PRODUK SCRUB & SABUN

ALOEVERA SHOOTING MOISTURE SCRUB

Tuesday, January 03, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum semua...
Saya nak ulas sikit pasal ALOEVERA SHOOTING MOISTURE SCRUB ni ya...Sebab sebelum ni saya macam tiada bagi info apa-apa pasal produk ni...Mesti korang tercengang-cengang apakah benda dan fungsi produk yang saya pamerkan ni kan...hehehe(sory taw)

ALOEVERA SHOOTING MOISTURE SCRUB ni adalah produk yang berasaskan alovera yang berfungsi sebagai scrub dalam bentuk gel. Bila kita pakai ni takdepun rasa kasar kat kulit macam kita pakai scrub gula @ beras...Korang pernah kan guna scrub yang rasa kasar-kasar tu kan...


ALOEVERA SHOOTING MOISTURE SCRUB

Scrub yang ini lebih kepada gel untuk menarik daki-daki korang secara lembut. Bila korang gosok kat permukaan kulit,korang akan rasa macam daki menimbun-nimbun keluar dari permukaan kulit. Dan bila dah settle menyental tu boleh terus bilas dan rasailah kelembutan kulit korang yang super ohsem...

Serius wehh...saya dah try dah...Walaupun saya ni suka pakai scrub yang jenis kasar-kasar ni tapi tergugat jugaklah iman nak mencuba ALOEVERA SHOOTING MOISTURE SCRUB ni pasal tergoda adik ipar pakai depan mata huhuhuhu...
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: