PRODUK SCRUB & SABUN

ANNE GLOW PINK TEA TREE TREATMENT SOAP

Friday, January 13, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum gojesss...
Woww...lagi sorang artis keluarkan produk uollssss...Produk yang saya tengah review ni adalah produk artis Malaysia yang paling saya minat sejak kecil iaitu Anne ngasri...Ingat lagi lakonan dia dalam kecil-kecil cili padi kan...hehehe. Comel je...tapi sekarang dah ada produk sendiri baq hanggg...

ANNE GLOW PINK TEA TREE TREATMENT SOAP

Kalau tak silap saya ada 2 produk brand Anne ni...satu sabun dan satu lagi foundation...Tapi kali ni saya nak review ANNE GLOW PINK TEA TREE TREATMENT SOAP ni. Dengar-dengar sabun ni boleh repair kulit yang rosak akibat salah pilih produk...Betul ke???Jom baco ramai-rami jommm...


Nak Cara mudah Dan pantas untuk anda memiliki KULIT WAJAH BEBAS TANPA MASALAH KULIT KUSAM DAN BERJERAWAT???
GLOW PINK TEA TREE TREATMENT SOAP
BOLEH MENGECUTKAN JERAWAT DALAM MASA 3 hari & glowing cerah berseri untuk kulit yang tiada masalahTea tree treatment soap sabun anti bacterial untuk Kulit bermasaalah & Kulit normal untuk pencerahan

ANNE GLOW PINK TEA TREE TREATMENT SOAP

Haaaa...kan,macam best je sabun ni...Saya pernah baca yang tea tree ni memang power sangat untuk menghilangkan jerawat yang berlumba-lumba tumbuh kat muka. Salah satu punca jjerawat aktif kat muka adalah pemakanan yang tak dijaga. Korang perlu minum air yang secukupnya dan pastikan kulit muka korang di cuci bersih sebelum tidoq...Jangan biarkan mekap terus bertepek kat muka sampai esok pagi tawww...Hehehe....

Lupa nak habaq...Cara guna sabun ni macam biasa je...Buihkan dan gosok kat muka...Sambil gosok tu korang urut-urutla sikit(urut manja...jangan sental kuat-kuat pula huhuhu) Pastu boleh terus bilas...Guna setiap kali korang cuci muka taw...jangan campoq-campoq pakai dengan sabun lain plak...
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: