan zakar

The Amazing info !!!!
# Terbukti Berkesan Tambah Saiz ,Panjang, 
# Keras &Tahan Lama
# 100% Natural Product
# Selamat di Gunakan
# Produk Russia Yang Berjaya Memecah Masuk Ke Malaysia Sekarang!!!

Jangan cakap hakak tak payung korang taw abang-abang sado...Apa gunanya sado kalau kalah kat ranjang...opssss...hehehe...Jom dapatkan TITAN GEL ORIGINAL MADE IN RUSSIA sebelum kehabisan...try test tengok satu acano...

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

BEE VENOM GOLD SKINCARE 5IN1 TERBARU 2017

Assalammualaikum....
Hello my world...Harini nak godek blog pepagi juga...Maaflah ye korang, saya kalau menulis memang takde nak tulis ayat berbunga-bunga...saya nak feeling jadi salesgirl terus hehehe...Harini saya nak update 4 barang terus tapi satu persatu hokey...yang pembukaan ni saya nak update pasal BEE VENOM GOLD SKINCARE 5IN1 TERBARU 2017...Haaaaa amek...dah la bee venom ni memang terbaik...tambah pula dengan gold edition memang merecik laaa...

BEE VENOM GOLD SKINCARE 5IN1 TERBARU 2017

BEE VENOM GOLD SKINCARE 
Sesuai utk kulit Normal, Kusam & Jeragat

Kalau ditanya skincare apa yang viral sekarang ni...haaaa inilah jawapannya BEE VENOM GOLD SKINCARE 5IN1 TERBARU 2017...SKINCARE VIRAL sekarang ni uoolllllssssss....

MASYAALLAH LARIS NYE SET BEE VENOM GOLD SKINCARE !!

Apa yang best sangat bee venom skincare ni orang dok viral2 nih???

🐝ORGANIK Tiada campuran bahan kimia merbahaya
🐝KRIM CEPAT MERESAP!tidak melekit dan cepat meresap pada kulit
🐝CANTIK ASLI pengguna yang menggunakan set ini akan mengalami kulit cantik tanpa mekap

WOW...WOWW & WOWWWW...
Amazingnya...Siapa yang tak tahu venom ni adik beradik madu saya takmo kawan...huhuhu...yang tak tahu meh saya bagitau...venom ni adik beradik madu...dan lebih kaya nutrien untuk kulit berbanding madu...ada faham ka adik manis???hehe


BEE VENOM GOLD SKINCARE mengandungi
🌹 LIQUID CLEANSER
🌹 TONER
🌹 MOISTURISER
🌹 SUNBLOCK
🌹 SERUM

5in1 uolllssss...Harga? Sure mampu milik...tak sampai ratus-ratus pon...

BEE VENOM GOLD SKINCARE 5IN1 TERBARU 2017


KEBAIKKAN / KELEBIHAN
🐝MENGHILANGKAN JERAGAT
🐝MENGHILANGKAN KEKUSAMAN KULIT
🐝MENGHILANGKAN JERAWAT
🐝MENGHILANGKAN PARUT
🐝MEREMAJAKAN KULIT KENDUR
🐝ANTI PENUAAN
🐝MEREDAKAN KEMERAHAN KULIT
🐝MENUTUP LIANG PORI TERBUKA
🐝MEMBUATKAN KULIT GEBU HALUS
🐝MENYERATAKAN WARNA KULIT
🐝MENYEJUKKAN KULIT
🐝MEMBUATKAN KULIT CERAH SEKATA
🐝MENGURANGKAN MINYAK PADA KULIT

Yang dah rosak muka guna produk kimia boleh layan BEE VENOM GOLD SKINCARE 5IN1 TERBARU 2017 ni pula ya...yang ni organik uollllssss...moh le kita bertukar ke organik ye...Sayangilah kulit korang seperti korang sayangi perut korang (ishhh apa yang aku merepek nih...sorry...saya memang selalu termerepek tanpa sengaja)

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY

Assalammualaikum....
Hi gojes...I'm in the house...hehehe...pagi-pagi dah godek blog...Hari ni saya nak membebel pasal produk untuk gurgirl eh...semua wanita-wanita satu dunia boleh guna produk ni...Untuk apa guna??? Khas untuk Encik suami tersayang...oh yeah!!! hahaha...Mempersembahkan...MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY...hehehe

MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY

Siapa tak kenal produk miss V brand Molly...rasanya semua orang kenal kot...sebab produk ni memang hot & spicy...kalau masuk store kejap je licin,mesti ada je yang gigit jari bila nak order stok habis huhuhu...

Produk ni khas untuk miss V tau...jangan lah korang pssstttt buat perfume badan pula...hehehe...tapi kalau emergency perfume badan takde apa salahnya sebab bau MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY ni memang perghhhhh...merecik baunya...Macam ada kat ladang strawberry gamaknya...So kalau guna ofkoz la takde dah rasa asyam-asyam bila lalu depan orang...opssss...hehehe

MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY

Kali ni Kak molly kita buat Set travel miss v perfume untuk mudah dibawa kemana sahaja. Tiada apa-apa perubahan dengan yang pek lama tau...cuma yang berubah adalah packaging sahaja...bagi mudah korang nak selit dalam handbag

FUNGSI MISS V PERFUME
✔Menghilangkan senggugut
✔Melancarkan period
✔Menghilangkan hitam di celahan
✔Menghilangkan buasir
✔Menghilangkan lendir
✔Mengetatkan Miss V
✔Menjalinkan hubungan suami isteri
✔Menghilangkan bisul
✔Menghilangkan jerawat
✔Menghilangkan gatal-gatal
✔Wangi berpanjangan
✔Menghilangkan keputihan

Wowwww...banyak kelebihan dalam 1 botol comel lote ni rupanya...Orang yang dah pernah pakai mesti tau...yela kan...kalau belum try macamana nak tahu...jangan dok tersengeh-sengah baca testimoni orang...kalau tersengeh-sengeh ok lagi...yang cakap "ekelehhhh yo yo oooo je..." haaaa...itu no no no...belum cuba belum tau...dah cuba sure jatuh hati...Boleh letak dalam handbag...korang pergi toilet dah selesai hajat kasi pssstttt2 sekali hokey...hehehe

MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY

Ok lah cukup setakat ni bebelan saya untuk MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY. Korang yang tak pernah try wajib dapatkan...Harga sure mampu milik...Tarik sikit je dari gaji korang tu hehehe...Apa-apapun jangan terus beli je...buat bajet bulanan dulu...kang dek nak beli MISS V PERFUME SET TRAVEL BY MOLLY tak dapat pula bayar duit kereta huhuhuhu...Wangi dah wangi dah tapi kereta kena tarik (gurau je tawww)

BUAT JENAMA SENDIRI
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

NURRAYSA BEAUTY TRIAL PACK

Assalammualaikum....
Hi uolsssss...Selamat pagi semua...harini pagi-pagi saya dah belek-belek blog sebab nak update pasal produk NURRAYSA BEAUTY TRIAL PACK sebab ramai yang tanya saya..Saya ada jual tapi tak perasan yang saya tak letak info kat blog ni pasal NURRAYSA BEAUTY TRIAL PACK ni...huhuhu...Apa sa???

NURRAYSA BEAUTY TRIAL PACK

Set Skincare Nurraysa Beauty Trial Pack mengandungi semua produk kecantikan kulit Nurraysa Beauty dengan harga pek permulaan (trial pack). Sesuai untuk pengguna baru yang ingin mencuba produk Nurraysa Beauty

Set Skincare Full Set ini mengandungi :
Sabun kolagen Nurraysa
Miracle Whitening Spray
Treatment Serum
UV Cream

Haaaa korang...dalam set trial ni ada 4 barang taw...Saya nak tunjukkan cara nak pakai...takut nanti tersalah cara muka naik jerawat tak pasal-pasal kami yang kena huhuhu...

Tak semua produk sesuai dengan kita...itu korang kena hadam lumat-lumat hokey...so,sebelum korang nak guna apa-apa produk jangan terus tergopoh gapah nak guna semua...

Mua-mula korang guna sabun dulu dalam masa 2minggu...Sabun ni akan bertindak keluarkan semua macam masalah kulit korang...Kalau dulu tersalah guna produk ia akan bantu pulih kan kepada asal...So,korang kena bertabahlah untuk menyabun muka selama 2 minggu...jangan guna barang yang lain dulu hokey

NURRAYSA BEAUTY TRIAL PACK
~iklan jap hehehe~

Selepas 2 minggu korang dah boleh guna barang yang lain ye...Barang apa??? Alamak korang nihhh...lupa letew...niha Miracle Whitening Spray,Treatment Serum dan UV Cream. Tapi korang jangan terus mendadak nak tepek semua taw...Korang guna sikit-sikit dulu...Ala-ala teaser filem gitew hahaha

"ekelehhhh...dah beli tapi tak bagi guna...ape kes???" eh...no no no...bukan saya tak bagi guna la korang...tapi saya nak ajar korang guna dengan cara yang terbaik...cara ni supaya kulit korang dapat dipulihkan secara lembut dan natural...Kang terperanjat beruk pula sel-sel kulit korang dengan kehadiran apa sa?? nih huhuhu...Tapi kalau korang rasa cara yang saya ajarin ni tak releven dengan korang,korang boleh ikut cara korang okehh...peace yo huhuhuhu...

Itu jela review NURRAYSA BEAUTY TRIAL PACK yang sempat saya bebelkan untuk korang baca...Korang yang tersinggah tanpa sengaja kat blog ni bolehlah jalan-jalan window sopink kat sini ye....

BUAT JENAMA SENDIRI
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

BEE VENOM GOLD COFFEE

Assalammualaikum....
Selamat pagi uollllssss...Saya doakan semua sihat-sihat aja pagi ni ya...Pagi ni saya nak review sikit pasal BEE VENOM GOLD COFFEE. Janganlah terkejut korang...Selalu dengar produk skincare je yang bee venom...sekarang kopi pun pakai bee venom...huhuhu

BEE VENOM GOLD COFFEE

Bee Venom Gold Coffee + Vit C
🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝

Uollllsssss...BEE VENOM GOLD COFFEE ni ada vitamin C taw...Korang tahukan vitamin c ni sangat-sangat baik untuk cantikkan kulit supaya cerah berseri...gebu gebas dan campak jauh-jauh julit kusam. BEE VENOM GOLD COFFEE ni bukan setakat ada vitamin c sahaja...tapi padat dengan vitamin c bermakna kapasiti vitamin c dalam BEE VENOM GOLD COFFEE adalah ditahap maksimum mengikut keperluan kulit

KEBAIKAN BEE VENOM GOLD.
🐝merupakan minuman kopi pracampuran diadun khusus dengan formula terbaik untuk mereka yang mementingkan penjagaan kulit
🐝Ia juga membantu menghilangkan parut-parut lampau, kesan melecur atau terbakar selain memberikan warna ‘pinky’ semulajadi kulit, memerahkan bibir, membuatkan mata sihat bersinar serta membekalkan kelembapan optimum pada kulit kering
🐝Nano kolagen 500,000mg pula mampu menembusi
sel-sel dan dapat bertindak dengan pantas berbanding dengan kolagen yang biasa didapati di pasaran
🐝Juga mengandungi madu yg dapat membantu, Anti-penuaan, Antiseptik, Pengawet, meningkatkan imuniti dan mengurangkan kolestrol

Nampak macam best je...harus try ni sebab ada madu uolllssss...apa-apa produk kalau guna madu mesti hasil awesome tau...jom kita try BEE VENOM GOLD COFFEE sekali tengok...hehehe

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

DIANZ PERFUME

Assalammualaikum....
Hai korang...Dah sarapan ke???
Ada tak yang masih belum kenal brand Dianz pixy?? Rasanya semua orang kenal kottt...Produk yang dipercayai keberkesanannya...dah banyak dah produk bawah brand Dianz pixy ni...Baru-baru ni baru launching DIANZ PERFUME  yang diberi nama DIANZ PROFESIONAL SIGNATURE PERFUME...

DIANZ PERFUME

♡GRAND NEW LAUNCHING♡
For your information DIANZ PROFESIONAL SIGNATURE PERFUME ni difomulasikan dari perancis. Ada satu jenis wangian sahaja iaitu wangian epal yang sangat asyik dan memukau

DIANZ perfume dengan wangian apple dan ada profesional signature yang di ukir cantik pada botol samgat istimewa...Setiap belian perfume akan dapat sabun mandi pewangi apple sebagai FREE GIFT..

DIANZ PERFUME

Dianz perfume ini adalah waterbase ya...tiada alkohol langsung dan semestinya mesra solat. Ia sesuai diguna oleh lelaki dan wanita. Serius wangi dan memukau...Harga mampu milik jangan risau ya...Wangiannya boleh bertahan pada pakaian sehingga 2 hari dan bertahan atas kulit sehingga 8 jam...So...memang wangi jela korang kalau pakai Dianz Perfume ni taw...

Semalam baru masuk store dan sekejap je dah surut ...Korang kalau memang Dianz lover boleh dapatkan segera sebab perfume ni limited edition...hanya 30k sahaja akan dikeluarkan...bila dah habis maka tak dapatlah korang nak beli nanti huhuhuhu...

DIANZ PERFUME

Isi kandungan :
30ml

Jom rebut DIANZ PERFUME cepat sebelum habis...

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

ENOT DAH KURUS DENGAN LEMONEX DETOX

Assalammualaikum....
Pssstttt korangggg...Ada berita baik untuk mereka yang nak turunkan berat badan tanpa pil...Turun dengan mudah dan berkesan...Korang mesti teruja tentang  ENOT DAH KURUS DENGAN LEMONEX DETOX...Seriously memang inilah jalannya korang nak turunkan berat badan dengan selamat...

 ENOT DAH KURUS DENGAN LEMONEX DETOX

🔥SELEBRITI ENOT KURUS DENGAN AIR DETOX NI🔥
ENOT SHARE BAGAIMANA ENOT BOLEH CANTIK DALAM MASA SINGKAT
===.
~Setiap hari ENOT akan rasa bertenaga...
~Setiap hari ENOT lawas membuang dengan gembira..
~Hari kedua dah nampak kesan penurunan di meter timbang ENOT
~Hari ketujuh baju ENOT semua mula longgar
~Hari ke 14 perut ENOT mula rata.
.Hari ke 30 baju seluar lama yang dah 10 tahun tak boleh pakai dah boleh pakai semula

 ENOT DAH KURUS DENGAN LEMONEX DETOX

FEEDBACK CUSTOMER

"Saya dah minum sebulan air detox ni,sekarang berat dah turun 10kg,tak sangka boleh turun macam ni.Lemonex sangat2 berkesan tq bos"
saya nak repeat oder minggu depan" - Syikin Puchong


"Salam bos saya terpaksa beli baju raya baru sebab baju raya yang dah beli tu habis semua longgar,huhu" - Afiq johor

 ENOT DAH KURUS DENGAN LEMONEX DETOX

Wahhhh...seyes teruja nak cuba LEMONEX DETOX ni sebab dalam masa sebulan je dah boleh turunkan berat badan tanpa pil...Bukan apa kan...saya ni bab makan pil ni memang fail...biarlah gemuk asalkan saya tak makan pil kurus...Tapi kalau air detox @ fiber boleh ambil...lebih selamat sebab most fiber diperbuat daripada buah-buahan kan...

Apa tunggu lagi ???
🔥JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN JIKA PRODUK TIDAK BERKESAN.🔥

BUAT JENAMA SENDIRI

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)