BRAND PERFUME ARTIS,

PERFUME FASHA SANDHA

Monday, August 22, 2016 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum dunia...
Khas untuk perfume lover's saya nak buat perfume fasha sandha review sempena nak raya ni...Semua orang nak raya mesti nak wangi-wangi kannnn...Kalau siapa yang nak wangi soft-soft dan sakitkan hidung boleh try  perfume fasha sandha coz baunya sangat soft dan girlly...Yang biasa beli dengan saya semua taste celebrities je hahaha...Serius weh...memang wangi perfume fasha sandha ni baq hangggg

Isi kandungan :

30ML


PERFUME FASHA SANDHA

Moh kita layan sedikit info berkenaan perfume fasha sandha ni. Perfume Fasha Sandha ialah minyak wangi keluaran D’Haja yg direka khas untuk cuaca yang tidak menentu seperti cuaca panas. Badan berpeluh menjadi semakin wangi apabila badan disembur dengan minyak wangi ini. Minyak wangi ini sangat disukai oleh Fasha Sandha kerana baunya menepati cita rasa beliau iaitu bauan yang lembut seperti minyak wangi Miracle Lancome.

KELEBIHAN PERFUME FASHA SANDHA
- Mempunyai haruman yang mahal
- Boleh dipakai oleh semua peringkat usia
- Bau boleh tahan selama 12 jam
- Boleh dibawa solat
- Halal

Bak kata orang tua-tua tak kenal maka tak cinta...Korang tak hidu lagi sure korang tak dapat bayangkan betapa harumnya aroma perfume fasha sandha ni...Kalau dah try sure korang jatuh hati then borong banyak-banyak wat stok kat dalam almari...hehehe

Korang kalau nak beli boleh beli kat saya kalau seller-seller lain takde stok...Kalau kedai sebelah rumah korang ada jual korang beli lah kat kedai tuh hahaha...Saya ni seller online je...kalau berminat nak berurusan dengan saya tekan je tombol wasap yang saya sediakan tu terus tembus berbual dengan saya hokey...moh le dapatkan perfume fasha sandha untuk pakai raya nanti...wangi woooo...Thank you uolllsss baca review saya yang tak seberapa ni...Jumpa lagi nohhhh
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: