PRODUK MEKAP

TOTALLY CLEAN TISSUE BERSIHKAN MEKAP DENGAN CEPAT & BERSIH - WAJIB BELI!!!

Wednesday, April 26, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....


Pin pinnn...pon ponnnn...ke tepi ke tepi saya nak bagitahu korang korang semua yang TOTALLY CLEAN TISSUE BY SUFIA dah masuk...Baru sat ni tadi mendarat...Apa yang menarik sangat pasal TOTALLY CLEAN TISSUE BY SUFIA ni sampai ramai yang tanya dah masuk ke belum dalam genggaman ...hehehe

TOTALLY CLEAN TISSUE BERSIHKAN MEKAP DENGAN CEPAT & BERSIH - WAJIB BELI!!!

Sekali tengok sebijik macam baby wipes untuk cuci ponggong baby tu kan...tapi yang ini bukan baby wipes ye...nampak je sama tapi tak serupa...sebab TOTALLY CLEAN TISSUE BY SUFIA ni khas untuk membersihkan muka yang bermekap tebal,nipis mahupun yang tak bermekap... Eh...faham tak apa yang saya maksudkan tu?

Macam ni,selalunya wanita yang berkerja paling bermasalah kalau nak tanggalkan mekap bila tiba waktu nak bersolat zohor kan??? Betul tak? Kadang tu sampai ada yang tertinggal tinggal cebisan mekap tu kat muka sebab susah nak tanggal guna sabun. Dengan TOTALLY CLEAN TISSUE BY SUFIA ni korang lap dulu muka korang yang penuh dengan mekap atau yang tak bermekap tu penuh dengan minyak dan habuk-habuk sepanjang korang duduk kat opis dari pagi sampai tengahari. 

Bila dah clear semuanya baru lah korang cuci muka korang dengan pembersih muka...Tak payahlah korang nak tenyeh lama lama sangat dengan pencuci muka tu kan...Jimat masa dan for sure tiada kesan mekap yang tertinggal kat daerah muka korang. Boleh la korang berwudhuk dengan yakin hehehe. Bukan la saya cakap cuci muka tak pakai TOTALLY CLEAN TISSUE BY SUFIA ni muka korang tak bersih sepenuhnya tapi dengan tisu ajaib ni In Sya Allah masa korang menenyeh sabun dapat dikurangkan sebab TOTALLY CLEAN TISSUE BY SUFIA ni akan membantu korang membersihkan muka secara menyeluruh hingga kedalam liang roma...wowwww...

Sebenarnya bukan itu je alasan korang nak kena beli TOTALLY CLEAN TISSUE BY SUFIA ni...kalau yang jenis sibuk pun boleh guna...sebab semua benda nak buat dengan pantas...kejar masa kan...Atau yang dah biasa bergegas gegas nak tidur sebab dah tak larat sangat dah mata tu, tapi malas sangat nak masuk bilik mandi untuk cuci mekap bolehlah guna tisu nih...Ehhh....ada yang macamtu...jangan cakap takde...hehehe...janganlah wat muka terkejut sangatpownnn...hehehe. 

Dannn...ada lagi ni...mereka yang mengajar mekap...haaaa...contoh macam cik Bellazzz tu...dia kan selalu buat kelas mekap kan...haa...memang patutla dia pakai tisu pembersih mekap instant macamni...senang nak padam mekap kan...buatnya terbaring keletihan tak berdaya dah nak bangun ambil je tisu ni tonyoh tonyoh je kat muka sambil baring pastu terus zzzzzz...hahahaha...Ni dah tahap parah sangat dah ni

Apa yang saya merepek sangat nih...Adehhh...maafkan saya...berbalik pada  cerita asal ya...

Bagi mereka yang spesis kulit sensitif jangan risau sebab tisu ajaib ni sesuai untuk semua jenis kulit,tak kira dari ceruk benua manapun boleh guna, sebab TOTALLY CLEAN TISSUE BY SUFIA ni kaya raya dengan vitamin E yang akan melindungi kulit korang merengsa(melecet) akibat tonyohan tisu ni tadi...Lepas tonyoh lagi lembut kulit korang ada lah...don worry hokeyyy...Ada faham ka adikkk??? hehehe...Pasni boleh la beli satu standby letak dalam handbag telekung korang...

TOTALLY CLEAN TISSUE BERSIHKAN MEKAP DENGAN CEPAT & BERSIH - WAJIB BELI!!!

Apa yang menariknya tentang TOTALLY CLEAN TISSUE BY SUFIA ni adalah ia merupakan satu produk wipes tissue yang dikilangkan Khas untuk digunakan di wajah. Ia telah diuji secara klinikal dari segi kestabilan PH yang sesuai untuk kulit wajah. TOTALLY CLEAN TISSUE BY SUFIA ini adalah tanpa alkohol,paraben dan formaldehyde ya...so korang korang boleh guna dengan jiwa yang tenang hehehe...( pstttt korang yang tak bermekap tapi muka asyik berminyak je pun boleh standby tisu ni dalam handbag...buat tisu muka terus hehehe...jangan risau ia tidak akan mengering ngontangkan muka korang ye)



Itu je saya nak share harini...Terima kasih taw sudi baca....yang tak sengaja baca pun terima kasih juga...hehehe...saya stop di sini dulu nak jemput anak balik school( nak gak letak bahasa omputeh...kikiki)


Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: