PRODUK MEKAP

SKINNY MASCARA

Sunday, April 09, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

SKINNY MASCARA

SKINNY MASCARA

Morning...
Dah sarapan ke uolllsssss???

Bape hari dah tak mencoret di sini terasa rindu pula nak mengomel...hehehe

Jom sayang2 semua harini saya nak ngomel pasal SKINNY MASCARA. Korang semua tahu kan sekarang ni macam-macam mascara dah keluar...Macam-macam brand ada dan macam-macam jugalah manfaat dan kelebihannya...So...pandai-pandai la korang nak memilih yang mana berkenan di hati bersesuaian dengan halwa poket korang hehehe...

"Fantastic & Amazing"
Ini yang terungkap di bibir bila korang guna mascara ni...Macam tak percaya je...batang mascara ni nipis je 2.5mm tapi hasilnya superb owesome uolssss...ditambah pula dengan harga yang for sure korang mampu nak beli...Rugi uolllsss tak beli untuk tambah koleksi dalam beg mekap uolllssss...

Ada yang cakap dia suka sangat-sangat pakai SKINNY MASCARA ni..pasai kalau pakai bulu mata nampak macam real bulu mata bukan macam pakai bulu mata palsu. Eh yeke ni???

Alaaa korang ni jangan la dok yeke2...jom la grab seketoi pasal memang berbaloi sangat korang beli sebab SKINNY MASCARA ni bila pakai nampak natural dan gila-gila ohsemmm

Korang tak perlu risau guna SKINNY MASCARA ni sebab mascara ni senang untuk dicuci bila nak berwudhuk dan bila dicuci tak tinggalkan kesan comot-comot mata panda kat mata korang. Dan yang paling penting SKINNY MASCARA ni adalah 100% HALALAN TOYYIBA

KENAPA KORANG MESTI BELI SKINNY MASCARA????

Melebatkan bulu mata atas & bawah dengan natural (no fake2 hokeyyy)
~ Mudah digunakan ( tak melekat-lekat )
~ Menjimatkan masa guna maskara
~ Tidak comot momot tau ( oh yeahhhh)
~ Memanjangkan bulu mata korang
~ Murah ( hehehe ni yang penting )

Bagi mereka yang kaki mekap mesti grab seketoi masacara ni boleh cuba macamana SKINNY MASCARA ni beraksi huhuhu...Jangan tanya saya pula macamana rasanya pakai mascara ni pasainya saya ni tangan bangku sikit bab mekap...saya buta mekap dan tak suka bermekap...tapi kalau tengok tutor mekap sanggup tak tidoq pasai nak tengok " cik Bella " mekap... Ohsemmmm uolsssss ... Enjoy shopping with KEDAI KOSMETIK ONLINE...clap lap clap...



Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: