BRAND EPHYRA,

EPHYRA SKIN NANO

Thursday, June 30, 2016 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum korang...bila sebut pasal produk Ephyra mesti terbayangkan dutanya yang cantik gebu gebas tu...Siapa tak kenal Memey isteri pelakon Norman Hakim. Memey adalah salah seorang pengguna merangkap duta produk Ephyra. Saya suka sangat tengok kesederhanaan dan kecantikan aslinya tanpa mekap yang tebal...kalau korang perasan selalu dia buat tutorial cara menggunakan produk Ephyra yang diamalkan. EPHYRA SKIN NANO adalah salah satu produk dibawah jenama Ephyra

EPHYRA SKIN NANO

Jom kita baca apa fungsi EPHYRA SKIN NANO ni sat ...

FUNGSI PRODUK :
~Mengecutkan jerawat 
~Menghilangkan parut jerawat & jeragat
~Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur
~Menghilangkan bintik – bintik hitam
~Mencerahkan kulit kusam
~Memperbaiki tona kulit tidak sekata
~Mengekalkan kelembapan wajah
~Menghilangkan lebam bawah mata
~Merawat kulit terbakar (sunburn)
~Memberikan efek kilauan pada wajah

Banyak fungsi rupanya EPHYRA SKIN NANO ni uollllssss...korang yang ada masalah seperti yang tertera di atas bolehlah try produk ni mana tau korang serasi then boleh selesaikan masalah yang korang hadapi sekian lama tu kan...Untuk kesan yang lebih efektif korang perlu gunakan dengan produk Ephyra yang lain...Korang boleh search label under brand Epyra untuk rujukan


BUAT JENAMA SENDIRI


-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: