PRODUK KURUS/DETOX

BODY DREAM SLIMMING DRINK

Sunday, April 09, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

BODY DREAM SLIMMING DRINK

Hi korang...harini macam semangat berkobar-kobar sikit nak update KEDAI KOSMETIK ONLINE pasal semalam pergi kursus usahawan kan...so ada lagi saki baki semangat nan berkobar-kobar nih...hahaha

Bukan apa sebenarnya banyak barang baru masuk tapi tak sempat nak update...yela saya ni kan pembuat SCRUB & SABUN ORGANIK UNTUK JENAMA SENDIRI kan...setiap hari ada je order masuk...ini menandakan setiap hari ada je orang branding jenama sendiri tau korang...

Sebelum saya tersasar merepek cerita sampai bulan dan bintang baik kita teruskan dengan agenda kita sekarang. Saya nak berchit chat dengan korang pasal BODY DREAM SLIMMING DRINK... Saya pasti ramai lagi yang belum tahu sangat pasal produk ni sebab produk ni masih panas-panas keluar oven lagi...bau belum sampai lagi hehehe

Meh rapat-rapat sikit saya nak bisik-bisik je nih sebab takut ada yang cakap saya poyo sangat cerita pung pang pung pang habuk tarak... So yang nak dengar meh dekat-dekat...yang takmo dengar p main jauh-jauh nah...

BODY DREAM SLIMMING DINK ni dalam satu box ada 15sachet...Setiap hari cukup makan 1 sachet sahaja...So untuk satu box boleh guna 15 hari sahaja lorrr...BODY DREAM SLIMMING DRINK berperisa coklat...Bila minum ala-ala hot chocolete dihirup sambil mengira bintang di langit la uolllssss...huahuahua...( opsss...terketawa luas mulut pula..)

" Raya dah nak dekat Uoollllssss...tak nak ke buang KRIKK KRIKK tu dari tubuh badan uolllssss??"

Moh le kita sama-sama transform saiz tubuh kita bukan sebab nak raya je tapi supaya kita kelihatan sedap mata memandang...takdela orang kompius mana satu tayar spare ni...Tak pun ada yang tersalah amik tayar spare sat g...huhuhuhu(gurau je taw)

BODY DREAM SLIMMING DRINK Merupakan satu produk menurunkan berat badan kepada berat badan yang ideal untuk korang. Ia membantu membakar lelemaks korang 10 kali lebih cepat daripada produk kurus yang lain uooollllssssssss ( huh yang ni tak tahan ...btoi ka?? )

Pasai apa saya cakap membakar lemak 10 kali ganda pasainya bila kita menghirup BODY DREAM SLIMMING DRINK ni ia akan membantu melancarkan sistem pencernaan kita sambil sambil berperang dunia dengan kolestrol jahat dalam badan kita..( kalau rasa macam berpeluh-peluh tu diorang tengah berperang latu heheheh)

Selain itu BODY DREAM SLIMMING DRINK membantu kita rasa kenyang dan mengawal selera makan kita yang menggebu-gebu tu...So...bila nampak makanan tu takdela tergoda sangat sampai tak ingat dunia...Lebih kurang BODY DREAM SLIMMING DRINK ni mengajar kita bersopan santun dan malu malu kucing dengan makanan kikiki...

Korang pernah tak makan produk kurus korang rasa lesu dan tidak bermaya??? Mesti ada kan...tu hak yang terlalu obses nak kurus tu...Tapi dengan BODY DREAM SLIMMING DRINK ni korang tak perlu risau sebab ia membantu membekalkan tenaga tambahan dalam tubuh korang...Boleh acting-acting super sayya sat g hehehe

Bukan boleh acting acting super sayya je korang tapi boleh acting acting retis jugak pasai BODY DREAM SLIMMING DRINK ni boleh buat kulit korang tegang & gebu gebas taw...selain tu ia juga menendang keras selulit-selulit yang bermaharajalela kat krikk krikk korang tuh...sebabnya korang lupa ke BODY DREAM SLIMMING DRINK ni daripada coklat...coklat daripada koko...haaa....lupa latu...koko ni kaya raya dengan antioksidan uolssssss...bukan untuk tekak sedap je tapi banyak kebaikan koko ni dalam aspek kecantikan dalaman dan luaran...ooooo baru saya tau pasai pa koko ni mahaii

Ni saya nak ingatkan korang ya...kalau korang tengah makan produk kurus memang korang akan rasa kurang selera makan...Perut akan rasa kenyang je tapi tolongla jangan sampai tak makan langsung..memang la rasa kenyang tapi korang campak la sikit makanan ke dalam perut sebab saya takut nanti perut merajuk tak nak kawan korang baru taw...

" Tanda-tanda perut merajuk adalah GASTRIK...gastrik ini bukan penyakit tapi pasal perut merajuk dengan kita sebab kita tak bagi dia bekerja...Kerja perut adalah menghadamkan sesuatu makanan...so...berdiet dengan cara tidak makan adalah salah sama sekali...kalau nak diet dengan sihat makan 3 jam sekali dengan kuantiti sedikit sebagai contoh sekeping biskut setiap 3 jam...Atleast ada sesuatu yang boleh perut buat kerja sebab perut ni rajin taw uolllssss"

BODY DREAM SLIMMING DRINK fokus mengecilkan bahagian-bahagian yang kaya dengan lelemak seperti perut boroi,peha gajah,lengan sado kikiki...dagu berlapik dan mana-mana tempat pengumpulan lelemak korang...Eh...takmo ke slim melim raya nih...hurmmm jom la grab kalau nak cun melecun raya...moh moh...

"haaaa...dah habis dah bisik bisik...dah p sambung kerja korang...boss datang bosss datanggg....larikkkk"


Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: