PRODUK MEKAP,

YARRA MOISTURISER XTRA C

Monday, April 03, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

YARRA MOISTURISER XTRA C

Bismillah...
Nak update sikit pasal produk baru masuk. Yarra Moisturiser Xtra C ni saya rasa masih belum ada yang kenal sangat lagi pasal produk ni baru je masuk dalam pasaran. So harini saya share sikit pasal produk ni bagi orang tahu ye...

YARRA MOISTURISER XTRA C ni sebenarnya ada sekurang-kurangnya ada 3 kegunaan tau korang. Walaupun harganya murah tetapi khasiatnya sangat-sangat berbaloi berbanding harganya. Antara fungsi YARRA MOISTURISER XTRA C ni adalah sebagai make-up base atau orang sekarang suka sebut "face premier" hihihi...kita sebut mana yang orang biasa dengar. Pasal sat gi ada pulak yang tanya apa beza make-up base dangan face premier...berdarah hidung hakak dik nak jawab...

Selain tu YARRA MOISTURISER XTRA C ni berfungsi sebagai moisturiser kepada kulit korang bagi muka korang nampak flawless,gebu gebas...bila cik abang tengok sejukkkk je mata...terus terkenyit-kenyit mato eh kan...hahaha

Kesimpulannya YARRA MOISTURISER XTRA C sapu habis lah masalah-masalah lazim yang ada kat muka seperti jerawat,kesan-kesan jerawat,jeragat dan sebagainya. Maksudnya sambil-sambil moist kan kulit ia juga merawat kulit korang...3 in 1 gitu...

Ni cerita ada sorang customer dah try pakai YARRA MOISTURISER XTRA C ni dia cakap bila pakai YARRA MOISTURISER XTRA C ni sebagai make-up base memang best sangat-sangat. Bila apply make-up lepas apply YARRA MOISTURISER XTRA C ni senang je nak blend foundation dan mekap. Tak kiralah brand mekap apapun yang korang pakai boleh je masuk dengan YARRA MOISTURISER XTRA C ni. So, korang tak payah risau sangat nak cari face premier lepasni...boleh je pakai YARRA MOISTURISER XTRA C

Bila tengahari mekap korang lagi glowing dan nampak gojes uolllssss...lip lap lip lap gitu...hahahaha...sebab YARRA MOISTURISER XTRA C ni adalah moisturiser yang ada umphhhh juga kasi lembabkan muka sambil-sambil menutup liang pori korang yang ternganga tu...Jimat pon jimat....cantik pon cantik... Sementara barang tengah hot ni apa lagi jom la rebut ramai-ramai sebelum terlambat hehehe...

eh eh...lupa nak bagitau korang...YARRA MOISTURISER XTRA C ni ada dua saiz ya...yang kecil 50ml dan yang besar 80ml...So,kalau korang rasa macam nak cuba-cuba dulu bolehla ambil yang kecil dulu...Bila dan rasa sendiri ...dah meletop muka korang boleh beli yang besar tu sedozen simpan dalam almari hikhikhik...


Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: