PRODUK MEKAP,

PERFECT GLOW FOUNDATION

Thursday, December 15, 2016 Zuraini muhammad 0 Comments

PERFECT GLOW FOUNDATION
💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

Masih tercari-cari foundation yang sesuai untuk kulit anda? Jom kita pakat-pakat cuba perfect glow foundation yang dihasilkan secara homemade. Foundation ni tak perlu dipakai tebal-tebal. Calit sikit-sikit je dah cantik dan tahan lama. Bila berpeluh pun tidak bagi kesan berbelak-belak atau luntur. Satu bekas foundation ni boleh tahan lama walaupun kecil. Senang dibawa kemana-mana. Selain dijadikan foundation ia juga boleh dijadikan sebagai krim siang



Fungsi /Kebaikan :
💟SPF 50
💟Tahan lama sehingga 18jam
💟Menjadikan kulit muka glowing
💟Ringan seperti tiada letak mekap
💟Semakin lama semakin glowing
💟Serap peluh
💟Kalis air
💟Sesuai untuk semua jenis kulit
💟Jimat !!! 1 bekas tahan sehingga 2 bulan
💟Semestinya PALING MURAH DI PASARAN!!!!!!!!!

Cara guna :
💟Calit sedikit demi sedikit dibahagian muka dan ratakan mnggnakan jari atau berus

Bahan - bahan : 
💟Spf 50
💟Vitamin E
💟Bahan-bahan foundation(homemade)

Berat :
💟5gram

Disclaimer :
💟Foundation ini sesuai untuk semua jenis tona kulit

Petua :
💟Jika nak lebih sempurna glowing dan tahan lama boleh pakai bersama-sama aloevera face mist

Harga :
💟 RM27sm rm31ss (sudah termasuk pos)
-
-
-
Berminat nak beli sila whatsapp saya di 01132484182...Tq2

0 comments: