PRODUK KECANTIKAN/COLLAGEN

VITAMIN C ROSEHIP 1000MG (UK)

Wednesday, December 14, 2016 Zuraini muhammad 0 Comments

VITAMIN C ROSEHIP 1000MG (UK)
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Korang tau tak...terlalu ramai gadis2,mak2 gadis kat luar sana berebut2 nak cantik dan berebut2 try macam2 produk yang hot2 kuar iklan kt TV...harga ofkos la mahal mencekik kan...ateee dah kuar TV mahai la jadinyeee...tapi tak dinafikan setiap produk kecantikan ada kelebihan tersendiri tapi kita harus faham keserasian terhadap satu2 produk untuk memberi kesan pada si pengguna bukan bergantung pada produk tersebut...Jangan pulak meroyan bila jiran sebelah makan produk A meletop persis Neelofa tiba  bila kita makan tak dapat kesan cenggitu...udah le tak dapat persis Neelofa dapat kesan yang negatif pula..dulu muka ada jerawat satu dua jek...skrg dah lapan sembilan pulak...hahaha...konon2 nak glowingkan muka tup tup haruuu...So,yang saya nak share harini kat korang setiap produk tu keserasiannya bergantung pada hormon kita sendiri...setiap orang berbeza hormonnya...tiada yang sama...so bila korang nak cuba apa2 produk tu banyak2 la berdoa agar ditemukan dengan produk yang secocok dengan hormon korang...



Fungsi /Kebaikan :
🎀Cerahkan kulit
🎀Menyekatakan tona kulit
🎀Meningkatkan sistem imun kita
🎀Melawan gejala2 selsema,batuk dan demam
🎀Menghilangkan jeragat
🎀Mengecutkan jerawat dengan cepat
🎀Luka cepat sembuh
🎀Menyelesaikan masalah penghadaman
🎀Melembabkan kulit
🎀Membekalkan tenaga tambahan
🎀Membantu penyerapan zat besi secara optimum
🎀Masalah resdung dapat diubati
🎀Membantu masalah alergi
🎀Menaikkan seri wajah


Cara guna :
🎀Makan sebiji sahaja sehari sebelum sarapan @ sebelum tidur( bagi mereka yang ada gastrik boleh ambil selepas makan)

Bahan - bahan : 
🎀Vitamin C (Ascorbic Acid) 1000mg  
🎀Citrus Bioflavonoids (Citrus aurantium) 25mg
🎀Rose Hip (Rosa canina) 20mg

Berat :
🎀30biji ( sebulan penggunaan)

Disclaimer :
🎀Kesan pengambilan suppliment ini adalah berbeza-beza mengikut hormon  individu. Tiada spesifik masa untuk kesan yang drastic

Petua :
🎀Ambil vitamin ini dengan konsisten dan pastikan minum air banyak

Harga :
🎀 RM55sm rm60ss (sudah termasuk pos)
-
-
-
Berminat nak beli sila whatsapp saya di 01132484182...Tq2

0 comments: