BRAND PERFUME ARTIS,

PERFUME CHE TA

Saturday, June 11, 2016 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum sayang-sayang semua...
Dekat nak raya ni saya update balik semua entri pasal perfume sebab ramai yang cari perfume ni lebih-lebih lagi perfume artis malaysia...Bila artis punya perfume ramai je yang cari kan...taste celebrities betoii nohhh...


PERFUME CHE TA

Sempena Aidilfitri yang bakal menjelang ni saya nak buat perfume che ta review untuk tatapan peminat perfume artis malaysia. Perfume che ta yang ni namanya precious...Baunya memang wangi...bak kat kawan saya bila pakai perfume che ta ni ada feeling macam artis gitu hahahaha...rasa lebih yakin bila ada dalam kalangan orang yang ramai sebab baunya sangat-sangat wangi dan eksklusif.

perfume che ta berapa ml ??? Sat satttt nak habaq la ni...hahaha...perfume che ta yang hat ni 20ml...comey je boleh letak dalam hadbag korang...Boleh ada dalam genggaman sepanjang masa...Ada tau orang yang jenis tak boleh hidup tanpa perfume(umpamanya...maksudnya terlalu obses) Oleh kerana perfume che ta ni comel je maka bolehla merialisasikan cik obsesi untuk berkepit dengan perfume sepanjang hari...tak ganggu ruang handbag uolllssss pun...

perfume che ta harga ?? Haaa ni yang paling ditunggu-tunggu kannn...Harga memang mampu milik toksah risau takde mahal cekik darah sangat pon hikhik...Bak kata orang good value for money  kannn... selit sikit cakap omputeh walaupun cuma secebis hahaha...Ok la...kalau korang berminat nak beli just picit je icon whatsapp kat bawah ni untuk terus chat dengan saya...See you soon...Thank you uolllsssss....
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

BUAT JENAMA SENDIRI

-

-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: