BRAND AL-RAZI,

AL RAZI SOAP

Tuesday, August 02, 2016 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum gojes-gojes semua...
Semalam ada sorang customer tsnys saya pasal  AL RAZI SOAP ni sebab tu terpanggil untuk update balik entri pasal sabun ajaib ni...Walaupun produk ni dah lama berada dipasaran tetapi permintaannya masih lagi ada. Sekarang dah ada produk lai dah taw...Nanti saya akan share juga...Ini bermakna produk Al-Razi diterima oleh pengguna sebab sehingga kini masih bertahan....Alhamdulillahhh

 AL RAZI SOAP

Kebanyakkan customer lelaki yang beli  AL RAZI SOAP ni taw....Ada juga perempuan yang beli tapi kebanyakkannya lelaki yang reat order...Mungkin lelaki lebih mempunyai masalah jerawat batu kot huhuhuhu...Haaaa malas lagi nak cuci muka hehehe...Jom kita tengok apa kelebihan  AL RAZI SOAP ni sat...

MANFAAT AL RAZI SOAP :
*Jerawat/Jerawat Batu
*blackhead/whitehead
*Pori-pori terbuka
*Pigmentasi
*Mencerahkan bahagian muka & badan
*Meratakan tona kulit muka,
*Mengurangkan kedutan.
*Ianya juga boleh menghilangkan jeragat,
*Membuang parut kecil seperti sel kulit mati
*Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: