LightBlog

PERFECT GLOW FOUNDATION

PERFECT GLOW FOUNDATION
๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ

Masih tercari-cari foundation yang sesuai untuk kulit anda? Jom kita pakat-pakat cuba perfect glow foundation yang dihasilkan secara homemade. Foundation ni tak perlu dipakai tebal-tebal. Calit sikit-sikit je dah cantik dan tahan lama. Bila berpeluh pun tidak bagi kesan berbelak-belak atau luntur. Satu bekas foundation ni boleh tahan lama walaupun kecil. Senang dibawa kemana-mana. Selain dijadikan foundation ia juga boleh dijadikan sebagai krim siang



Fungsi /Kebaikan :
๐Ÿ’ŸSPF 50
๐Ÿ’ŸTahan lama sehingga 18jam
๐Ÿ’ŸMenjadikan kulit muka glowing
๐Ÿ’ŸRingan seperti tiada letak mekap
๐Ÿ’ŸSemakin lama semakin glowing
๐Ÿ’ŸSerap peluh
๐Ÿ’ŸKalis air
๐Ÿ’ŸSesuai untuk semua jenis kulit
๐Ÿ’ŸJimat !!! 1 bekas tahan sehingga 2 bulan
๐Ÿ’ŸSemestinya PALING MURAH DI PASARAN!!!!!!!!!

Cara guna :
๐Ÿ’ŸCalit sedikit demi sedikit dibahagian muka dan ratakan mnggnakan jari atau berus

Bahan - bahan : 
๐Ÿ’ŸSpf 50
๐Ÿ’ŸVitamin E
๐Ÿ’ŸBahan-bahan foundation(homemade)

Berat :
๐Ÿ’Ÿ5gram

Disclaimer :
๐Ÿ’ŸFoundation ini sesuai untuk semua jenis tona kulit

Petua :
๐Ÿ’ŸJika nak lebih sempurna glowing dan tahan lama boleh pakai bersama-sama aloevera face mist

Harga :
๐Ÿ’Ÿ RM27sm rm31ss (sudah termasuk pos)
-
-
-
Berminat nak beli sila whatsapp saya di 01132484182...Tq2