PRODUK SCRUB & SABUN

SCRUB URAT HIJAU

Wednesday, March 08, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Scrub kopi ada,scrub oat ada,scrub koko ada...macam-macam scrub ada dalam pasaran sekarang. Korang tinggal pilih je mana satu yang berkenan dihati. Mana-mana scrub ni semua sama je fungsinya tapi hasil berbeza sikit la sebab kena tengok bahan yang terkandung dalam scrub tu...kalau ohsem bahannya maka ohsemla hasilnya...Tepuk dada tanya poket mana satu yang poket setuju hahaha...saya tukang review je korang tukang layannnn...


SCRUB URAT HIJAU

kenapa Urat Hijau??? Sebab, bila korang gosok-gosok, ehhh putihnya.. Daki keluar banyak tapi lembut la kulit..Hmm bau mcm kek pulaaa
Gabungan hebat Spirulina dan Greentea..Ini kata boss Nina...meh saya tambah sikit Spirulina dan Greentea ni kalau disatukan memang ohsemla jawabnya...malas nak cerita banyak nanti orang cakap gebang kuat...tak caya korang try...tapi sebelum tu kalau korang rajin search la pasal spirulina dan greentea mesti korang rasa tak sabar-sabar nak beli scrub ni...hikhikhik(andaian saya semata) 

Ni keistimewaan Scrub uray by Nina :

🍁Mengecilkan serta menghilangkan jerawat dan parut
🍁Memutihkan kulit wajah dan badan
🍁Menyegarkan kulit wajah dan badan
🍁Menghaluskan serta melembutkan kulit wajah dan badan
🍁Membuang sel kulit mati/daki

"Kulit cantik Dan bersih dgn SCRUB URAT HIJAU. Guna 3x seminggu"
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: