PRODUK JAMU,

JAMU KENCUR GOLD

Thursday, June 30, 2016 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum...harini saya update pasal JAMU KENCUR GOLD ya...korang,dalam banyak-banyak jamu,jamu kencur gold ini adalah jamu yang paling laku keras. Ramai yang dah beli dan bagi feedback yang bagus. Ada yang bertanya pada saya kalau keguguran jamu apa yang paling sesuai untuk merawat. Saya akan suggest JAMU KENCUR GOLD sebab ia akan merawat semua masalah dalaman korang. Dan Alhamdulillah feedback yang baik daripada customer keguguran yang ambil JAMU KENCUR GOLD sebabgai alternatif mereka merawat dalaman mereka selepas keguguran


Sebenarnya JAMU KENCUR GOLD bukan hanya khas untuk mereka yang keguguran sahaja. Banyak fungsi lain khas untuk merawat masalah wanita. Korang boleh baca info mengenainya dibawah

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
JAMU KENCUR GOLD :
~Mengetatkan kembali otot2 rahim yang longgar
~Mencantikkan kulit
~Mengecutkan peranakan wanita
~Kitaran haid teratur
~Mengecutkan cyst
~Menyuburkan rahim
~Memberi tenaga
~Menguatkan sistem peranakan
~Menganjalkan payudara dan punggung yang jatuh
~Mengempiskan perut
~Membantu merawat masalah wanita kiranya
dari akar ke umbi


Dah baca korang??? Teruja saya dengan ayat dari akar umbi tu...Saya pun dah try JAMU KENCUR GOLD ni. Seriously bila makan jamu ni yang sangat-sangat terserlah adalah badan rasa sedap,ringan dan kurang letih. Kalau yang jenis hyper @ kerja banyak boleh amalkan JAMU KENCUR GOLD ni supaya korang nampak lebih bertenaga setiap kali bangun pagi





BUAT JENAMA SENDIRI


-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: