PRODUK LUARAN

GEL AMANI

Thursday, June 30, 2016 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum uollllssss...sihat tak korang harini? Harini saya nak update balik pasal GEL AMANI. Ramai orang cari produk ni sebenarnya untuk hadiahkan kepada ibu dan ayah. GEL AMANI ini adalah salah satu alternatif untuk merawat masalah sakit lutut yang sering dialami oleh mereka yang telah berusia. Bila sakit lutut masalah utama yang sangat dikhuatiri adalah kesukaran menunaikan ibadah. Memang benar ibadah boleh dilakukan sambil duduk di atas kerusi tetapi kita perlu ikhtiar untuk merawat and say goodbye kepada masalah sakit lutut...then kita boleh bersolat seperti normal kembali

Antara fungsi / kelebihan GEL AMANI :
~ Meredakan kesakitan

~ Mengurang dan merawat keradangan
~ Meningkatkan metabolisma badan
~ Mengurangkan kesakitan sendi dan lutut



Kepada anak-anak yang mempunyai ibu dan ayah yang mengalami masalah lutut why not korang cuba dapatkan GEL AMANI untuk dihadiahkan kepada ibubapa korang. Kita ikhtiar dulu kan sebelum pergi dapatkan rawatan yang memerlukan kos yang tinggi dan perlu makan ubat-ubatan

BUAT JENAMA SENDIRI


-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: