LightBlog

HIPSTER POMADE

HARGA :
RM31
(POSTAGE RM8/12)


~Strong Hold yang mengekalkan gaya rambut rapi sepanjang hari.
~Extra Shine untuk kekal bersinar tanpa nampak kering rambut anda.

~Bauan buahan fresh yang menggoda awek luar sana terpegun melihat anda.
~Aroma Minyak wangi.

KRYOLAN SUPRA COLOR FOUNDATION 16gm

HARGA :
RM16
(POSTAGE RM8/12)


KRYOLAN SUPRA COLOR FOUNDATION 16gm

foundation yg membuatkan kulit wajah 
halus,gebu,glowing



Kelebihan :-

~Menutup parut jerawat, jeragat & cela


KOD :
1W,2W,3W,NB & FS38

ZOFEA BEAUTY (TASYA SHILA)

HARGA :
RM95
(POSTAGE RM11/17)


ZOFEA BEAUTY (TASYA SHILA) :
 Menaikkan, menegang, menganjal dan memadatkan semula payudara yang kendur dan jatuh 
 Mengatasi masalah payudara besar sebelah agar dua2 jadi seimbang 
 Mencantikkan payudara leper supaya lebih kencang dan montok 
 Membesarkan saiz payudara yang kecil, dari CUP A ke CUP D 
 Menaikkan punggung yang jatuh dan leper 
 Mengetatkan otot MISS V dan menghapuskan masalah keputihan 
 Menghilangkan bau badan juga bau yang tidak menyenangkan pada MISS V 
 Menghasilkan pelincir untuk mengurangkan kesakitan semasa "bersama" 
Meningkatkan keinginan seksual dan nafsu isteri untuk bersama suami

SW DUAL EFFECT

HARGA :
RM120
(FREE POSTAGE )


()PERTAMA DI ASIA. Gabungan Garcinia Cambogia dan Gluthatione. Satu-satunya jus yang boleh beri kesan 2 dalam 1 iaitu utk kurus dan putih.

()100% HERBA. Tiada bahan terlarang di dalam jus sw slimmewhite. so anda tak perlu risau sebab takda kesan sampingan. 

()PRODUK MUSLIM. Dikilangkan dari kilang bertaraf GMP dan Muslim. So anda tak perlu risau sebab produk dijamin bersih dan halal.

TATI GLOW WHITE SHAPERS CHEWABLE TABLETS

HARGA :
RM42
(POSTAGE RM8/12)

TATI GLOW WHITE SHAPERS CHEWABLE TABLETS
-
-
-
-

nak KURUS !!!!

-

-
-

-

TAPI..

sibuk dengan kerja...
sibuk dengan anak anak...
tak ada masa nak bersenam untuk kuruskan badan.
-

-

-

**Dgn hanya GLOW WHITE SHAPERS sahaja dapatkan kuruskan badan

-
-
-

-

ia berfungsi utk :
🌷
mengawal berat badan
🌷
membantu mencerahkan dan melembabkan kulit seawal 7hari
🌷
melancarkan perjalanan darah
🌷
anti penuaan
🌷
mengurangkan masalah jerawat dan jeragat
🌷
tidak perlu berdiet lagi
.
jom dapatkan skg!!!!

WOMEN DESIRE ESSENTIAL

HARGA : 
RM63
(POSTAGE RM8/12)



Fungsi WD merawat dan menstabilkan sel2 hormon wanita dr dlm spt :

+ melancarkan perjalanan darah

cth masalah :
# muka pucat
# kulit kusam
# tona kulit tidak sekata dr muka dan seluruh bdn
# kaki tgn selalu sejuk

+ saluran darah tersumbat
cth masalah :
# selalu sakit kepala/migrain
# gangguan emosi(stress)
# sengugut /period pain
# kitaran haid tidak normal/tdk teratur
.
Bole juga utk hilangkan dagu blapis atau
utk v shape muka
+ sapuan dr bwh dagu arah ke ats urutan v..

√ Penting utk sentiasa SABAR & POSITIF
√ Minum byk air masak.(3liter sehari)
√ KONSISTEN (sapu wd hari2 sbg rutin)
.
SAPU krim skit2 dan nipis shj..pd 3point WAJIB
+ pergelangan tgn
+ leher kiri kanan (bwh telinga)
+ ari-ari (3jari dr bwh pusat)
Tak perlu sapu byk2 colek skit je kt ujung jari sapu smp meresap pd nadi2 utama td atau tmpt bermslh yg nk dirawat dua kali sehari pagi dan mlm selepas mandi.
ikut bajet sendiri kalau nk sapu byk tempat bole je..
😃

tp jgn risau sapu skit pon sudah mberi kesan terbaik kpd pengguna..ttp mdpt hasilnya cuma beza skit atau byk shj.
kesan adalah berbeza mengikut individu krn sel2 hormon yg mberi tindakbalas adalah berbeza mengikut tahap kesihatan individu tsebut sebelum mgunakan WD

Faktor penting yg juga mempengaruhi kesan WD :
+ Tahap konsisten sapuan krim
+ Minum air masak yg ckup.
**mengikut nisbah 3liter air sehari bole dijadualkn spt berikut :
12 jam waktu jaga iaitu dr 8pg-8mlm bsamaan 3liter/12jam disyorkan setiap sejam 250ml air bole dianggarkn sbyk segelas air masak.
12 jam selebihnya adalah waktu istirehat.Tidur yg ckup penting utk kesihatan otak dan organ2 dalam bdn.
Tips sihat..slps 8mlm tdk digalakkn minum air byk krn mungkin mberi kesan muka atau mata mjd sembap.

Kenapa AIR sgt penting dlm proses terapi WD??
+ keluarkan segala toksin dlm bdn
+ lawas kencing utk cuci buah pinggang
+ mudah buang air besar,tdk sembelit
+ bpeluh byk,sihat btenaga dpt naikkan metabolisme bdn singkir lemak dan kalori.
Secara am Air mmg perlu seimbang iaitu 70% air perlu dlm bdn manusia..
Dgn cuaca yg panas boleh akibat tlebih hidrasi atau kulit kering.
+ kawal BERAT badan..anda suka?
Air yg ckup bantu pencernaan makanan yg baik..bersama WD ia dpt meningkatkan metabolisme bdn mbolehkan ape yg dmakan dtukar kpd otot dan tenaga..dpt mbakar kalori dlm bdn.
berbanding org yg metabolisme rendah akn hanya menyimpan makanan sbg lemak..bayangkan brp lama lemak ini telah tsimpan..itu punca terjadinya lemak tepu dan selulit.

UTk mslh wanita yg lain terutama wanita yg bkahwin atau slps melahirkan ank..
+ payudara kendur
+ miss v longgar,
+ dingin hubungan suami isteri
dan byk lg..bole jg drawat melalui sapuan WD ni..ada TIPS hebat dan TEKNIK rahsia Wd yg akan dishare kpd pelanggan wd yg sdh berkawin



DEWY GLOW



Apa kandungan *DEWYGLOW* ni?

Dewyglow hanya mengandungi Pure Vitamin C 1000mg dan ekstrak buah-buahan .~Takde collagen
~Takde marine
~Takde bahan kimia


!!!HANYA BAHAN ORGANIK...OLEH ITU PREGNANT,BREASTFEEDING,CYST SEMUA BOLEH AMBIL DEWY GLOW INI...

GLUTACAPS BLISTER KAPSUL UNTUK PUTIH PINKISH

Assalammualaikum Gojes.....

GLUTACAPS BLISTER KAPSUL UNTUK PUTIH PINKISH

Hebat betul GlutaCaps ni sampai jadi fenomena!
Apa yang boleh anda dapat dari GLUTACAPS?
~ Memutihkan satu badan (tgn,muka,kaki)
~ Melembutkan kulit Badan
~ Memutihkan muka dalam masa 3Hari sahaja
~ Menghilangkan Jerawat
~ Menghilangkan Jeragat
~ Menghilangkan parut degil dan lama
~ Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
~ Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih, gebu dan flawless
~ Membuat anda bangga dengan diri anda
~ Melembabkan kulit
~ Memudarkan parut jerawat
~ Mengenyangkan perut (boleh Kurus)
~ Mengunakan gluta 100%
~ mempunyai 500mg setiap kapsul
~ Mengatifkan gluta dalam badan dalam masa 2 jam selepas makan
~ Mengunakan bahan aktif gluta original 100%
.
.............................................................................
SETIAP KAPSUL GLUTACAPS MENGANDUNGI :
** 350mg PURE L-GLUTATHIONE
** 50mg HYALURONIC ACID @ AHA
** 100mg VITAMIN C
.
.............................................................................
CARA PENGAMBILAN GLUTACAPS YANG DISARANKAN :
.
:-) Ambil 2 biji pagi dan 2biji malam untuk 7 hari pertama
:-) Selepas itu teruskan dengan makan 1 biji pagi dan 1 biji malam
:-) Ambil glutacaps sebaiknya 20 minit sebelum makan
:-) Minum air masak / suam dengan banyak untuk menyahtoksin selain memastikan setiap nutrien diserap oleh badan dengan lebih optima
:-) Tiada pantang cuma kurangkan minuman berkafein, bersusu dan bergula
:-) Ibu mengandung 6 bulan ke atas serta ibu yang menyusu BOLEH AMBIL.
:-) Boleh diambil seawal usia 15 tahun keatas. 
.
** Pesakit kanser, berpenyakit kronik (jantung/diabetes/buah pinggang) dilarang ambil.
** Wanita yang mengamalkan pil perancang, suntikan pencegahan kehamilan atau IUD juga dilarang mengambil glutacaps.
.
................................................................................
TESTIMONI:
.

"kak dah 3 org tegur saya kurus lepas makan glutacaps ni.. sebab memang rasa kenyang je sepanjang hari.. dan yg paling sy suka kulit makin berseri putih satu badan and dia bukan putih pucat tau, dia putih pinkish.. semua kawan tegur..hepy je nk pakai baju raya sambil muka baru ni"

(sumber : facebook )

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




JUS KEKAL DARA

HARGA :
RM40
(POSTAGE RM8/12)


KEISTIMEWAAN JUS KEKAL DARA :
-Mengetatkan faraj
-menhangatkan faraj

-mencengkam walaupun tanpa kemutan
-memberi kelainan kepada pasangan ketika bersama
-menjadikan paangan lebih teruja ketika bersama
-menjadikan pasangan menginkan lagi untuk bersama
-membantu meningkatkan stamina ketika bersama
-membuatkan pasangan anda berpuas hati dengan anda
-mengikat kasih sayang anda dan pasangan

PERFUME FASHA SANDHA

Assalammualaikum dunia...
Khas untuk perfume lover's saya nak buat perfume fasha sandha review sempena nak raya ni...Semua orang nak raya mesti nak wangi-wangi kannnn...Kalau siapa yang nak wangi soft-soft dan sakitkan hidung boleh try  perfume fasha sandha coz baunya sangat soft dan girlly...Yang biasa beli dengan saya semua taste celebrities je hahaha...Serius weh...memang wangi perfume fasha sandha ni baq hangggg

Isi kandungan :

30ML


PERFUME FASHA SANDHA

Moh kita layan sedikit info berkenaan perfume fasha sandha ni. Perfume Fasha Sandha ialah minyak wangi keluaran D’Haja yg direka khas untuk cuaca yang tidak menentu seperti cuaca panas. Badan berpeluh menjadi semakin wangi apabila badan disembur dengan minyak wangi ini. Minyak wangi ini sangat disukai oleh Fasha Sandha kerana baunya menepati cita rasa beliau iaitu bauan yang lembut seperti minyak wangi Miracle Lancome.

KELEBIHAN PERFUME FASHA SANDHA
- Mempunyai haruman yang mahal
- Boleh dipakai oleh semua peringkat usia
- Bau boleh tahan selama 12 jam
- Boleh dibawa solat
- Halal

Bak kata orang tua-tua tak kenal maka tak cinta...Korang tak hidu lagi sure korang tak dapat bayangkan betapa harumnya aroma perfume fasha sandha ni...Kalau dah try sure korang jatuh hati then borong banyak-banyak wat stok kat dalam almari...hehehe

Korang kalau nak beli boleh beli kat saya kalau seller-seller lain takde stok...Kalau kedai sebelah rumah korang ada jual korang beli lah kat kedai tuh hahaha...Saya ni seller online je...kalau berminat nak berurusan dengan saya tekan je tombol wasap yang saya sediakan tu terus tembus berbual dengan saya hokey...moh le dapatkan perfume fasha sandha untuk pakai raya nanti...wangi woooo...Thank you uolllsss baca review saya yang tak seberapa ni...Jumpa lagi nohhhh
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

SLIMMING & DETOX TEA (KOMB0 )

HARGA :
RM35
(POSTAGE RM8/12)




FLAWLESS TEA

HARGA :
RM34
(POSTAGE RM8/12)


PERLA POTION NEW

HARGA :
RM31
(POSTAGE RM8/12)




PERLA POTION NEW PACK :
PERLA POTION kini didatangi dalam packaging baru iaitu didalam kotak yang bersaiz kecil supaya mudah dibawa kemana mana.
Dari segi keberkesanan pula PERLA POTION diberi penambahbaik dari segi formulasi kolagen dan kualiti.
Packaging yang lama masih terjual dipasaran dan ianya origanal daripada syarikat Irich dimana setiap botol mempunyai sticker hologram Qr cod PERLA.

CHRISZEN LIP TINTED STICK

HARGA :
RM31
(POSTAGE RM8/12)




CHRISZEN Lip Tinted Stick :


Mencari lipstik yang warna tahan lama??
Inginkan lipstik yang senang disapu??
Anda wajib cuba CHRISZEN LIP TINTED STICK!!
Tampil seksi dan menggoda dengan Gradient Lip!!
CHRISZEN LIP TINTED STICK membantu menghasilkan sapuan ‘matte’ dengan kesan gradien di samping mengekalkan kelembapan dan keanjalan bibir anda seterusnya menjadikannya tampil lebih mungil dan menawan sepanjang hari.

KANDUNGAN BAHAN DALAM CHRISZEN LIP TINTED STICK - BIJI BUNGA MATAHARI :
 Biji bunga matahari kaya dengan khasiat daripada sumber vitamin E yang berupaya memelihara kelembapan dan kehalusan bibir anda di samping membantu mencerahkan warna bibir yang gelap.

KEISTIMEWAAN CHRISZEN LIP TINTED STICK 
 Sangat tahan lama - seharian
 Warna masih pekat walaupun selepas makan
 2 effect: gradient lip + warna pekat
 Matte Finish
 Sangat licin dipakai pada bibir
 Tidak berbahaya dimakan
 Harga sangat berpatutan
 Made in kilang KOREA CGMP 

KELEBIHAN CHRISZEN LIP TINTED STICK 
 Mengatasi masalah bibir kering, merekah dan mengelupas
 Mengatasi masalah bibir yang gelap
 Menyerlahkan bibir yang mungil dan menawan
 Mengekalkan kelembapan dan kelembutan bibir anda
 Meningkatkan keanjalan bibir
 Membantu menaikkan seri wajah anda
 Memberikan kesan gradien pada permukaan bibir anda
 Sapuannya mampu bertahan sehingga 12 jam 

4 PILIHAN WARNA CHRISZEN LIP TINTED STICK 
 No 1 Tangy Tangerine
 No 2 Charming Red
 No 3 Candy Pink
 No 4 Flawless Fushia 

CARA PENGGUNAAN CHRISZEN LIP TINTED STICK 
 Oleskan Lip Tinted Stick pada permukaan bibir anda
 Ratakan sapuan gincu dari bahagian tengah ke garisan bibir menggunakan span di bahagian hujung gincu untuk mendapatkan kesan gradien 

TIP UNTUK GRADIENT LIP : 
Oleskan lip tinted pada bahagian dalam bibir dan ratakan dari tengah ke garis bibir secara perlahan dengan span NBR

VSHAPE HONEY VENOM

HARGA :
RM46
(POSTAGE RM8/12)







KELEBIHAN & KEBAIKAN V SHAPE HI-BEE VENOM :
- Serum berasaskan 100% madu asli, sejuk & wangi
- Menjadikan bentuk wajah lebih bujur & runcing
- Menghapuskan dagu berlapis & geleber
- Mengecilkan pipi, hapus muka tembam / kembung
- Menghilangkan masalah kulit berminyak & jerawat
- Memudarkan parut jerawat dengan cepat
- Melembapkan kulit wajah yang kering
- Menghalus, mencerah sekata dan menggebukan kulit
- Mengurangi jeragat & pigmentasi
- Mengurangi masalah lingkaran gelap di bawah mata
- Menjadikan kulit lebih anjal, tegang & licin awet muda!

SEXY SKINNY SOAP WITH LOOFAH

HARGA :
RM33
(POSTAGE RM8/12)




SEXY SKINNY SOAP WITH LOOFAH  :


🌷
 menghilangkan selulit
🌷
 menghilangkan daki degil
🌷
 menurunkan berat badan
🌷
 mencerahkan kulit
🌷
 membentuk badan ideal
🌷
 menlicinkan kulit
🌷
 menghilangkn sembelit
🌷
 buang angin dlm badan 

🎀
 Guna ketika mandi...utk kesan terbaik..selpas mandi gunakan sexy lady lotion juga..