PRODUK MEKAP,

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY

Monday, April 03, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....



MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY

Terima kasih banyak-banyak kerana sudi jenguk-jenguk blog saya. Macam biasalah blog saya ni saya buat untuk menulis info mengenai produk kecantikan. So...bila ada cerita terbaru disini sudah semestinya berkenaan produk kecantikan....hikhikhik

Korang pernah dengar tak pasal MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY?? rasanya dah ada yang tahu dan pernah belipun produk ni. Ramai cakap ok tapi itulah kebiasaannya produk-produk kecantikan ni kita tak boleh nak jangka...Kalau sesuai kat kawan kita tak semstinya sesuai dengan kita...Betul tak?

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY ni adalah produk yang dihasilkan oleh Bumiputra dan 100% tiada bahan kimia terkandung di dalamnya. Bagi mereka yang tergolong dalam kulit jenis sensetif memang sangat-sangat digalakkan menggunakan MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY 

Jom saya nak cerita 10 manfaat menggunakan MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY. Kalau korang nak tahu MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY ni dapat membantu korang-korang yang ada masalah kulit kusam dan kering. Biasanya orang yang terdedah dengan kerja-kerja di site atau terlalu lama duduk kerja dalam pejabat memang akan ada masalah ni

Selain itu MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY dapat membantu mengurangkan masalah kulit muka berminyak. Korang tak payah pelik sangat sebab kat atas sana saya tulis MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY membantu mengurangkan masalah kulit kering pastu kulit berminyak pula....adehhh

Ni yang korang belum tahu...MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY membantu meneutralkan kulit korang...yang kering jadi lembab dan yang terlebih lembab(berminyak) akan menjadi lembab...So,kesimpulannya ia membantu melembabkan kulit korang

Bukan setakat ia membantu melembabkan sahaja kerana ia juga akan menyokong kulit anda menjadi lebih anjal dan bagi mereka-meraka yang mempunyai masalah muka yang "sunburn" atau tona kulit tak sekata juga boleh menggunakan produk MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY ini bagi membantu menyelesaikan masalah itu

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY

AMARAN UNTUK POKET!!!!

Korang akan dapat berjimat cermat sebab MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY ni boleh digunakan oleh baby korang juga (kalau ada baby la hehehee) kerana bahan yang terkandung dalam produk ini selamat untuk bayi yang mengalami masalah eczema ,ruam lampin ataupun ruam kat leher. Huyyoooo...

Dan yang terakhir sekali saya nak kongsi adalah mengenai masalah yang paling selalu saya dapat pertanyaan iaitu masalah "eyebag". masalah ini adalah mimpi ngeri bagi semua kaum wanita pasal kalau ada mata panda hilang seri satu muka...huhuhuhu. MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY dapat membantu masalah ni ye...Cuma korang kena istiqomah sikit bila guna satu-satu produk ni...Janganla korang baru pakai 2 3 kali dah meroyan kat penjual cakap penjual menipu...huhuhuhu sedih taw....

Apa-apapun pilihan terletak pada tangan korang. Doa-doalah sikit masa pakai tu supaya serasi dengan muka korang...In Sya Allah doa tu mujarab...

Ok bai...wassalam

Alamak...lupa nak bagitau cara pakai...Cara pakainya senang je...sebelum korang tidur tu korang tenyeh-tenyeh manja kat seluruh muka,leher,tengkuk dan bahagian-bahagian yang nak di moisturizer kan hehehe...pastu boleh tidur dah... Kalau waktu siang korang nak guna boleh guna selepas korang mandi sebelum nak pergi kerja tu,korang letak MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY ni dulu pastu biar kering sendiri sementara korang bersiap(pakai baju la...hehehe). Selepas tu korang boleh dah bermekap bagai...ok baiiii

Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: