PRODUK KESIHATAN,

GREEN COFFEE QALEES - SLIM DAN DETOX SEKALI

Monday, February 06, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments


Assalammualaikum dan Salam sejahtera ...kepada sesiapa sahaja yang masuk ke blog saya. Selamat datang ke KEDAI KOSMETIK ONLINE.

JOM KURUS KEKAL DGN GREEN COFFEE QALEES YG TERHANGAT SEKARANG !
SLIM DAN DETOX SEKALI
Tak perlu bersenam ❗
Tak perlu diet ketat ❗
Dengan GREEN COFFEE QALEES uolss boleh slim dan detox sistem pencernaan yang dah lama terperap

Ramai kat Malaysia ni yang nak kurus tapi malas nak bersenam...pasai pa saya cakap macam tu? buktinya ramai yang dok berebut-rebut beli GREEN COFFEE QALEES ni sebab dengan kopi ni korang tak perlu bersenam dan diet yang ketat sebab kopi ni akan tolong korang detox sekaligus. Tapi sebenarnya meh saya nak nasihat sikit...janganla malas malas dik oiiii...maksudnya janganla malas sangat nak bersenam tu...

Sebenarnya bersenam ni bukan untuk kurus je taw...ramai orang berfikiran bahawa bersenam ini adalah untuk kurus padahal bersenam ini adalah merupakan aktiviti gaya hidup sihat untuk menjaga jantung dan kadar metabolisma badan kita. Ada juga orang yamg tak bersenam tu kurus dikkk...diorang kurus bukan sebab bersenam...So...konklusinya disini bersenam ni wajib kita buat untuk menjaga kesihatan kita...bukan untuk kurus semata-mata....

Kurus sebab bersenam adalah satu bonus bagi mereka mereka yang menjaga kesihatan badan dan jantung mereka. Sebab bersenam @ melakukan pergerakan yang konsisten akan membantu kita membakar lelemak yang bertakhta disetiap badan manusia. Tak semestinya kita perlu bersenam mengikut step yang wajib untuk kita diklasifikasikan sebagai bersenam...Banyak cara pergerakkan yang boleh dipanggil bersenam...

Sebagai contoh berjalan ke tempat kerja jika dapat parking jauh dari pejabat juga boleh dipanggil bersenam...tapi selalunya dipanggil bersenam terpaksa(hehehe...sambil dalam hati hangin sebab parking takde) dan naik pejabat tingkat 5 naik tangga dengan rela walaupun ada tersedia lift untuk kemudahan juga boleh dikira bersenam...Haaa yang ni bersenam rela...sebab memang wujud kesedaran dalam diri akan kepentingan melakukan pergerakan lebih untuk membakar lelemak dalam badan

Ingin saya ingatkan disini ya...tiada produk kurus yang berjaya menguruskan badan korang kalau korang makan produk tu tapi tak jaga makan korang kerana produk kurus @ detox adalah satu jalan untuk memudahkan kita menguruskan badan. Bila kita minum GREEN COFFEE QALEES ni ia akan membantu kerja-kerja bahagian dalam yang kita tak boleh nak kerjakan...Tugas kita adalah menyokong kerja GREEN COFFEE QALEES dengan cara kuatkan semangat dan niat dengan betul apa tujuan kita minum GREEN COFFEE QALEES ni...Ada faham kaa adik-adik semua???

Maksudnya janganlah korang main hentam je nak makan apa yang korang suka...Berapa banyak korang nak makan dan belasah semua benda yang lalu depan mata korang.... bawak bawak bersabar bila nampak makanan...fokus dengan niat tu nak kurus....tahan diri tu sikit...Nak kurus kena kuat semangat dik... Bukan la saya cakap korang wajib bersenam setiap hari...tapi backuplah niat tu sikit nak kurus...dengan bersenam,lagi cepat sikit lemak korang tu terbakar kannn...Hahaha semangat betul saya menulis...hehehe

GREEN COFFEE QALEES - SLIM DAN DETOX SEKALI

Manfaat Green Coffee :
~ Membantu menurunkan berat badan
~ Perut kempis seawal 3-7 hari
Badan segar dan ringan
~ Membantu mengawal kolestrol
~ Membantu mengawal darah tinggi
~ Membersih dan membuang segala najis yang tersumbat
~ Detox
~ Membantu mengawal kencing manis
Bebas cirit birit
~ Mencantikkan kulit dan awet muda

MINUM 1x SEHARI SEBELUM SARAPAN
ADA 15 SACHET

GREEN COFFEE QALEES - SLIM DAN DETOX SEKALI

Wassalam

*****
PRODUK ORGANIK HOMEMADE
DISINI

*****
Berminat berurusan dengan saya???
Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

WAKTU OPERASI :
Isnin - Jumaat

(8am - 8pm)



TUTUP ORDER :

(12 Tengahari)



*payment sebelum 12 tengahari 

akan di pos hari yang sama



" Terima kasih daun keladi,

Kalau nak beli datang lagi"



~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: