PRODUK JAMU

VIRAL TERKINI JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM

Tuesday, April 11, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....



VIRAL TERKINI JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM

VIRAL TERKINI JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM

" Kak zue,saya nak tanya ni...boleh tak suggest Jamu untuk saya consume...bukan apa,saya tak tahu la kenapa badan saya ni rasa lemah lesu je...rasanya takdela penat sangat buat kerja...anak baru sorang...saya dah makan jamu tapi tak nampak perubahan pon...bila bangun pagi badan rasa ngilu-ngilu je...nak pijak pun rasa sakit...saya tak selesa la macamni kak zue"

Cerita macamni biasa dah saya dengar. Kadang-kadang kesian tengok diorang ni sebab muda-muda dah mengalami masalah macamni. Sebenarnya salah satu punca masalah begini berlaku sebab sikap sesetengah orang yang selalu ambil ringan dalam aspek kesihatan.

Bila dah terasa sakit baru nak cari penawar. Bagi mereka yang masih belum mengalami masalah begini baik elakkan sebelum terjadi. Salah satu puncanya adalah pemakanan dan tabiat kita. Kita orang perempuan kena jaga pemakanan sikit ya kalau nak jaga dalaman kita. 

Makanan laut dan makanan yang berbau kuat sila kurangkan makan sebab ia akan sedikit sebanyak memberi kesan pada dalaman kita. Selain itu teknik makan dan minum kita juga harus di ubah...elakkan makan dan minum berdiri walau macamana tak sempat pun kita...sebab ada kesannya pada tubuh kita...korang boleh google untuk info lanjut ya...

Tabiat tidur lewat juga boleh menggangu sistem dalaman korang. Sebab kita wanita berkerja ataupun surirumah sama sahaja. Kita dilahirkan untuk merasa letih...maka kita perlukan rehat yang berkualiti...sesibuk manapun kita rehat itu penting bagi mengelakkan masalah di atas berlaku...

Sambil-sambil mengelak meh saya nak cerita pasal satu jamu yang tengah viral sekarang ni iaitu JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM. Jamu ni sekarang dah mendarat kat dalam stor hikmat saya hahahah...maka yang mengelak-elak tu boleh la dapatkan JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM bagi support sikit korang punya kesihatan tu ye...

Meh saya cerita sikit apakah keajaiban yang boleh korang dapat dari sebiji JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM ni. Macam biasalah kan dah namanya JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM mestilah fungsi utamanya mengacip-ngacip kan...hahahaha( gurau je )

Fungsi JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM ni adalah merapatkan otot vagina korang yang dah mengendur tu 3 kali ganda lebih efisyen taw...Kalau rasa-rasa suami dah kurang membebel masa krik krik tu maknanya memang korang patut dapatkan JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM ni kadar segera huhuhu...

Selain itu ia membantu mengecutkan rahim para ibu yang baru melahirkan. Mommy2 baru boleh makan JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM ni tapi tunggu korang punya darah nifas tu kering dulu baru ambil jamu ni... Bukan apa ni saya nak habaq sambil memperingati bagi mana yang tak tahu...korang jangan makan jamu masa haid ya...tak kira la apapun jenis jamu adalah dilarang sama sekali sebab akan menyebabkan darah korang yang keluar tu susah nak berhenti. 

So...mana yang sebelum ni tak tahu lepas ni bila haid ja korang stop dulu makan jamu tau...pas habis haid sambung balik nohh...Ingat tuh...nanti jangan habaq kak zue tak payung tips pulak sat g...hahahaha...kluaq dah bahasa carca marba...

Okey kita sambung balik...Yang mommy-mommy baru kalau ambil JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM memang bagus sangat la pasai jamu ni membantu produksi kilang susu korang. Susu korang akan meningkat graf pengeluarannya...terasa berat ja sat g..

Luka-luka korang yang lepas melahirkan tu in sya Allah akan cepat sembuh dengan consume jamu ni. Selain itu JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM ni membantu mengatasi masalah keputihan dan bau busuk kat miss v tuh. 

Biasala kan kalau lepas bersalin darah nifas tu dok lama mengalir terperap kat dalam tu...mesti for sure tinggalkan bau busuk...itu yang korang wajib jaga...lagi-lagi yang bersalin normal masa tu memang acuh tak acuh je nak jaga bahagian tuttt tu kan...pasai kalau nak gonyoh kuat-kuat sakit...last-last dok siram-siram je gitu...

Tak usahla malu bab ni sayang-sayang oiii...pasai kita semua sama ja...manusia biasa,itu yang nak kena jaga tu...pasai kalau masa tu tak jaga tu yang jadi bekteria bertahkta kat situ tak mau pindah-pindah

Ishhh...asyik cerita untuk mommy-mommy baru je...takkan yang dah lama jadi mommy tak leh makan kot???
Sapa cakap tak boleh dik oiii...boleh sesangattt

JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM ni punya power boleh buat sampai "leper jadi bumper" baq hangggg...

"Dulu sendiri nak tengok pun terasa malu...tapi bila dah cuba jamu ni Alhamdulillah serasi dengan saya...Jamu ni membantu manganjal dan menegangkan payudara dan punggung sambil mencantikkan kulit wajah dari dalam. Penat lesu yang dulu dah takde dah,wajah pun berseri-seri setiap hari bila bangun tidur...sekarang sentiasa bertenaga baik bekerja mahupun dikerjakan...settle masalah...huhuhu"

Dan buat pengetahuan semua yang istimewanya JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM ini adalah ia membantu kaum wanita yang mengalami masalah cyst peringkat awal. Korang boleh amalkan jamu ni kerana ia membantu mengecutkan secara semulajadi. Selain JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM ni mencegah barah payudara dan rahim. maka sebelum kita berpotensi untuk menjadi mangsa baik kita cegah ya...

Bagi mereka yang mengalami masalah senggugut juga boleh mengamalkan JAMU PREMIUM KACIP DARA MALAM kerana ia berfungsi untuk menstabilkan hormon korang dan melancarkan kitaran haid yang tidak teratur. Biasanya orang yang senggugut ni mempunyai masalah hormon yang tidak stabil yang mengganggu pengaliran haid yang sihat

" DULU BERGETAH...SEKARANG MENGGELEBER JEK....START HARINI JOM KITA BERGETAH BALIK...KALAH ANAK DARA UOLLSSSSS"


Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: