PRODUK RAMBUT

MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN

Saturday, March 25, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

Lamanya saya tak update santapan poket kat sini...hehehe...anak-anak cuti sekolah saya pun ikut bercuti pasal nak bawa mereka balik kampung jumpa atuk dan wan mereka...Rindu pulak rasanya nak membebel kat sini....

MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN

Harini nak share pasal MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN. Ramai sangat-sangat yang dok tanya saya pasal produk ni bila nak bawa masuk...Pasai apa eh??? best sangat ka?? Dengar-dengar MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN ni produk laju gila keluar masuk store...hahaha...nak tau apa kebaikannya meh saya sahre sikit buat santapan mata korang


MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN ni merupakan satu kaedah rawatan rambut secara tradisional yang di permodenkan...oooo patutlah laju je orang beli...bukan apa sekarang ni kalau ada produk ala-ala tradisional...organik...homemade memang menambat hati pengguna sebab rasa lebih selamat...Syabas ...syabasss beti...huhuhuhu


Dah mengarut dah saya...Kalau korang nak tahu dalam MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN ni kaya dengan perahan limau purut yang beribu-ribu lemah...maka terpaksalah kelemumur dan masalah kulit kepada beredar dari kepala korang. Tapi janganlah yang takde masalah kulit kepala takut nak beli pula...korang still boleh pakai syampu ni...


Pasaiiii...


MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN ni membantu menghitamkan rambut korang secara semulajadi tau. Tak payah dah korang nak p salun rambut untuk hitamkan rambut...biar syampu ni je yang beraksi...hehehe


MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN

Selain tu kalau korang ada masalah rambut gugur memang patutla korang berkejar-kejar untuk beli MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN ni(over la sangat sampai berkejar-kejar) sebab syampu ni membantu masalah rambut gugur korang dan mempercepatkan rambut korang tumbuh. Merimbun la rambut korang pasni...


Selain membantu masalah kulit kepala yang bersalji(hehehe...berkelemumur dengan jayanya) MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN ni juga boleh mengatasi rambut beruban. Korang tahu kan rambut beruban awal waktu ni adalah salah satu tanda rambut rosak...So...boleh la cuba syampu MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN ni mana tau masalah korang boleh settle...


Kalau pakai MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN ni mesti korang rasa jatuh hati gila pasai kepala korang dah takde dah rasa gatal-gatal terkorek-korek nak garu hehehe...Ia akan membantu korang yang bermasalah rambut rosak,kering,bercabang 2 3 dan 4 huhuhu...Bukan hanya mengatasi masalah yang saya sebut kat atas(malas nak ulang banyak kali) tapi MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN ini juga mencegah masalah itu berlaku. 


Kalau dah pakai MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN ni korang dah tak payah nak letak conditioner untuk bagi lembut dan lembabkan rambut dan kulit kepala pasai syampu ni dah ambil alih tugas conditioner tu...Lepas pakai MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN tu hati-hati bila tengok dalam cermin tau, takut mata korang sakit terpanah kilauan rambut korang hasil dari penggunaan MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN yang terhangat dipasaran hehehehe...


Begitula serba sedikit penerangan mengenai khasiat MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN yang berebut-rebut orang nak beli. Now baru saya tahu pasai apa dok berebut-rebut tuh...Korang yang baca penerangan saya ni janganla hangin dengan gurau senda saya ya...penat highlight nama syapu tu hahaha...Kalau rasa-rasa nak try korang roger la saya...tu saya ada tinggalkan no wasap....


Tak pun kalau rasa macam patut nak share dengan kawan-kawan share le info ni kat pesbuk korang mana la tahu ada yang 20 tahun merana masalah kulit kepada tetiba pakai MY HOME LAB SYAMPOO SANTAN ni(highlight lagi kikiki) terus settle masalah dia kan...Dapat pahala kering tu...Huhuhuhuhu...Papepon terima kasih kepada yang sudi baca sampai habis...Muahhhh

Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: