PRODUK KESIHATAN

SEGAR GARLIC CAPSULE

Friday, March 31, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....



SEGAR GARLIC CAPSULE

SEGAR GARLIC CAPSULE


Sihat tak harini? Berapa hari dah saya tak update blog ni. Banyak sangat benda nak kena uruskan tak sempat nak bermain kata-kata kat blog ni...Harini sementara tunggu siaran Maharajalawak Mega saya curi masa kejap nak update satu produk baru keluar yang hangat dipasaran nih...huhuhuhu

Saya rasa semua orang pon dah maklum kan tentang kehebatan garlic untuk kesihatan sejak dari dulu hingga kini. Daripada zaman tok Adam digunakan secara tradisional untuk mengubati penyakit sehinggalah sekarang dipermodenkan dengan cara memproses garlic ini menjadi capsule

Ahaaa...sebenarnya boleh je kalau kita nak makan bawang putih tu bawang putih yang original lebih bagus tetapi bukan semua orang mampu nak menghadapi saat-saat bawang putih original tu masuk kedalam mulut huhuhuuhu...termasuk la saya memang tak boleh nak layan kalau kena makan bawang putih macamtu

Meh saya cerita sikit apa kebaikan yang terkandung dalam garlic capsule ni. Garlic capsule ni bertindak sebagai agen detoks dalam badan kita dengan pantas . Bohongla kalau ada yang mengaku badan mereka tidak perlu detoks kerana setiap badan manusia wajib di detoks kerana setiap hari kita terdedah dengan pencemaran yang membawa racun kedalam tubuh kita. 

Detoks ini adalah satu cara untuk mengurangkan dan terus membasmi toksin-toksin yang ada dalam tubuh badan kita. Banyak cara toksin masuk dalam badan kita sebenarnya ...salah satunya adalah kesilapan kita memilih makan untuk hidangan mulut kita sebagai contoh makanan ringan yang mempunyai pewarna...pencemaran udara juga boleh menyebabkan toksin yang akan mengganggu sistem dalam badan kita.

Selain ia membantu untuk detoxs dengan pantas garlic capsule juga membantu membakar lemak dan menurunkan kadar kolestrol dalam tubuh badan kita. Makan dengan konsisten akan memberikan hasil yang positif kepada mereka yang ingin menurunkan berat badan secara semulajadi . Dalam badan kita mempunyai ruang-ruang yang menjadi tempat tinggal angin yang akan mengakibatkan badan rasa lemah,lemau dan tidak bermaya. 

Jadi garlic capsule ini juga mempunyai fungsi membantu mengeluarkan angin berlebihan yang tidak diperlukan badan kita untuk menjamin kesegaran dan kecergasan badan setiap hari. Dan yang terakhir sekali yang paling mengkagumkan tentang garlic capsule ini adalah walaupun nampak biasa-biasa je...nampak macam murah-murah je...nampak macam simple-simple je tetapi garlic capsule bertindak menguatkan antibodi tubuh badan untuk melawan penyakit seperti demam,batuk,selsema,eczema dan banyak lagi.

Cara pengambilan garlic capsule :
1-2 biji sehari ( 3 kali sehari )

Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: