LightBlog

NN PEARL CAPSULE

KELEBIHAN 👇👇
~Mencerahkan kulit seawal 3 biji pengambilan 
~Menghilang dan memudarkan parut
~Membantu merawat kulit bermasalah sprt jerawat dan jeragat 
~Memudarkan bintik-bintik hitam pd wajah
~Menegang serta melembapkan kulit
~Membantu membersih dan memutihkan kulit
~Menutup liang-liang pori
~Melicinkan kulit wajah
~Mengurangkan masalah resdung
~Bertindak sebagai milk booster 
~Memperbaiki kulit rosak 


HARGA :
RM39
(POSTAGE RM8/12)

VIRAL SLIM

KELEBIHAN 👇👇
✔ Melancarkan dan membaik pulih peredaran darah
✔ Membuang toksin dalam tubuh
✔ Menghalang pembentukan lemak
✔ Mengawal berat badan
✔ Mengurangkan dan mengawal selera makan
✔ Mengurangkan kolestrol
✔ Menambah tenaga
✔ Melancarkan peredaran darah ketika haid
✔ Menstabilkan hormon...


HARGA :
RM50
(POSTAGE RM8/12)

VIRAL GLOW SKIN

KELEBIHAN 👇👇
✔ Inginkan kulit , rambut, kuku jadi kuat dan sihat
✔ inginkan kulit yg lembab dan cerah tanpa sedar
✔ inginkan energy dan badan yang sihat
✔memudarkan jeragat dan masalah alahan kulit serta memperlahankan proses penuaan
✔malah membantu minda dan immune system bagi kanak-kanak.
Hanya perlu kemam 1 / 2 biji setiap hari


HARGA :
RM50
(POSTAGE RM8/12)

MEK KEMUT GAMBIR916

KELEBIHAN MEK KEMUT:
✅tidak perlu tunggu masa yang lama utk bersama😉 
✅tidak menyebabkan kering atau kesat😍 
✅tidak menyebabkan mr.z suami melecet😊
✅tidak panas atau sejuk👍



Kenapa anda perlukannya?
💟ketat dalam 5 minit - mampu mengetatkan v****a yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas penggunaan. 
💟menambah rasa sensitif - menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum. 
💟seperti malam pertama - menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama. 
💟menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita 
💟memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang. 
💟dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik 
💟sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan

🎯🎯Cara guna mek kemut:
*picit 2 titik
*lepas tu lumur dihujung jari.
*kemudian insert jari yg ada serum tadi tu sapu rata kedalam 
miss v 1 inci biarkan selama 15 saat. 
*lepas 5 minit boleh bersama dan lihat kesan serta merta hanya 
pakai setiap kli hendak bersama.. 
*tetapi digalakkan mnggunakan mek kemut setiap hari jika 
mahukan miss v sentiasa berada pd prestasi yg terbaik..
*hanya 5 minit untuk kepuasan 5 kali ganda

HARGA ;
RM22
(POSTAGE RM8/12)

SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN

Semakin hari permintaan ke atas SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN semakin menjadi jadi walaupun agak lama juga sabun ni berada di pasaran...Kenapa ya??

MEMPERKENALKAN SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN

"Untuk kesan yang cepat lagi power, gunakan sekali bersama Minyak Belacak Original Warisan. Pasti tak mengecewakan"

Ada juga saya tanya kepada pelanggan yang pernah beli sabun ni sebab saya nak tahu juga keberkesanannya...Alhamdulillah semuanya bagi feedback positif...senang saya nak cerita kepada mereka yang nak beli...sebab selalunya customer kalau nak beli mesti tanya kat saya berkesan ke?? Itu yang lemah sangat saya nak jawab sebab beratus-ratus produk yang saya jual takkan semuanya saya nak pakai huhuhuhu... Saya rasa seller lain pun melalui masalah yang sama macam saya...


SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN

Okeh...SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN ni adalah produk yang dikeluarkan selepas minyak belacak original warisan menjadi rebutan rakyat malaysia sebelum ini. Sabun ni berfungsi untuk melengkapkan keberkesanan minyak belacak itu sebab itu disarankan untuk menggunakan 2 produk ini serentak. Saling membantu katanya...hehehe

SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN ni boleh digunakan oleh lelaki dan wanita ya...Tapi pastikan yang dah kahwin sebab kita taknak ada yang belum berkahwin guna jadi sesuatu yang tidak baik diluar jangkaan yang akan melibatkan maruah keluarga dan agama...Harap faham apa yang cuba saya maksudkan

Manfaat Untuk WANITA :
~ Memontok dan menganjalkan otot punggung
~ Membesarkan breat
~ Memejalkan breast yang dah kendur
~ Membulatkan breast yang leper
~ Memantapkan aset wanita
~ Menghindari dari gejala kanser payudara

Manfaat Untuk LELAKI :
~ Mencuci alat sulit lelaki
~ Mengelakkan radang dan gatal-gatal
~ Menguatkan urat zakar
~ Mencerahkan kulit zakar

Apa yang terkandung dalam SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN???
~ Pati belacak
~ Pinang muda
~ Umbut kelapa


Walaupun SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN ni dah lama ada dalam pasaran tapi permintaannya masih lagi tinggi. Ini membuktikan sabun ini mampu memberi kepuasan kepada pengguna dari segi keberkesanannya...Maka,sesiapa yang masih belum mencuba apakata korang cuba sekali mana tau masalah yang korang hadapi dapat diselesaikan...Wallahualam...Thank's sayang sayang semua sudi baca sampai habis...
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

ABANG KOCOK

Alamakkkk...malunya post cerita ni...hahahaha...tapi takpelah kita layan je...Ingattt....ini untuk yang dah berkahwin sahaja tau...


Memang terbaeek sungguh produk ABANG KOCOK nih 💋 Power gilerr
Memperkenalkan produk terbaru untuk kebahagiaan rumahtangga. ABANG KOCOK diformulasikan untuk sang suami :
💞 Bertahan lebih lama
💞 Tahan pancutan awal
💞 Keras dan mantop

HARGA :
RM22
(POSTAGE RM8/12)

SET BERSALIN SPA & MA

Set Bersalin yang sangat -sangat kami syorkan :



Barang-barang yang hampir lengkap dengan 11 item seperti : 
✔Herba Mandian Spa
- Ibu berpantang perlu mengunakan herba mandian istimewa bagi membantu memulihkan tenaga dan kesegaran tubuh. Bentuk uncang yang memudahkan penggunaan nya
✔ Pilis Herba 
- Bau yang sangat wangi. Di gunakan untuk membuang angin di kepala. 
✔Minyak Seri Herba
- Membantu Mengembalikan tenaga ibu bersalin
✔Lulur Frangipani
- Di gunakan untuk melulur seluruh bahagian badan ibu yang sedang berpantang. Ada tambahan kolagen, garam himalaya dan glutathione
✔Jamu Ratu Dara
- Membantu dalam memulihkan luka dalaman dan kesihatan dalaman wanita
✔Gamat Emulsion
- Gamat Istimewa Berperisa Oren . Tidak hanyir.
✔Extract Kelapa Dara
- Membantu memudahkan proses bersalin, dan menghilangkan rekahan bersalin pada kulit
✔ Pencuci Wanita
- Membantu dalam membersihkan bahagian intim wanita
✔ Tungku Herba 
- Campuran herba asli. Yang boleh di panaskan dan sangat ringan. 
✔Bengkung
✔Lotion Shape up.


HARGA :
SILA WHATSAPP 01132484182 UNTUK DAPATKAN HARGA KASIH SAYANG

AURA TITISAN BIDARA AS SYIFA

Minyak aroma pati bunga bungaan dan bidara, yg dipertenagahan dengan bacaan ruqyah



KELEBIHAN AURA TITISAN BIDARA :
👉Meningkatkan proses awet muda
👉Membangkitkan karisma
👉Tampil lebih berkeyakinan
👉Lebih positif dan penaik seri wajah
👉Lebih disayangi dan disenangi
👉Lebih tenang dan ceria sepanjang hari.

CARA GUNA :
👉Titiskan 2 titis AURA TITISAN BIDARA kedalam baldi berisi air
👉Digunakan sebagai bilasan terakhir selepas mandi
👉Anda akan menikmati wangiannya sepanjang hari
👉Harga sebotol AURA TITISAN BIDARA adalah RM20/15ml
👉Sesuai digunakan seisi keluarga..

HARGA :
RM20
(POSTAGE RM8/12)

BEE VENOM DEODORANT POWDER

Anda mengalami masalah bau badan???
Jom cuba deodorant INI

Apa best nye #Deodarant ni??
👍Ketiak dah tak berbau busuk lagi walaupun badan berpeluh² ketiak still wangi sebab deodorant ni dpt bertahan selama 48 jam tau!!
👍Tanpa Alkohol sbb Deodorant ni menggunakan bahan organik dgn penggunaan formula LICHEN PLUS COMPLEKS utk menetang bakteria di bahagian ketiak
👍Sangat sesuai utk lelaki dan perempuan
👍Tahan lama dan sgt jimat. Sebotol bole tahan sehingga 6 bln ..setahun pun ade.😱😱
sapu sekali je dah confirm wangi.
👍Tiada kesan warna pada baju
👍boleh menghilangkan bau kaki jugak tau!!


HARGA :
RM15
(POSTAGE RM8/12)

BEE VENOM HYGIENIC WASH

Dirumus khas untuk wanita yang mementingkan penjagaan kebersihan cik bunga 🙈
Bee venom hygiene wash diperbuat daripada ekstrak madu,bunga dan vitamin E (bahan aktif)



HARGA :
RM21
(POSTAGE RM8/12)

IV MIST

IVMIST ADALAH MINYAK NANO AROMA TERAPI
Atau erti kata lain minyak magic!Apa yg magic sgt tu? IV Mist ni macam minyak angin macam ja tapi tidak sama macam minyak2 yg ada di pasaran tu!


Apa yang HEBAT SANGAT? 
IVMIST adalah rumusan terhebat Nano Bio Teknologi yang menghasilkan zarah minyak yang lebih halus sehinggakan ianya boleh disembur seperti air !

Menakjubkan!!

IVMIST MAMPU MERAWAT LEBIH DARI 1001 PENYAKIT!!! 
➡ Ianya bertindak mencairkan lendir punca masalah resdung yang terperangkap di dalam rongga hidung . 
➡Lendir-lendir ini akan dibersihkan secara sihat tanpa melibatkan kos pembedahan yang mahal. .

Khasiat2 Ivmist ?
🔸Migrain 
🔹Buasir 
🔸Kurap/Panau 
🔹Gout 
🔸Rambut Gugur 
🔹Masalah Kahak 
🔸Jeragat Teruk
🔹Sakit Pinggang/Lenguh2
🔸Sakit Kepala/Stress
🔹Alergik Makanan Laut
🔸Gigitan Serangga
🔹Sakit Gigi
🔸BANYAK LAGI!


KENAPA SEMAKIN RAMAI DAPATKAN IVMIST ?? 
✔ Kesan sepantas 1 hari penggunaan
✔ Mudah digunakan hanya sembur, hidu & sapu
✔ Selamat & tanpa kesan sampingan, kandungan 100% daripada herba kayu terpilih 
✔ Pelbagai kegunaan merawat penyakit
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur

KANDUNGAN?
Diperbuat Dari 10 Bahan Organik Terpilih 
✔ Habbatus Sauda
✔Argan 
✔Serai 
✔Eucalyptus
✔Halia 
✔Halia Bara 
✔Kelapa Dara 
✔Limau Purut 
✔Pudina 
✔Saffron

Banyak sangat MANFAAT IV MIST! HARUS CUBA! WAJIB!

HARGA :
RM24
(POSTAGE RM8/12)

JUS KOCOK

KHASIAT KOCOK :
~ Meningkatkan tahap kecergasan dan kesihatan wanita.
~ Menyingkirkan toksin dan juga memperkuatkan otot faraj.
~ Memecahkan lemakdan melansingkan tubuh.
~ Mengatasi masalah keputihan dan bau bahagian intim wanita.
~ Menganjalkan payu dara dan menegangkan kulit.
~ Menentang kanser payudara dan rahim.
~ Mencegah masalah monopous.

BERAT/ISIPADU
Kandungan: 500ml



CARA MENGGUNAKAN KOCOK :
~ Gocang sebelum menggunakan Jus Kocok.
~ Ambil 2 sudu setiap sebelum sarapan pagi dan makan malam.
~ Simpan ditempat sejuk.
~ Tidak sesuai digunakan oleh wanita yang mengandung.

HARGA :
RM65
(POSTAGE RM11/17)

SPAN MAKEUP SILICON

MEMANG TENGAH MELETOPS UOLLSS..
📍boleh digunakan untuk apply FOUNDATION ,LOOSE
POWDER,MOISTURIZER,CLEANSER 
📍bakteria tak melekat pada sponge 
📍boleh digunakan untuk dab dab loose powder,compact powder 
📍tak menyerap banyak foundation so makeup akan nampak lebih
licin dan tak bercapuk
📍senang nak apply foundation di bahagian hidung,tepi bibir
bawah dagu supaya tak bercapuk 
📍mudah dicuci
📍tak mudah terkoyak 
📍mudah digunakan


CARA NAK PAKAI?
~ Dap-dap foundation macam span/beauty blender jer. 
~ Dap secara slow supaya makeup nampak flawless
~ Jimatkan jangka hayat foundation anda kerana silisponge tak serap foundation mcm guna beauty blender..

HARGA :
RM11
(POSTAGE RM8/12)

INAI KUKU

Bagi penggemar inai kuku boleh dapatkan inai kuku gojes disini


HARGA :
RM13
(POSTAGE RM7/11)

INAI CELUP

Inai celup gojes ini adalah inai instant yang sama seperti inai-inai yang berada dipasaran berbentuk cecair gel. Inai ini digunakan bagi mereka yang suka menggunakan inai ,pengantin dan kanak-kanak yang suka berinai. Inai celup gojes adalah produk yang diimport dari Pakistan dijamin halal dan boleh dibawa solat.

Fungsi /Kebaikan :
❤Mencantikkan kuku
❤Menguatkan kuku
❤Mengilatkan kuku
❤Warna yang cantik dan menyerlah
❤Mudah digunakan dan menjimatkan masa


Cara guna :
❤Cuci tangan bersih-bersih sebelum berinai
❤Lap tangan kering-kering
❤Balut jari dengan salotape untuk elak inai comot
❤Celup jari yang hendak diinai kedalam inai celup
❤Tunggu selama 5minit
❤Cuci dengan air paip
❤Tadaaaa….dah siap (dah boleh selpie dengan inai…hehehe)



Berat :
✅30gram

Disclaimer :
✅Inai ini adalah 100% halal dan suci boleh dibawa solat

Petua :
✅Hasil merah adalah bergantung pada tempoh masa mengenakan inai,semakin lama anda pakai semakin merah inai…tidak boleh lebih dari 10minit kerana akan terlalu pekat(hitam)

Harga :
✅RM25sm rm30ss (sudah termasuk pos)
-
-
-
Berminat nak beli sila whatsapp saya di 01132484182...Tq2

QUEENBLACK SOAP

Assalammualaikum semua...
Saya nak share sikit info mengenai produk satu lagi produk keluaran Queen Of Mutiara yang tengah meletop-letop nih...Ramai betul peminat produk ni rupanya...Selepas pil mutiara meletop kini giliran QUEENBLACK SOAP  pula yang meletop...Jom layan cerita sabun nih yokkk

Kandungan utama QB sabun arang :
~Charcoal

~Argan Oil

~Collagen



QUEENBLACK SOAP

FUNGSI :

~Merawat jerawat

~jeragat

~biji kolestrol

~kulit berminyak

~mencerah kan kulit wajah


CARA GUNA SABUN :
~Basahkan muka..

~Buihkan sabun baru sapu kt muka..gosok prlahan..

~Jika muka berminyak dn pori terbuka 
~Biarkan buih 1-3 minit kat muka sblm bilas

~Jika muka berjerawat 
~Biarkan buih 5minit sblm bilas

~Jika kulit kering dan pori terbuka
~Biarkn buih 1-2 minit sblm bilas..

** Ulang cuci kali kedua..tp terus bilas.

Dannnn sabun qb nie boleh digunakan utk sabun badan, bagi menghilangkan kulit gelap di celah pelipat bahagian badan....




-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

ANNE GLOW PINK TEA TREE TREATMENT SOAP

Assalammualaikum gojesss...
Woww...lagi sorang artis keluarkan produk uollssss...Produk yang saya tengah review ni adalah produk artis Malaysia yang paling saya minat sejak kecil iaitu Anne ngasri...Ingat lagi lakonan dia dalam kecil-kecil cili padi kan...hehehe. Comel je...tapi sekarang dah ada produk sendiri baq hanggg...

ANNE GLOW PINK TEA TREE TREATMENT SOAP

Kalau tak silap saya ada 2 produk brand Anne ni...satu sabun dan satu lagi foundation...Tapi kali ni saya nak review ANNE GLOW PINK TEA TREE TREATMENT SOAP ni. Dengar-dengar sabun ni boleh repair kulit yang rosak akibat salah pilih produk...Betul ke???Jom baco ramai-rami jommm...


Nak Cara mudah Dan pantas untuk anda memiliki KULIT WAJAH BEBAS TANPA MASALAH KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT???
GLOW PINK TEA TREE TREATMENT SOAP
BOLEH MENGECUTKAN JERAWAT DALAM MASA 3 hari & glowing cerah berseri untuk kulit yang tiada masalahTea tree treatment soap sabun anti bacterial untuk Kulit bermasaalah & Kulit normal untuk pencerahan

ANNE GLOW PINK TEA TREE TREATMENT SOAP

Haaaa...kan,macam best je sabun ni...Saya pernah baca yang tea tree ni memang power sangat untuk menghilangkan jerawat yang berlumba-lumba tumbuh kat muka. Salah satu punca jjerawat aktif kat muka adalah pemakanan yang tak dijaga. Korang perlu minum air yang secukupnya dan pastikan kulit muka korang di cuci bersih sebelum tidoq...Jangan biarkan mekap terus bertepek kat muka sampai esok pagi tawww...Hehehe....

Lupa nak habaq...Cara guna sabun ni macam biasa je...Buihkan dan gosok kat muka...Sambil gosok tu korang urut-urutla sikit(urut manja...jangan sental kuat-kuat pula huhuhu) Pastu boleh terus bilas...Guna setiap kali korang cuci muka taw...jangan campoq-campoq pakai dengan sabun lain plak...
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

BE SOLID

CANDY SUSU COKLAT MENAIKKAN BERAT BADAN PALING LARIS ❗
Gegirls nak badan MONTOK & MANTAP
Boys pula nak badan SADO dan SOLID

Weight Gain MilkCandy :
~ Menambah SELERA MAKAN
~ Menaikkan BERAT BADAN ke tahap IDEAL
~ Memberi TENAGA pada badan
~ Membekalkan Vitamin dan Collagen pada badan
~ Mencantikkan kulit



HARGA :
RM20
(POSTAGE RM8/12)

BEAUTY BUTTOCK SOAP

Assalammualakum semua...
Macam-macam cara sang isterin nak tampil hebat di mata sang suami sekarang ni...Dan macam-macam produk yang muncul bagi merialisasikan impian setiap orang untuk jadi lebih baik...Sekarang ni muncul pula BEAUTY BUTTOCK SOAP khas untuk wanita 

MONTOK DAN PADAT ASET AKAK SEKARANG!

👙Suami happy
👙Suami geram
 👙Hubungan paling meriah 
 👙Suami suka
 👙Suami bahagia
Beauty Buttock Soap :

💞 Anti-selulit.
 💞 Menghaluskan kulit.
 💞 Membakar lemak. 
 💞 Untuk melangsingkan.

💞 Untuk mencerahkan kulit.

BEAUTY BUTTOCK SOAP

Macam best je sabun ni kan...siapa tahu dengan sabun comel ni boleh merubah seseorang jadi lebih baik...Apa-apapun kesan setiap produk bukan bergantung pada produk tersebut tetapi pada cara penggunaan....Kalau baru sekali pakai tak nampak kesan korang jangan pm saya tanya kenapa tak nampak kesan pula...kena rajin guna baru dapat hasil hokey....

BEAUTY BUTTOCK SOAP
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)