PRODUK SCRUB & SABUN

SCRUB KOPI

Friday, February 10, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Bismillah...
Assalammualaikum semua...
Alhamdulillah semakin hari semakin ramai yang mula mempercayai scrub kopi by zm beauty...Buktinya semakin ramai yang beli dan semakin ramai yang menempah untuk mulakan bisnes jenama sendiri. Sebenarnya saya jual retail murah-murah je sebab customer dapat beli sample scrub kopi untuk cuba kemudian bila ok dah boleh buat jenama sendiri....

Saya rasa scrub kopi ni sangat mudah untuk dijual sebab scrub merupakan satu produk evergreen yang tak pernah luput di telan zaman. Lebih-lebih lagi scrub kopi ini adalah 100% organik lagilah mudah untuk dijual sebab tiada bahan kimia yang terkandung dalam scrub kopi ini


SCRUB KOPI

Selain daripada scrub kopi,saya ada buat scrub lain juga tau...tapi harini saya nak fokus cerita pasal scrub kopi. Dalam banyak-banyak scrub,scrub kopi adalah yang paling banyak permintaan

Dalam satu botol ada 100gram++. Saya menyediakan botol scrub ni warna gelap pada yang tiada botol...tapi kalau korang nak guna botol sendiri saya ada jual dalam bentuk kilo2...

HARGA SCRUB KILO :
RM70/KG
RM60 X 3KG
RM50 X 6KG


SCRUB KOPI

Kalau korang kurang yakin nak mulakan bisnes boleh start sikit-sikit dahulu. Saya pernah dapat seorang customer ni...Dia student dan nak cari duit tepi sebab taknak susahkan orang tua sebab mak nya ibu tunggal...Dia start dari sedikit....bila dah dapat jual dia order lagi dengan modal yang kecil tu dia pusing sampai akhirnya dia dapat beli dalam kuantiti yang banyak...Cukup istiqomah adik ni...Tapi bukan semua orang boleh buat macam adik ni kalau hati tak kuat huhuhu


SCRUB KOPI

LEBIH INFO PROSES PRODUKSI DISINI!!!!

Ni korang boleh baca serba sedikit kelebihan menggunakan scrub kopi organik untuk kecantikan wajah dan kulit...Kopi ni banyak manfaatnya kalau korang nak tahu...Bukan sedap untuk diminum je tapi baik untuk kecantikan juga

Kepada sesiapa yang ingin mencuba berniaga kecil-kecilan sebelum menjadi besar-besaran bolehlah roger-roger saya...Kita mula dari bawah dulu ya...yang penting mulakan...sebab selagi kita tak bermula kita takkan tahu apa kemampuan kita...Terima kasih sudi singgah di sini...Jumpa lagiiii...
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: