PRODUK SKINCARE

BELLEZA SKINCARE TERBARU 2017 KELUARAN SOFIEYA BEAUTY

Wednesday, April 26, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

Sayang sayang semua produk yang atas nama Belleza dikeluarkan oleh Sofieya Beauty tau...Bagitahu pada yang tak tahu. Banyak dah produk dibawah naungan Sofieya Beauty ni dan salah satu yang paling hot adalah Belleza collagen dan Sofieya Beauty Foundation...yang terbaru ni skincare pula ya...harini saya nak review sikit pasal BELLEZZA SKINCARE TERBARU 2017 sebab baru masuk...

BELLEZA SKINCARE TERBARU 2017 KELUARAN SOFIEYA BEAUTY

Dalam BELLEZA SKINCARE TERBARU 2017  ni ada 5 macam benda untuk di pakai...macam biasa la kan...semua jenis set penjagaan muka datang dalam set macamni supaya senang kita nak beli dah siap lengkap dengan sabun,toner dan krim bagai...lebih mudah untuk kita beli...tak payah nak fikir nak beli sabun apa...krim apa...sediakan duit je...hahhhh amik satu set...hahahaha...Teringat masa zaman sekolah dulu bila beli sabun betik kat kedai,fikir nak guna krim apa pula nih...yela...masa sekolah kena la bajet bajet gak...masa tu mana ada set skincare gaya macamni yang 5in1

Saya kira nama Belleza ni tidak asing lagi bagi mereka yang pernah gunakan produk brand ni atau bagi mereka yang merupakan pengguna tegar produk Belleza. Tentu korang pun tahu keberkesanannya sebab tu harga Belleza boleh tahan juga hehehe... Tapi memang patutla harganya begitu sebab hasil yang korang akan dapat memang umphhhh...Korang boleh tengok kat FB Hq produk ni ( Sofieya Beauty HQ) sendiri,ada banyak testimoni dan info pasal produk produk keluaran mereka.

CARA PENGGUNAAN BELLEZA SKINCARE TERBARU 2017 
BELLEZA SKINCARE TERBARU 2017 KELUARAN SOFIEYA BEAUTY

Cara-cara nak pakai korang boleh baca kat gambar yang saya letak kat atas ni...Kat situ saya ada letak sekali fungsi sabun dan krim-krim yang ada dalam Belleza skincare 5in1 ni ya...Hehehe...baca dulu hadam lumat-lumat baru timbul semangat nak mencuba...Kalau nak cuba apa-apa produk kecantikan ni kena fahamkan betul-betul tentang produk ni...nanti saya akan buat penambahan review tentang produk ini bagi lebih lengkap...Saya sedang tunggu updated dari HQ


Semoga apa yang saya catatkan di sini dapat memberi sedikit info berkenaan BELLEZA SKINCARE TERBARU 2017. Terima kasih kerana sudi membaca review saya...Jumpa lagi next entri...


Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: