BRAND TATI,

TATI KOPI HAKUKA PRODUK TERBARU JENAMA TATI

Friday, April 21, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

Ahaiiiii lama dah tak bersiaran...Sibuk bebeno rasanya nak menulis disini...Sibuk kat rumah sebelah katanya....hahaha hadoiii sibuk buat scrub la sayang sayang oiii...banyak benda yang nak update tapi belum sempat nak update



Harini kita cerita pendek-pendek jela eh...Review sikit pasal TATI KOPI HAKUKA. Alahaiiii comey sungguh namanya. Macammana la founder tati boleh dapat idea nama TATI KOPI HAKUKA ni hehehe... Patutlah viral kopi tati ni ...sedap katanya pasal kopi dia ada Cappucino. Eh yeke Cappucino ni sedap??? Walaupun ramai yang cakap sedap ada yang tekak jenis tak layan Cappucino tak boleh juga nak telan TATI KOPI HAKUKA ni...ye idok???

Tapi takpe...tugas saya mereview sahaja...bukan nak buat statistik siapa yang suka dan siapa tak suka Cappucino Coffee kan. Kalau korang nak tahu kopi Tati ni baru keluar dan tangah meletop-letop kat luar...Heboh orang dok cerita pasal kehebatan kopi ni...Katanya kopi ni berfungsi untuk menegang,melembut dan menganjalkan kulit...Haaaaa....tudia...patutlah viral...Produk kalau untuk cantik gebu dan gebas cepat lah orang berebut-rebut nak beli. Semua orang nak gebu gebas wehhhh...nak raya nihhhh kikiki...

Ye ye...saya nak bagi gambar lani...nahhh...
TATI KOPI HAKUKA PRODUK TERBARU JENAMA TATI

Eh jap jap jap...bukan itu ja khasiat TATI KOPI HAKUKA ni...Ada banyak lagi. Kalau hat mereka yang mencari produk untuk mencerahkan kulit secara semula jadi memang patutla korang try minum kopi Tati ni. Pelan pelan kayuh ye...kena istiqomah sikit kalau bab bab nak cantik ni...jangan korang minum 2 3 hari dah heboh heboh selpie buat perbedaan sebelum dan selepas...Lepastu tiada perbedaan merajuk kat bucu toto...hahaha...jangan la macam tu dikkk...kenalah bersabar sikit

TATI KOPI HAKUKA ini juga membantu merawat kulit kusam tidak bermaya sambil mengecilkan liang-liang roma korang yang terkangkang luas tuh ye supaya kulit korang jadi glowing dan flawless secara alam semulajadi(hahahaa...semulajadi je...alam tu saje suka nak taip) Dia bantu juga menghapuskan jerawat yang suka bertenggek kat muka korang. Bukan bantu hapuskan je...dia bantu menghalang pertumbuhan juga...huyyohhh...(tak terkata wehhh...sebab tu taip...hahaha)

Korang mengandung??? 
Ishhhhh...boleh je kalau korang nak minum...tara papa punya...Lagi bagus untuk ibu yang hamil sebab TATI KOPI HAKUKA mewah dengan protein(macam malas nak guna perkataan kaya...hehehe boleh ek?) Pastu kalau ibu berbadan dua ni kan selalu rasa lesu, so...kopi ni patutlah korang minum pasal dia akan membantu membekalkan tenaga agar korang sihat dan kuat(macam minum milo plak)

Bila cerita je pasal kopi...zappppp....terus dalam otak dah set ANTIOKSIDAN...Betul tak korang??? Ke saya je yang berfikiran macamtu? hahaha...takpela kalau saya yang syok sendiri...dah biasa dah...cuma nak bagitahu korang TATI KOPI HAKUKA ni mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan diperingkat awal. Boleh la nampak awet muda pasni

Kuasa pencerahan yang dibuat oleh TATI KOPI HAKUKA ni bukan setakat luaran sahaja ya korang korang. Bukan luar cerah celah-celah kurang cerah...Kopi ni akan bantu mencerahkan secara menyeluruh luar dan dalam disamping menyekatakan tona kulit korang...Yang berbelak-belak tu pon terhapus sekali...Dan yang paling best sekali ala-ala pakej tambahan la...beli untuk kecantikan muka dan bahan tetiba dapat pakej rambut...Haaaa tudia...TATI KOPI HAKUKA ni menjadikan rambut korang yang bercabang,rosak dan kering tu lebih sihat dan shining(bersinarrr...letak la sikit bahasa omputeh hahaha)

Begitulah serba sedikit review saya pasal produk Tati yang terbaru ni...Haaaa apa lagi mai la beli...Tak kira lah korang nak beli kat mana...kat kedai jamu berdekatan korang pun ada juai...toksah pening pening kepala dok pikir berapa hari nak sampai...nak bankin kat mana...hat yang jenis tak menyabo tu boleh start kereta p kedai jamu beli terus...Jangan risau...saya tulis review ni bukan nak suruh korang beli kat saya pon...saja saya nak membebel jaaa....

Hahahaha...tapi kalau nak beli kat saya apa salah nyeee...phewwww...Apa-apapun jimat cermat membawa berkat...Pesanan ikhlas dari saya untuk korang...Ok la...Thank's sudi baca saya merepek...tapi yang saya tulis tu betul taw...cara tulis je macam merepek..Ok baiiii ( maafkan saya jika ada yang terguris )

Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: