BRAND NSIS,

NSIS LIPS MATTE

Wednesday, March 15, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

NSIS LIPS MATTENSIS LIPS MATTE

NSIS LIPS MATTE


Korang korang semua...dah lunch ke belum???
Lepas lunch dah touch up lipstik ke belum???
Hahahaha....

Inilah satu kewajiban wanita berkerjaya lepas lunch kena touch up lipstik balik...nanti tak cantik pulak bibir munggil tu nak berdepan dengan orang terutama mereka yang kerjanya berhadapan dengan orang...ye la kan...mesti la nak jaga penampilan diri baru la rasa yakin nak berinteraksi kan...

Harini saya nak share pasal NSIS LIPS MATTE ni kat korang-korang yang suka sangat guna lipstik jenis matte. Sebelum tu nak bagitau korang Lips Matte ni bukan macam lips matte yang lain ye...bukan amik borong dari china ye...LIPS MATTE NSIS ni adalah dihasilkan 100% bahan semulajadi keluaran bumiputera...Made in Malaysia

Berbeza dengan lips matte yang lain kerana ia tiada mengandungi bahan kimia terlarang seperti hydroquinone,tretinoin,mercury dan paraben ye kawan-kawan. korang tahu kan kalau lipstik yang mempunyai kandungan yang saya tulis tu akan mengakibatkan kerosakan pada bibir munggil korang...bukan pada bibir sahaja tau...ia kan memberi kesan pada bahagian saraf juga...maka korang sila berhati-hati bila pilih lipstik ye....

NSIS LIPS MATTE ni ada 2 jenis warna sahaja ya....ini lah 2 warna yang meletup-letup dan paling laris...sangat sesuai untuk semua jenis tekstur kulit iaitu NUDE VELVEL dan HOT CHERRY. Bertambah hot la korang pakai lips matte ni huhuhu...cer korang tengok gambar yang saya bagi kat atas,meletop bibir eh...wowwww....

Sebelum saya akhiri celoteh ni saya nak selitkan keistimewaan NSIS LIPS MATTE. Kenapa korang mesti beli NSIS LIPS MATTE...

Antara kelebihannya adalah Dijamin tahan lama sehingga 20jam. Kalau yang dah cuci untuk ambil wudhuk tu pakai la balik eh...hehehehe....Tekstur lipstik yang ringan dan tidak melekit. Korang dah takde rasa macam pakai lipstik dah....rasa free je...tapi bila tengok cermin...wooooowwww....

Lepastu kalau korang makan atau minum lipstik ni tak hilang dan bibir akan kelihatan lebih menyerlah dan terserlah keanggunannya. Bagi mereka yang ada masalah bibir kering boleh guna NSIS LIPS MATTE ni pasal ia akan melembabkan bibir serta merawat bibir kering dan gelap

Huyyoooo...apa lagi nakkk? Semua pakej dah lengkap...ia merawat,mencantik,melembab...macam-macam lagi taknak ulang banyak kali...Lepas ni tak perlu nak touch up banyak kali dah bibir ye...Jom rembat satu tengok....


Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: