PRODUK MEKAP

MAC GIAMBATTISTA VALLI

Saturday, June 04, 2016 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum dan Salam sejahtera ...kepada sesiapa sahaja yang masuk ke blog saya. Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE

Lipstik kegilaan ramai masa kini MAC GIAMBATTISTA VALLI...sana sini orang cerita pasal MAC GIAMBATTISTA VALLI ni...bukan tu sahaja bila buka je facebook penuh dengan gambar lipstik ni...Apa yang menarik sangat tentang lipstik hot ni???

MAC GIAMBATTISTA VALLI
Memang cantik & exclusive warnanya...Terdapat dalam 5 warna yang menarik. Saya dah pun cuba pakai lipstik ni ternyata sangat cantik dan tidak mudah tanggal. Lipstik ni jenis matte

Korang...saya nak bagitahu ni...Lipstik ni masih saya ada jual lagi ya,boleh order lagi...sebab banyak lagi permintaan atas lipstik walaupun dah setahun lipstik ni keluar hehehe...


MAC GIAMBATTISTA VALLI 
1 SET ( 5 COLOUR )

MAC GIAMBATTISTA VALLI 

…JOM REMBAT SEBATANG DUA HEEEE….


BUAT JENAMA SENDIRI



-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: