PRODUK SKINCARE

KRIM JERAGAT MOLEK

Saturday, October 08, 2016 Zuraini Muhammad 0 Comments


Assalammualaikum dan Salam sejahtera ...kepada sesiapa sahaja yang masuk ke blog saya. Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE.


KRIM JERAGAT MOLEK

Sekali lagi saya bersiaran hihihihi...sebab nak update pasal KRIM JERAGAT MOLEK ni ha...gambar pek lama dah tak keluar lagi nanti ada yang beli cakap saya jual yang fake pula...

Saya rasa ramai dah tahu pasal kehebatan KRIM JERAGAT MOLEK ni sebab dalam banyak-banyak produk yang saya jual produk inilah ranking yang paling tinggi sekali permintaannya

Baru-baru ni ada seorang customer saya yang agak berumur beli...Dua hari selepas tu mesej saya bagitahu suka sangat-sangat dengan KRIM JERAGAT MOLEK ni sebab serasi dengan dia. Bukan la nak bagitahu korang yang krim ni calit-calit terus cantik tapi mungkin kakak tu terasa keserasian KRIM JERAGAT MOLEK ni kat dia itu yang excited nak bagitahu saya tu kot

Urmmmm...Tak semestinya sesuai pada kakak tu sesuai untuk kita. Salah satu faktor kehebatan KRIM JERAGAT MOLEK ini adalah kerana ia mempunyai kelulusan KKM. Ini satu situasi yang normal kerana sejak akhir-akhir ini ramai yang mula menitikberatkan soal pemilihan produk kecantikan. Mereka lebih yakin dengan produk yang ada KKM

KRIM JERAGAT MOLEK ini mempunyai manfaat untuk membantu mereka yang mempunyai masalah Jeragat bagi mereka yang berumur 30 tahun dan ke atas...Selain itu ia membantu mengecutkan pertumbuhan jerawat,mempercepatkan proses pengeringan jerawat yang besar tu (jerawat batu hehehe)

Kalau jerawat mesti ada kesan atau parut kan korang??? Haaa...KRIM JERAGAT MOLEK ni boleh menghilangkannya dengan cepat. Selain itu ia membantu mencerahkan kulit dengan sekata...Membuang black/whitehead kat muka korang tu... 

Huhuhuhu....Tak suka black/whitehead...Ishhhh...ada ke yang suka??? hahaha...mesti tiada manusia yang suka kan...

Yang bestnya pasal KRIM JERAGAT MOLEK ni korang tak payah pakai dengan set skincarenya pun takpe...just pakai krim jeragat ni je...pakainya waktu malam sapu nipis-nipis je taw

Eh ada lagi kelebihan KRIM JERAGAT MOLEK ni...kalau korang pakai krim ni korang akan rasa muka korang lembab je...yang kulit berminyak boleh tolong korang kurangkan kulit berminyak tu. Dan yang paling penting KRIM JERAGAT MOLEK ni membantu pertumbuhan sel kulit yang baru

Korang tak payah pelik kalau bila pakai  KRIM JERAGAT MOLEK ni korang rasa macam kulit korang glowing,pinkish-pinkish dan macam cerah sekata...jeragat pun hilang tah kemana...sebabnya KRIM JERAGAT MOLEK berupaya merawat kerosakan kulit korang akibat tersalah guna produk sebelum-sebelum ini. 

Kelassss ko Moleeekkkk...huhuhuhu...Diharap sesiapa sahaja yang ingin mencuba mendapat keserasian dalam menggunakan produk "hottest" ni...In Sya Allah

Wassalam

*****
PRODUK ORGANIK HOMEMADE
DISINI

*****
Berminat berurusan dengan saya???
Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

WAKTU OPERASI :
Isnin - Jumaat

(8am - 8pm)



TUTUP ORDER :

(12 Tengahari)



*payment sebelum 12 tengahari 

akan di pos hari yang sama



" Terima kasih daun keladi,

Kalau nak beli datang lagi"



~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: