PRODUK MEKAP,

VEVIOUS SERUM AJAIB

Sunday, January 01, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

VEVIOUS SERUM AJAIB
VEVIOUS SERUM AJAIB

VEVIOUS SERUM AJAIB

VEVIOUS SERUM AJAIB

Salam bahagia ...saya zuraini melaporkan berita dari KEDAI KOSMETIK ONLINE yang suam suam kuku nih...hahaha amekaw... Tepu dah otak saya ni macamne nak melakar kata-kata yang sinonim dengan kecantikan hehehe...

Sekarang ni saya nak melaporkan berkenaan VEVIOUS SERUM AJAIB ni kat korang. Sebenarnya serum ni dah lama dok parking kat sini tapi yela masa tu VEVIOUS SERUM AJAIB ni belum hot lagi. Sekarang bila dah hot baru la ramai dok cari-cari kannn...

Oleh kerana itu saya dengan penuh semangat update la sikit pasai produk yang membuat whatsapp saya menjerit jerit tanya pasal VEVIOUS SERUM AJAIB nih...korang yang nak tahu boleh layan cerita tentang produk ni...

" pstttt...korang kalau nak tengok keberkesanan VEVIOUS SERUM AJAIB ni korang rajin-rajin la follow pesbuk orang yang rajin buat tutor mekap gojes tu...pasai diorang selalu guna serum ni...memang meletop mekap diorang uolllssss"

Kalau korang nak tahu VEVIOUS SERUM AJAIB ni digunakan sebagai base mekap. Nama pun base kan...so sebelum mekap korang boleh guna serum ni dulu untuk jadikan mekap korang nampak sempurna...

NANTIIII!!!!!

Hehehee...korang jangan ingat fungsinya semata-mata sebagai base mekap je taw sebabnya VEVIOUS SERUM AJAIB ni juga boleh digunakan sebagai krim malam dan krim siang. Kalau korang yang jenis nak berjimat dan malas nak hadap banyak botol skincare bolehla pakai VEVIOUS SERUM AJAIB ni...

Yela kan...biasanya dalam skincare kan ada banyak benda dan step nak guna...dengan treatment cream la...night cream la...serum la...toner la....huhuhu...berdarah hidung hakak dik nak susun atur skincare yang berderet gini. Lagi-lagi orang yang jenis malas nak belek-belek muka kat cermin lelama kan...

Tapi...ada ke perempuan sekarang yang tak suka belek-belek muka kat cermin lelama sekarang ni??? Ke saya je yang spesis gitu?? Berhuhu la saya seorang diri...Saya bukan apa,rasanya macam banyak masa terbuang dok calit banyak-banyak krim muka ni...Lain la kalau duk lama-lama depan cermin tetiba berubah wajah macam Nealofa...Haaaa itu saya sanggup hehehe...

Ah sudah...saya macam dah lari tajuk pula ni...sampai petik nama Nealofa bagai,maafkan saya...Kita sambung pasal VEVIOUS SERUM AJAIB balik ye. Serum ni boleh tahan sehingga 2 bulan tau...walaupun takdela besar sangat macam losyen tangan korang tapi VEVIOUS SERUM AJAIB ni boleh tahan lama sebab korang jangan la guna banyak sangat setiap kali...guna sikit-sikit je. Sapu nipis je kat seluruh muka korang...Sapu nipis bukan untuk berjimat tetapi nipis sudah memadai dengan keperluan muka korang...Takut ada yang kurang jelas pula apa yang saya maksudkan...

IsyaAllah korang akan rasa selesa bila guna VEVIOUS SERUM AJAIB ni pasai teksturnya ringan.Rasa macam tak pakai apa-apa...sapu-sapu terus meresap...sapu-sapu terus meresap...meresap je sapu-sapu...hahahaha gurau je taw...

 Bila dah lama pakai mekap korang biasanya akan rasa macam muka berminyak-minyak dan tak selesa kan..? Tapi dengan VEVIOUS SERUM AJAIB ni korang sama sekali tidak akan rasa sebegitu...Perghhh ayatnya (sebegitu...hahaha) Makin lama pakai muka korang akan bertambah glowing...Apa??? tak nak muka glowing? Biar betik korang nih...

Selain itu banyak juga yang VEVIOUS SERUM AJAIB cover. Bagi mereka yang ada masalah jerawat kronik serum ni boleh bantu masalah korang kerana serum ni mewah dengan vitamin-vitamin yang diperlukan untuk Beauty (hehehe teringin nak tulis omputeh)

Haritu saya ada tengok satu tutor mekap ni dia pakai VEVIOUS SERUM AJAIB ni kan memang nampak jelas sangat eyebag dia hilang...Alaaaa lingkaran bawah mata tula...takde la korang nampak letih tak bermaya sangat...Rasanya belum pernah lagi saya jumpa orang yang cakap " Happynye saya ada eyebag.." semuanya tanya saya " macamne ek nak hilangkan eyebag?" Haaa...ni la jawapan saya...VEVIOUS SERUM AJAIB...kelas jawapan ko mak jemah...hahaha

Belum lagi...belum lagi....

Ish...cepat je nak stop baca eh...Ada lagi kelebihan VEVIOUS SERUM AJAIB ni saya nak cerita...baca la sampai habis eh...sikit je lagi..

Antara kelebihan-kelebihannya yang lain mungkin sama dengan produk lain dan mungkin produk yang lain tu tak serasi dengan korang tapi VEVIOUS SERUM AJAIB ni serasi pula dengan korang...mana tau kan...

Menghilangkan dan mengecilkan pori muka,menegang dan mengurangkan kedutan pada kulit dan menghilangkan kesan-kesan sel kulit mati...Haah kan...sama dengan sebilangan produk lain kat luar sana...Memang la sama tapi tak serupa taw... VEVIOUS SERUM AJAIB lagi umpphhhh...hehee

Apa-apapun pilihan terletak pada kocek korang...Korang la yang tentukan tahap kegojesan yang korang ingin kelihatan kan...saya tukang review je bagi gembar gemburkan manfaatnya...ye dokkk??

" maafkan saya kalau saya ada tersilap cakap ya...mungkin saya tak sengaja...bab merepek tak sengaja saya memang win...korang win tak??? huhuhu "


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Berminat nak beli???

produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri

Sila direct whastapp

01132484182

Waktu operasi :
(ISNIN - JUMAAT)

Tutup order :
(12 Tengahari)

* Bank in sebelum 12 tengahari
akan pos hari yang sama

"Terima kasih daun keladi,
Senang-senang beli lagi"

- tq2 -






0 comments: