PRODUK SKINCARE

ELYSIAN RUBY SKINCARE

Wednesday, March 08, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

ELYSIAN RUBY SKINCARE
ELYSIAN RUBY SKINCARE

ELYSIAN RUBY SKINCARE

ELYSIAN RUBY SKINCARE

INFO :
Skincare terbaharu dipasaran. Berkonsepkan organik tanpa bahan kimia sebab sekarang ni dah jadi trend dah orang cari skincare yang tiada bahan kimia rentetan kes-kes pakai skincare muka jadi hancur. Apa-apapun kita sebagai pengguna kena lebih berhati-hati memilih sebab skincare ni bukan dibuat ikut hormon korang je...ia dihasilkan secara umum...so...bila nak cari skincare yang sesuai kena cuba-cuba dulu tengok serasi ke tidak. Kalau tak serasi jangan meroyan kat penjual pula sebab penjual tu cari rezeki je...bukan die yang tentukan kulit korang jadi cinderella pun...hehehe...terbebel pula kat sini...moh kita review sikit pasal si Ruby ni...

Ni dia Tagline produk ELYSIAN RUBY SKINCARE hehehe...
Tiada bahan KIMIA merbahaya, mengandungi ekstrak buah-buahan dan dari bahan organik.
.
🌸 Elysian Ruby Skincare di formulasi dengan menggunakan teknologi nano yg memberi penyembuhan, perlundungan dan khasiat pada kulit. Teknologi nanomenghasilkan molekul-molekul halus yg membolehkan penyerapan yg kauh ke dalam epidermis kulit. Kesannya kulit menjadi sihat, cerah, berseri, halus, anjal dan bersih tanpa sebarang parut.
.
🌸 Ruby Skincare diperkaya dengan Omega White C yg mempunyai kuasa pencerahan 5kali ganda dari biasa.
.
🌸 Ruby Skincare juga formulasi dari pelbagai stem cell yg bertaraf antarabangsa dan semestinya kesan stem cell ini sangat berkesan untuk kulit wajah kembali sihat dan anjal.
.
SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
HALAL & KKM APPROVED
100% ORGANIK/ NATURAL


Berminat nak beli???

Sila direct whastapp

01132484182

Waktu operasi :

(ISNIN - JUMAAT)

Tutup order :

(12 Tengahari)

* Bank in sebelum 12 tengahari

akan pos hari yang sama

"Terima kasih daun keladi,
Senang-senang beli lagi"

- tq2 -

0 comments: