BRAND AL-RAZI,

AL RAZI SKINCARE

Monday, January 09, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum semua...
Al-Razi skincare in the houseeee...

!!!tiada bahan kimia/mercury
!!!tiada penglupasan
!!!Mempunyai kelulusan KKM

Haaaa...ok tak??? nak cantik dalam 5 hari meh try AL RAZI SKINCARE...Siapa tak kenal brand Al-Razi dia rugi sebab brand ni memang menjadi pilihan bagi mereka yang memilih produk yang ada KKM...Banyak testimoni-testimoni berjaya guna produk ni...Korang boleh tengok di Al-Razi HQ untuk kepastian hokeyyy darlink darlink semuaaa....

AL RAZI SKINCARE

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT :
~ Membantu merawat masalah jerawat dan jeragat.
~ Cepat menyerap ke dalam kulit.
~ Mudah dan senang dibawa.
~ Ikut warna kulit kita.
~ Sesuai dengan semua jenis kulit.
~ Sesuai dengan semua jenis warna kulit.
~ Muka semakin glowing dan gebu.
~ Tidak berminyak.

KANDUNGAN AL RAZI SKINCARE :
~ Moisturizer.
~ Treatment.
~ Soap.
~ Night cream.
~ Day cream.

AL RAZI SKINCARE

CARA PENGGUNAAN :
👉Basahkan muka dengan air suam, gosokkan sabun Al-Razi kat tapak tangan sehingga berbuih, sapu secara rata dan lembut ke wajah selama 2-3 minit kemudian bilas dgn air biasa/air sejuk.
👉Cuci muka dengan sabun Al-Razi 2x sehari- Siang hari sapuka Day Cream dan diikuti Sunblock.
Kemudian malam hari sapukan Night Cream dan Treatment Cream.
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: