PRODUK KURUS/DETOX

SELIM MELIM

Sunday, January 01, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

KANDUNGAN & MANFAAT SELIM MELIM :
~ GUARANA-sejenis tumbuhan di kawasan Afrika yg dipercayai sebagai tumbuhan magic sbb boleh membuatkan mereka merasa kenyang walaupun tidak makan seharian ketika waktu peperangan berlaku. Menurut kajian,guarana juga berkemampuaan utk membakar lemak. **sbb tu korang cepat kenyang**
~ MUSTARD-Sejenis rempah untuk menghangatkan tubuh.**certain consumer akan rasa berpeluh2 mcm sauna kan??**
~ RHEI RADIX-dikenali sebagai kelembak utk merawat sembelit dan melancarkan sistem penghadaman **sbb tu ramai yg dulunya susah membuang dah rajin membuang**
~ ROYAL JELLY- pembentukan semula kolagen kulit **sbb tu bila da kurus,xbanyak menggeleber..kulit pun tegang sikit gituuuu**
~ AMYLUM- menjaga keseimbangan asam basa (asid dan alkali) dalam tubuh
~ CURCUMA RHIZOMA- temulawak..sebagai anti kolestrol dan anti radang
~ GARCIFIA CAMBOGIA- asam keping...mengelakkan lelemak dari berkumpul
~ RADIX ANGELICEGE- rempah untuk mengatasi masalah kekurangan darah,mengatur haid dan merawat senggugut
~ ZINGBERIS RHOZOMA- Halia...kompem korang tau terkenal utk membuang angin
~ RHIZOMA ATRACTILODIS- herba cina utk mengawal selera makan


HARGA :
RM61
(POSTAGE RM8/12)

0 comments: