PRODUK KECANTIKAN/COLLAGEN

VITAMIN C INJECTION

Tuesday, August 02, 2016 Zuraini Muhammad 0 Comments

VITAMIN C INJECTION
VITAMIN C INJECTION


INFO :
Salam semua....
Korang nampak tak gambar kat atas tu? Korang mesti tengah google pasal vitamin c injection yang kotak warna hijau ni kan? Sebab sekarang tetiba hot pula cerita pasal vitamin c injection ni. Pasal apa tetiba hot? Sebelum ni tak hot...Padahal vitamin c injection yang ni macam dah lama orang jual kat malaysia ni

Meh saya nak cerita sikit pasal apa sekarang orang berebut-rebut nak beli vitamin c injection ni. Sebenarnya vitamin c injection ni ada yang viralkan bahawa tak perlu pergi klinik cucuk pun boleh guna dengan cara letakkan cecair vitamin ni dalam losyen atau krim muka korang. Dalam shower gel korang pun boleh juga. Itu yang tiba-tiba nama vitamin c injection ni meledak bagaikan bom atom hahahaha...

Nampak sangat la wanita-wanita malaysia ni ada keinginan nak cantik tetapi takut nak pergi klinik untuk cucuk...huhuhu...termasuk saya yang sedang menaip ni. Ok la saya nak cerita sikit apa kelebihan vitamin c injection ni untuk kulit korang.

Macam biasa segala vitamin c dalam dunia ni fungsinya adalah sama untuk menjaga kesihatan kulit. Apa kelebihan vitamin c ini adalah dapat mencerahkan kulit.menghilangkan garis-garis halus,menghilangkan kulit kusam dan melahirkan kulit baru yang lebih bermaya dan bersinar. Bak kata orang kita gebu gebas...hehehe

Siapa yang tak nak ada kulit gebu gebas kan...so kalau nak kulit yang cun melecun macam nealofa,kalau ambil vitamin c injection ni ambil la dengan konsisten sehingga dapat hasilnya. Jangan korang sapu 2 3 kali pastu bising awat tak putih ni...huhuhu...Agak-agakla korang kalau nak buat statement produk tak berkesan kalau baru guna 2 3 kali...

Tips untuk dapat hasil kalau ambil apa-apa produk adalah bersabar,istiqomah dan berdoa supaya bertemu dengan produk yang serasi dengan hormon korang. Tak de la susah payah korang nak tukar-tukar produk lagi kan...Tu lah kalau nak tahu satu-satu produk tu serasi tak dengan kita,kita kena cuba dulu la baru dapat tahu...

Nota kaki : Jangan guna orang lain untuk test produk untuk kita sebab kita-kita ni tak sama hormon maaa....nanti kawan cuba menjadi...bila kita pakai tak menjadi mesti frust menonggeng kat bucu katil huuuuwaaaaa....

Berminat nak beli???

Sila direct whastapp

01132484182

Waktu operasi :

(ISNIN - JUMAAT)

Tutup order :

(12 Tengahari)

* Bank in sebelum 12 tengahari

akan pos hari yang sama

"Terima kasih daun keladi,
Senang-senang beli lagi"

- tq2 -

0 comments: