PRODUK MEKAP,

FOUNDATION QUEENS OF MUTIARA

Saturday, March 11, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

FOUNDATION QUEENS OF MUTIARA

Hi uollllssss...makin menyengat nampaknya produk Queens of Mutiara...Macam-macam jenis produk dah keluar ni. Yang terbaru ni foundation pula. Memang meletop uollllssss....

Biasanya kalau satu produk meletop mesti sesiapa yang dah guna produk tu akan setia dengan brand tu kan. Saya nak share sikit  dengan korang pasal foundation Queen of Mutiara ni. Firstly semestinya fungsi foundation untuk menutup cela kat muka kita kan...Kalau tak tertutup baik tak payah pakai ye tak? hehehehe

Selain tu yang istimewanya pasal foundation ni kalau kita pakai ia tidak akan meninggalkan kesan berminyak kat muka. Korang mesti pernah pakai foundation yang berminyakkan? Rasa macam melekit-lekit bila dah tengahari...tak selesa wooo kalau pakai foundation jenis tu...

Lagipun foundation Queen of Mutiara ni tahan sehingga 16 jam kalau korang jenis kerja tak ingat nak balik rumah sesuai sangatla guna foundation ni...tapi kalau nak solat tu korang cuci la dulu...pastu tepek balik...jangan risau ia takkan memudaratkan kalau tepek banyak kali pun.

Lagi satu nak bagitau foundation ni kalis air tau...kalau masa korang tengah-tengah jalan di tepi jalan atau ditepi padang bola tetiba hujan lebat turun tak sempat nak berteduh(huhuhuhuhu...kesian korang) korang tak perlu risau foundation ni tak kan luntur,ia akan stay je menempel kat kulit muka korang,takde turun-turun colour atau bercapuk-capuk macam sesetengah produk tu hokeyyyy...

Apa yang paling penting sekali saya nak bagitahu kat korang kenapa korang wajib cuba foundation Queen Of Mutiara ni adalahhhh... Ia adalah produk muslim...so...jomla kita support produk muslim disamping kita tak perlu rasa was-was dengan isi kandungannya betul tak? 

Lagipun...meh datang dekat sikit...nak bisik-bisik je ni..."pssstttt Foundation Queen Of Mutiara ni ada spf35 so korang tak perlu risau lagi kalau pakai tudung muka takkan jadi berbelak-belak lagi . Yela...mana tahu kan korang kena pergi side ke...berpanas ke kannn...semua tu kena jaga tau...hehehe

Rasa-rasa ada lagi tak soalan pasal foundation ni???


Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: