BRAND ANUGERAH,

RANGSANG OTAK ANAK ANDA DENGAN YUMMY ANUGERAH MIGHTY KIDS

Tuesday, April 25, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum semua...
Kunyah kunyah terus pandai... Eh ada ke yang boleh jadi macamni??? kalau ada lah suppliment yang gaya macamni mesti ramai ibubapa yang beratur beli 1 kontena untuk stok bagi anak-anak mereka jadi pandai kan...Anak dari kak long sampai yang bongsu hari-hari bagi makan untuk tukar mereka jadi pandai...betul tak?hehehe...Sebab tu kita kena faham bahawasanya mana mana suppliment untuk minda kanak-kanak bukan untuk merubah mereka jadi pandai,cerdik @ pintar sekelip mata...Kena faham konsep ya puan-puan dan tuan-tuan

Sebagai langkah untuk memahamkan korang semua saya akan cerita sikit pasal YUMMY ANUGERAH MIGHTY KIDS ni.  YUMMY ANUGERAH MIGHTY KIDS  adalah keluaran Syarikat Anugerah International S/B  . Syarikat ini mengeluarkan pelbagai jenis produk yang hasil gabungan herba dan sains untuk dijadikan ikhtiar sampingan dalam merawat kesihatan,kecantikan dan kecerdikan minda anak-anak.



RANGSANG OTAK ANAK ANDA DENGAN YUMMY ANUGERAH MIGHTY KIDS
Kandungan :
~ Minyak ikan (DHA)
~ Susu penuh krim
~ Kalsium
~ Sukrosa
~ Vitamin B
~ Magnesium
~ Laktosa

BAGAIMANA YUMMY ANUGERAH MIGHTY KIDS MEMBANTU MERANGSANG OTAK ANAK ANDA...
Ok...saya akan cerita sikit bagaimana YUMMY ANUGERAH MIGHTY KIDS ini boleh membantu merangsang otak anak anda. Kandungan zat dan DHA adalah berfungsi untuk membantu melengkapkan keperluan nutrisi harian kanak-kanak. Maka kanak-kanak akan mendapat nutrisi yang sempurna setiap hari. Manakala kalsium pula membantu perkembangan tulang dan gigi yang sihat yang memang sangat diperlukan oleh setiap kanak-kanak.

Magnesium bertindak sebagai penggalak dalam proses penyerapan nutrisi dan mengekalkan kalsium tadi didalam badan. Semua bahan yang terkandung dalam YUMMY ANUGERAH MIGHTY KIDS bergabung dengan sempurna dan melengkapkan keperluan anak-anak untuk lebih sihat,cergas dan cerdas

Bila badan sihat dan cergas secara automatik akan memberi kecerdasan pada minda sekaligus merangsang perkembangan minda anak. Ini buka satu keajaiban yang luar biasa...Ini adalah sains...logik...Semua orang pun tahu,bila badan ok semuapun akan ok...Kalau tak sihat maka akan memberi kesan kepada semua sistem dalam badan...betul tak...

Maka, bagi ibu bapa yang seringkali mengalami masalah anak yang kurang memberangsangkan sila jangan fikir makan pil minda akan membuat anak korang jadi pandai dengan cepat. Tolong jangan set minda korang macam tu...Kenapa saya cakap macamtu???

Sebab bila korang set dalam kepala korang bila mana korang belikan untuk anak "ubat pandai", korang seolah-olah mesti nak capai target anak korang akan jadi pandai dengan makan "ubat pandai" tersebut. Sedangkan semua ini memerlukan usaha anak itu sendiri untuk pandai. Ini secara tidak langsung akan membebankan fikiran anak korang. Faham tak maksud saya???

Maknanya korang perlukan ubat minda untuk membekalkan nutrisi yang maksimum untuk anak korang dan memberi semangat/menggalakkan mereka untuk lebih fokus ketika di dalam kelas. Korang juga perlu melatih anak-anak untuk lebih berani bersuara apabila tidak faham akan sesuatu yang mereka pelajari (tanya dalam kelas)

APAKAH KEBAIKAN YUMMY ANUGERAH MIGHTY KIDS :
~ Mencerdaskan minda
~ Menghindari rasa malas dan letih
~ Menghubungkan sel-sel otak
~ Minda berfungsi dengan baik dan efisyen
~ Tambah tenaga
~ Buang toksin
~ Melancarkan peredaran darah
~ Menambah selera makan

CARA MAKAN :
~ 2 biji sehari (2 sekali makan /sebiji pagi sebiji petang)
~ Baca Bismillah & selawat 3 kali dengan niat
* Ajar anak korang niat sendiri apa yang mereka nak doakan untuk mereka berjaya dalam pelajaran untuk bagi mereka rasai semangat daripada apa yang mereka doakan

"DAPATKAN TABUNG ANUGERAH PERCUMA DENGAN SETIAP PEMBELIAN YUMMY ANUGERAH MIGHTY KIDS"

RANGSANG OTAK ANAK ANDA DENGAN YUMMY ANUGERAH MIGHTY KIDS

Begitulah serba sedikit berkenaan YUMMY ANUGERAH MIGHTY KIDS yang dapat saya kongsikan. Kepada ibubapa yang prihatin dalam perkembangan anak-anak memang patut mendapatkan suppliment tambahan untuk anak korang mengikut kemampuan korang kerana majoriti suppliment minda adalah lebih kurang sama fungsinya yang membezakannya adalah isi kandungan dan bahan-bahan tambahan. Rangsang otak anak korang...ransang juga semangat mereka untuk terus menjadi juara di hati kita. Terima kasih kerana sudi singgah di sini.Jumpa lagi
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: