BRAND RCW,

JUS GOYANG RAPAT

Saturday, June 11, 2016 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum korang...Hai semua,harini saya nak update pasal JUS GOYANG RAPAT . Yang belum tahu lagi ni saya nak bagitahu,jus goyang rapat adalah milik kepada artis dan usahawan Rozita Che Wan yang memang gojes,meletop,hot dan banyak lagi huhuhu...Saya suka sangat dengan penampilan beliau...JUS GOYANG RAPAT  ini adalah salah satu rahsia beliau untuk kekal cantik macam anak dara uolllllssss...

Kata orang tua-tua,kalau nak cantik ni kena berkorban...kena jaga makan,kena berpantang sikit kan...bukan apa yang lalu terus bedal jew ... JUS GOYANG RAPAT  ini adalah cara tradisional merawat dalaman wanita yang dimodenkan supaya kita dah tak payah nak reneh-reneh akar kayu lagi...Semua wanitapun busy zaman sekarang ni,so...dengan JUS GOYANG RAPAT  ni mudah...korang buka penutup then curah atas sudu dan terus telan...mudahkan hehehe


 KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN
✔ Menstabilkan hormon
✔ Memberi tenaga dalaman menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran
✔ Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔ Mengecutkan peranakan
✔ Vagina lebih grib dan tidak kering
✔ Menegangkan payudara
✔ Awet muda
✔ Mengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin)
✔ Merawat keputihan
✔ Menghilangkan masa lesu dan sakit badan


CARA PENGAMBILAN JUS GOYANG RAPAT BY ROZITA CHE WAN
✔ Jus berperisa Laici
✔ Sehari Ambil 4 Sudu Iaitu 2 sudu pagi sebelum sarapan & 2 Sudu malam sebelum tidur
✔ Pastikan anda banyak minum air suam/air masak
✔ Ibu Menyusu boleh mengamalkan Jus Goyang
✔ Ibu Mengandung TIDAK DIGALAKKAN untuk mengamalkan Jus Goyang
✔ Simpan dalam Peti Sejuk selepas dibuka Berat 250ml Sebotol



BUAT JENAMA SENDIRI


-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: