BRAND MOLLY,

KOORUS BODY SALT BY MOLLY

Monday, February 27, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum uolssss
Molly ada keluarkan produk lagi taw...korang kenal tak produk molly beauty??? Kenal kannnn...Yang tak kenal tu boleh search mesti korang akan suka dengan testimoni-testimoninya...Banyak juga produk keluaran molly beauty ni taw...Yang saya nak habaq ni pasal produk KOORUS BODY SALT BY MOLLY...Korang baca dulu ya...

KOORUS BODY SALT BY MOLLYKOORUS BODY SALT BY MOLLY

Fungsi Koorus Body Salt:
- Menurunkan berat badan dengan kaedah yg selamat dan cepat.
- Memecahkan lemak pada lengan,perut dan peha.
- Mencerahkan kulit badan dan ketiak yang hitam.
- Mengempiskan perut selepas bersalin.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita.
- Melembutkan kulit badan.
- Menghilangkan stretchmark pada bahagian badan.
- Menganjalkan perut yang kendur.
- Melawaskan sistem percernaan.
- Membantu meningkatkan kadar metabolisma

Cara Penggunaan:
Gunakan ketika mandi selepas penggunaan sabun mandi anda. Gosok garam pada bahagian lengan, perut, peha dan kawasan yang ingin di hapuskan lemak. Biar beberapa minit kemudian bilas dengan air seperti biasa.
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: