PRODUK LUARAN

CANDY WAX

Tuesday, April 04, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....



CANDY WAX

CANDY WAX

Helloooo uollllssss...
First of all special thank's kepada yang sudi masuk tinjau-tinjau my KEDAI KOSMETIK ONLINE ni...I LIKE...

Korang nampak kan gambar yang terpampang kat atas tu? Produk ni produk baru keluar di pasaran so sekarang saya nak review sedikit berkenaan produk ini seperti biasa ya...

Ok...Nama produk ini adalah CANDY WAX. Produk ini merupakan produk yang berfungsi sepenuhnya sebagai pencabut bulu...huhuhuhu...

Persoalan yang selalu saya dapat ..."tak tercabut ke kulit masa guna CANDY WAX ni?" Huhuhuhu...jangan la gelak...ada tau orang yang tanya soalan macamni

Buat pengetahuan korang CANDY WAX hanya akan tarik bulu-buluan sahaja...korang tak perlu risau kulit luka ke...kulit tercabut ke...sekali tarik semua tercabut terus kulit korang lembut macam baby ...

" orang yang kulit sensetif boleh ke pakai CANDY WAX ni?"
Boleh sayang sayang semua...Kulit sensitif pun boleh pakai kerana bahan-bahan yang digunakan untuk membuat CANDY WAX ni 100% organik

Antara bahan yang terkandung dalam CANDY WAX ini adalah Gula,Madu,Rosewater,Lemon dan Chamomile. Baunya sangat sangat best rasa macam nak makan je...tapi korang jangan makan pula nanti huhuhuhu...Orang yang dah pernah guna CANDY WAX ni je yang akan faham "feeling" mencabut bulu dengan CANDY WAX ni taw

KEGUNAAN :
~ Cabut bulu ketiak
~ Cabut bulu Miss v (kikiki)
~ Cabut Jambang (pun boleh)
~ Cabut bulu kaki
~ Cabut segala jenis bulu-buluan (hehehe)

Apa yang penting bila dah cabut bulu guna CANDY WAX bulu akan lambat tumbuh. Ia akan bertahan sehingga 2 bulan tidak seperti hasil kalau kita bercukur...sehari je dah tumbuh balik...betul tak uollllssss??

KEBURUKAN BERCUKUR :
~ Salah satu punca ketiak hitam
~ Pisau cukur yang dipakai berulang boleh jadi tempat pembiakan bakteria
~ Risiko luka dan jangkitan kuman
~ Bulu cepat tumbuh

Ok la pilihan terletak pada tangan korang...CANDY WAX  terletak pada tangan saya...hahaha...Sebelum menyesal baik korang ambil CANDY WAX yang terletak kat tangan saya ni untuk letak kat tangan korang...Adehhhh...cukup complicated nak faham...

Apa-apapun harap info ini berguna kat korang yang sedang tercari-cari produk membuang bulu yang selamat dan berkesan. Saya ulangi CANDY WAX in adalah 100% organik ...so korang boleh mencabut tanpa ragu-ragu...kikiki

Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: