LightBlog

JOM RAMPING DENGAN LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA

Assalammualaikum Gojes.....

Aikkkk...Losyen kurus selalunya panas...kenapa losyen ni sejuk??? Biar betul ni...Ahaaaa...betul sayang2 semua...LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA ni satu-satunya losyen kurus yang sejuk dan nyaman bagi memberi keselesaan kepada pengguna...Takdelah macam cacing kepanasan bila pakai krim kurus kannn...

JOM RAMPING DENGAN LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA

JOM RAMPING DENGAN LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA

Jom layan info pasal LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA ni...Tak sabar nak kurus sebelum raya...hehehe...

KHASIAT LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA :
👉mencairkan lemak
👉mnghilangkan jerawat di badan dan muka
👉memulihkan kesan luka
👉mengurangkan kesan bengkak
👉melawaskan sembelit
👉Menghilangkan selulit
👉Memudarkan parut2 di badan
👉memberi ruang utk kulit bernafas

... In sha Allah jika konsisten sapu losyen, semua masalah akan hilang ...Apa yang penting adalah kesabaran dan istiqomah ye tak??? Jangan korang pakai 2 hari tak nampak kesan lepastu call saya meroyan...Jangan wat gitu ek...saya bagitau awal-awal...saya tak suka dimeroyankan hahaha...

BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA :
💖Collagen dengan estrak bunga matahari 🌻🌻

BERAT :
💖Berat 130ml

KENAPA LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA BEGITU SPECIAL ???
💖Boleh bawa solat
💖mesra wudhuk
💖Tak melekit
💖Tak berminyak
💖Melembutkan kulit jika dipakai secara konsisten

Oooooo...baru saya faham kenapa losyen ni alah sikit bila membeli...nak tahu kenapa??? Jawapannya senang je...hehehe...sebab menang bila memakainya...Jom korang sesape nak try meh roger saya...Terima kasih ya singgah sepetang bersama saya...Jumpa lagi...daaaa

Wassalam

(sumber : facebook)

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




KRIM MONTOKKAN BREAST - BOMBSHELL BREAST CREAM



PERHATIAN :
SAYA DAH TAK JUAL PRODUK INI LAGI...JIKA ADA YANG NAK BELI PRODUK LAIN YANG SAMA FUNGSI BOLEH REFER DISINI

Assalammualaikum Gojes.....


Apa yang KRIM MONTOKKAN BREAST - BOMBSHELL BREAST CREAM ni boleh bantu korang??? Baca sampai habis....


KRIM MONTOKKAN BREAST - BOMBSHELL BREAST CREAM

Ini kelebihan krim yang bernama Bombshell :
🍑 membesarkan breast
🍑 menegangkan breast
🍑 montok dan mantapkan breast
🍑 melembut kan kulit on that area...krik krikkk
🍑 menghilangkan stretchmarks...wahhh
🍑 boleh disapukan di pinggul...auummm
🍑 KKM APPROVED...syabasss betti...
🍑 no side effects...owesome...
🍑 suami melekat 24/7...huyyohhh




Dah baca? Macam best je...macam nak je...Dulu cik abang takdelah melekat je kat rumah tapi lepas guna KRIM MONTOKKAN BREAST - BOMBSHELL BREAST CREAM ni pehal plak toleh sana dia...toleh sini dia...hahaha...nak kecek latu kannnn...

KRIM MONTOKKAN BREAST - BOMBSHELL BREAST CREAM

Baru ngko reti??? Dulu masa kendur-kendur...pandangpun taknak kan...amik ngko penangan KRIM MONTOKKAN BREAST - BOMBSHELL BREAST CREAM dari 50sen jadi nasi lemak RM2 dah sekarang...hahaha...




Belum cuba belum taw...moh kita sesama cantikkan yang penyek,kendur dan kepet tu...Bagi cik abang kita pulak yang mengekor kita 24jam hahaha...Adoiiii rimas pulak...kecikkan balik lahhhhh...krik krikkkk


BUAT JENAMA SENDIRI


-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

PERFUME SCHA ALYAHYA DAN AWAL ASHAARI

Assalammualaikum Gojes.....

Hai korang...ada tak yang tengah cari minyak wangi pasangan suami isteri yang hot Awal & Scha ni? Kalau ada yang mencari boleh roger-roger saya nah sebab saya ada jual...Serius wangi beb...so jom layan perfume scha alyahya review


Sekarang ni macam dah jadi trend pula artis jual minyak wangi. Dua perfume yang saya dok cerita ni juga adalah dalam kategori perfume artis malaysia. Siapa tak kenal pasangan artis meletop ni...sekarang dah keluarkan perfume pula...wangi pula tu...



PERFUME SCHA ALYAHYA DAN AWAL ASHAARI


PERFUME SCHA ALYAHYA DAN AWAL ASHAARI

KEISTIMEWAAN :

✔ Perfume pilihan Selebriti Terkenal Malaysia Awal & Scha 
✔ Haruman tersendiri dan sangat Unik 
✔ Bauan mewah dan tahan lama setanding dengan Jenama Perfume Terkemuka Antarabangsa. 
✔ EDP long lasting (Tahan sehingga lebih dari 8 Jam) 
✔ Mesra Solat (Boleh dibawah solat) 
✔ Isian 30ml sebotol


Jom korang wangi-wangi di pagi raya hehehe...Pape whatsapp saya hokeyy...Thank you korang yang sudi singgah
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

MAEEZ NUTRIMIQ TABLET PINTAR TERKINI SEISI KELUARGA

Assalammualaikum Gojes.....

Lagi tablet IQ untuk anak korang...Sape yang masih mencari produk untuk anak masing-masing boleh baca entri ni ya..Tapi bukan anak-anak je yang boleh makan...seisi keluarga boleh makan...ibu ayah,datuk nenek semua boleh amalkan...

MAEEZ NUTRIMIQ TABLET PINTAR TERKINI SEISI KELUARGA

INFO:
✿ Tablet Maaez NutrimIQ adalah persediaan homopati khas untuk minda dan kesihatan.
✿ No kelulusan KKM : MAL 20040947 TC
✿ Sesuai untuk seisi keluarga dari umur 1 tahun

KHASIAT & KEBAIKAN MAAEZ NUTRIM IQ :
✿ Membekalkan nutrien yang diperlukan si manja sedang membesar
✿ Mencerdaskan minda dan meningkatkan IQ / kepekaan si kecil
✿ Mengatasi masalah kulit seperti ekzema, kudis, kegatalan, ruam
✿ Anak2 lebih cepat belajar / fokus di dalam kelas
✿ Mudah bangun tidur, rajin, aktif dan cergas sentiasa
✿ Mempercepatkan pemulihan luka & mencantikkan kulit
✿ Meningkatkan daya imunisasi badan
✿ Menguatkan tulang, gigi & gusi anak2

CARA MAKAN NUTRIM IQ:
✿ Ambil tablet dan kemam dalam mulut
✿ Kanak-kanak 1-6 tahun : 2biji 1x sehari
✿ Kanak-kanak 7-14 tahun : 2biji 2x sehari
✿ Remaja / Dewasa (14 tahun ke atas): 2biji 3x sehari

AMARAN KERAS!!!
✿ Jangan minum teh, kopi atau merokok 1/2 jam sebelum dan selepas makan ubat
✿ Jangan sentuh dengan jari
✿ Sila rujuk ahli farmasi / doktor sebelum mengambil produk ini
✿ Jauhkan dari kanak-kanak
✿ Simpan di tempat kering dibawah suhu 30 darjah
✿ Lindungi daripada cahaya dan kelembapan
.
KANDUNGAN BAHAN:
✿ Setiap tablet 100mg mengandungi
✿ Calcarea Phosphoricum (6x) - 12.5mg
✿ Calcarea Flourica (6x) - 12.5mg
✿ Magnesium Phoshoricum (6x) - 12.5mg
✿ Kalium Phoshoricum (6x) - 12.5mg
✿ Sucrose - 50.0mg

Wassalam

(sumber : facebook)

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




PINKISH GLOW SECRET OF BEAUTY MEMBANTU MENCERAHKAN KULIT

Assalammualaikum Gojes.....

Haritu ada customer tanya pasal produk ni...Harini saya tepek sikit info...dah boleh beli ya...masuk dah dalam store kami...



PINKISH GLOW SECRET OF BEAUTY MEMBANTU MENCERAHKAN KULIT

INFO:
♡ PINKISH GLOW by SOB 10g
♡ KKM NOT140905185K

KANDUNGAN :

Jojoba oil, aqua, royal jelly, linoleate, cucumber,avocadol extract. Arbutin. Aloe barbedensis extrct. Glutathione Apple stem extract.

KEBAIKAN:

♡ Menghilangkan jerawat dan parut jerawat
♡ Mengecilkan pori- pori
♡ Mempunyai uv melindungi kulit
♡ Mencerahkan bahagian gelap seperti siku, ketiak, parut-parut dan cela
♡ Kulit muka akan pinkish dan glowing
♡ Merawat masalah kulit berminyak

CARA PENGGUNAAN :

♡ Boleh di gunakan siang dan malam
♡ Sebelum atau selepas menggunakan skincare
♡ Boleh di pakai di lengan sebagai lotion
♡ Jika muka berjerawat boleh tompokan di bahagian jerawat tanpa mencampur sebarang night cream
♡ Jika kulit sensitif hanya perlu pakai 1 hingga 2 kali seminggu siang atau malam

Itu sahaja info yang boleh saya shate...Tq terjah kesini...Jum[a lagi


Wassalam


(sumber : facebook )


KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

RAWAT MASALAH RAMBUT DENGAN FERYAL SPIRULINA SHAMPOO

Assalammualaikum Gojes.....

Anda mengalami masalah seperti ini ?
✔ Rambut gugur
✔ Rambut Jarang
✔ Uban sebelum usia
✔ Kegatalan kepala
✔bau hapak kepala/rambut

Sebelum ni Feryal keluarkan hair oil sekarang syampu pula...Kalau masalah rambut korang sangat membimbangkan sila ambil 2 produk feryal ini serentak untuk kesan yang optimum


RAWAT MASALAH RAMBUT DENGAN FERYAL SPIRULINA SHAMPOO

RAWAT MASALAH RAMBUT DENGAN FERYAL SPIRULINA SHAMPOO

Jangan risau dengan kebaikan spirulina masalah rambut anda boleh diatasi

KELEBIHAN :
🌸 Mengandungi protein untuk merawat rambut dan kulit kepala
🌸 Mengandungi vitamin untuk menyuburkan kulit kepala
🌸 Merawat rambut rosak dari akar hingga ke hujungnya
🌸 Menjadikan rambut lebih lembut dan senang diurus
🌸 Menguatkan tunjang rambut
🌸 Bau yang wangi dan mempesonakan
🌸 Produk halal
🌸 Tanpa bahan kimia
🌸 Selamat digunakan

CARA PENGUNAAN :
🌼 Basahkan rambut, kemudian sapukan shampoo spirulina.
🌼 Lakukan urutan lembut,tunggu beberapa minit kemudian bilas hingga bersih

Wassalam 
(sumber : facebook)



Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

HUDA BEAUTY LIPSTICK SET ( 4 PCS ) HARGA MAMPU MILIK

Assalammualaikum Gojes.....

Lama dah tak update pasal lipstik kan...Sebabkan tak lama lagi nak raya,semua gegirl2 nak cari lipstik dan barang-barang mekap ...so saya nak share pasal   HUDA BEAUTY LIPSTICK SET ( 4 PCS ) HARGA MAMPU MILIK. Dalam 1 set ni ada 4 warna ya...Korang ada pilihan nak variasi yang macamana yang sesuai dengan citarasa korang. Sat g saya tempekkan gambar untuk korang pilih mana yang berkenan. Tapi sebelum tu saya nak bagitahu awal-awal lipstik ni bukan hat yang original...ni hat yang gred...jangan ada yang whatsapp saya tanya original ke? Sat g ada yang kena boombastik mr lova lova dengan saya hahaha...


 HUDA BEAUTY LIPSTICK SET ( 4 PCS )


 HUDA BEAUTY LIPSTICK SET ( 4 PCS )


 HUDA BEAUTY LIPSTICK SET ( 4 PCS )


 HUDA BEAUTY LIPSTICK SET ( 4 PCS )

Ada 4 variasi warna korang boleh pilih. Setiap satu variasi ada 4 warna. Korang tak boleh pilih warna campur-campur...Mesti beli 1 kotak. Warna memang semua cun-cun. Sesuai untuk korang yang tengah berjimat cermat simpan duit sebab harga memang mampu milik. Set lipstik ni sesuai untuk korang buat hantaran atau bagi hadiah kat orang tersayang. Abang abang sado kat luar tu kalau sakit otak pikir nak beli hadiah birthday kat awek @ tunang @ wife @ ibu korang bolehlah cuba hadiah lipstik ni...mesti diorang mengeletaq usus sebab pestime dapat hadiah daripada korang hahahaha...( gurau je taw abang sado...sat g ada yang kecam saya huhuhu)


Apa yang bestnya pasal  HUDA BEAUTY LIPSTICK SET ( 4 PCS ) ni adalah warna yang cantik-cantik sampai kena sawan mata sebab tak tahu nak pilih mana yang paling cantik...kalau boleh nak beli semua huhhuhu...Lipstik ni jenis matte..Ada yang tak tahu kan matte tu apa...Takpe,toksah risau saya bagitahu matte tu apa okey...Matte tu maksudnya bile pakai je lipstik melekat habis kat bibir...Takde nampak berkilat kat bibir . Kelebihan lipstik jenis matte ni dia tahan lama walaupun kita makan dan minum sebab dia melekat habis. So...lepasni tak payah korang nak topup2 lipstik lagi lepas makan lunch ye...Memang cantik giloss la pakai lipstik ni


Sesiapa nak try lipstik ni boleh roger saya noh...tekan je icon whatsapp kat bawah tu dah boleh chat terus dengan saya...Okeyyy...ada faham ka??? Oklah jumpa lagi nohhh...


Wassalam

(sumber : facebook)

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~

Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri





CONFIRM SLIM VIRAL KURUS SEBELUM RAYA

Assalammualaikum Gojes..... 

Raya tak lama lagi dah,ramai yang dok plan nak kurus sebelum raya pasai nak pakai baju yang cantik biar nampak segak sikit...takdelah nampak bonggol sana sini kan...biasa latu semua orang pun memang ada feeling nak nampak gojes dipagi raya hahaha...


Hari-hari kak stress dik sebab bila pandang dalam cermin je terus stress pikirkan lelemak yang bermastautin kat badan ni. Tengok mana pun semuanya lemak...tak tengok pun tak boleh pulak kang tak pepasai lah pakai baju koyak ke,seluar koyak ke tak perasan...Bila keluar pelik orang dok perati ke kita ingatkan gojes sangat la kita haritu...tapi rupanya perati hat yang koyak tu huhuhuhu...


Tu belum cerita dok malu dengan cik abang lagi. Bila krik krik je kena tegur...bila ehem ehem je kena nasihat. Walaupun just tegur dan nasihat tapi kalau dah 2 3 kali makan dalam juga wehhh....Itu kalau saya la...tak tahu pulak kalau korang kena tegur macamana aksinya...



CONFIRM SLIM VIRAL KURUS SEBELUM RAYA

Ni dia produk yang dibagi nama confirm slim. Namapun dah confirm slim kalau tak slim sat g memang meroyan hakak-hakak yang bersemangat nak gojes depan cik abang tu kan. Tapi seperti yang menjadi visi produk confirm slim ni katanya sesiapa yang amalkan confirm slim ni terpaksa jadi gojes slim melim uollllssss...Cik abang pun dah start memerhatikan kemana hakak pergi...dengan siapa hakak keluar...Jeles leteww kan...Baru tau penangan confirm slim


Apa tugas confirm slim ni sampaikan boleh buat cik abang jeles gitu ek? Confirm slim ni adalah satu produk untuk kurus . Dengan sebotol je dah boleh settle dah masalah tayar spare korang. Confirm slim membantu membakar dan melenyapkan lemak korang dimerata sudut tubuh badan korang seperti lengan,peha,perut,bawah dagu semua tu. All out semua sedut...takde lagi istilah perut kempis peha & lengan macam giant hokeyyy...hehehehe...


Kalau korang rasa-rasa nak ramping dipagi raya boleh try confirm slim ni sekarang...Toksah lah nak malu segan...Sempat lagi ni...tak lama lagi dah nak start puasa...Sebulan puasa ni sekejap je dah sampai raya...Tapi kalau yang dah slim tu takyah la dok gatai nak beli sat g tinggal tulang serangka je pergi raya rumah orang...habis semua orang lariiii...kikiki...Ok lah habis dah idea nak membebel...Jumpa lagi ek...Selamat menyambut Ramadhan eh korang...


Wassalam


(sumber:facebook)



Berminat berurusan dengan saya???


Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri





KOLEKSI PRODUK SURUT AYU UNTUK KURUS

Assalammualaikum Gojes.....

Anda mengalami masalah berikut?
:: Berat badan yang berlebihan
:: Berat badan yang susah nak turun
:: Tiada masa untuk senaman
Jadi, amalkan JAMU SURUT AYU :-)

Mesti korang kenal produk surut ayu kan???Sebab produk ni agak lama juga dalam pasaran Malaysia dan sehingga kini masih lagi banyak permintaan keatas produk ini.Nak tahu kenapa??? Jom baca review ringkas tentang KOLEKSI PRODUK SURUT AYU UNTUK KURUS ni ya...

Sebelum saya lupa...produk surut ayu sehingga hari ini ada 3 produk iaitu Jamu surut ayu,Kopi surut ayu dan Losyen surut ayu. Ketiga-tiga produk ini mempunyai satu tujuan iaitu untuk kurus...hehehe...Nah saya bagi gambar untuk korang tengok ya...

KOLEKSI PRODUK SURUT AYU UNTUK KURUS

KOLEKSI PRODUK SURUT AYU UNTUK KURUS

KOLEKSI PRODUK SURUT AYU UNTUK KURUS
.
APA ITU JAMU SURUT AYU
Rasanya tak perlu lagi perkenalkan produk ni. Famous sangat dah kan? Siapa tak pernah dengar Jamu Surut Ayu @ Surut Ayu @ Jamu Susut Ayu. Jamu Surut Ayu testimoni dan Jamu Surut Ayu review memang banyak melambak dah. Surut Ayu merupakan jamu terbaik dari INDONESIA. surut ayu jamu herbal ramuan alami semula jadi untuk Menurunkan Berat badan, ia boleh menggalakkan metabolisme dan meningkatkan tenaga, Membantu tubuh membakar lemak dengan cepat dan menghapuskan pemendapan lemak. Tidak perlu banyak senaman dan diet
.
KHASIAT JAMU SURUT AYU:
~ Membantu Menurunkan berat badan
~ Membantu Mengecilkan perut
~ Membantu Membakar/menghancurkan lemak
~ Membantu Mengurangi nafsu makan
~ Membantu Melawaskan buang air besar(tanpa cirit birit)
~ Membantu Merangsang metabolisme
~ Membantu Mengencangkan otot perut
.
CARA MAKAN JAMU SURUT AYU:
~ Makan 2 biji pada waktu pagi (30 minit sebelum sarapan)
~ Pegambilan hanya 1kali untuk sehari
.
SOALAN 1 :-) JAMU SURUT AYU ADA KKM TAK??
~ Tiada kkm..surut ayu dari indonesia.

SOALAN 2 :-) Jamu surut ayu kesan sampingan/jamu surut ayu bahaya tak?
~ InsyaAllah takde sebab bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih. Pastikan jamu surut ayu ori.
.
PANTANG LARANG JSA:
✔ Dilarang untuk wanita hamil dan menyusui anak-Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.
✔ Pengguna yang menghidap penyakit kronik tidak di benarkan mengambil JSA kerana akan membahayakan keadaan.Yg consume ubat doktor hari2 pun tak boleh ambil.
✔ Yg kurang darah @ tekanan darah rendah jika dia selalu alami pening kepala akibat masalah tu pun tak boleh ambil jsa.

Haaaa....dah baca kan...best tak? Yang losyen surut ayu tu fungsinya untuk membakar lemak tepu kat perut,peha,lengan dan kawasan yang berlemak...Kalau korang amalkan produk surut ayu better korang pakai juga losyen surut ayu ni untuk dapatkan kesan yang optimum kepada hasrat korang untuk kurus tu. Ok lah...sampai disini sahaja review saya untuk KOLEKSI PRODUK SURUT AYU UNTUK KURUS...Thank you korang sudi singgah...Jumpa lagi ya

Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




BEE VENOM SKINCARE 4IN1 LAKU KERAS

Assalammualaikum Gojes.....

Lama dah rasanya tak update apa-apa kat sini. Maaflah ye kawan-kawan sebab busy sangat saya settlekan order produk organik...ramai juga yang order untuk buat jenama sendiri...Mungkin mereka nak cari duit raya kotttt hehehehe...Korang ada nak buat jenama sendiri tak? Kalau ada yang berminat nak buat jenama sendiri dengan produk 100% organik homemade boleh check kat zuraini.com ya...Korang boleh tengok review dia pasal aktiviti buat produk organik tu


Harini saya review sikit pasal BEE VENOM SKINCARE 4IN1 LAKU KERAS...Jom layan sat nah...



BEE VENOM SKINCARE 4IN1 LAKU KERAS

.....Bee Venom Skincare 4 in 1 kini VIRAL!!!! Kenapa???
Sebab ia mangandungi bahan yang bertindak sebagai:-
>> Anti penuaan
>> Dapat menghilangkan jeragat
>> Dapat menghilangkan kekusaman kulit
>> Menghilangkan parut
>> Meredakan kemerahan kulit
>> Meremajakan kulit kendur

CARA MENGGUNAKAN Bee Venom 4 in 1:

1. Bersihkan kulit muka terlebih dahulu sebelum menggunakan Bee Venom Liquid Cleanser
2. Lap muka anda sehingga kering menggunakan tuala bersih
3. Ambil 1 kapas muka dan titiskan 3 titis serum, kemudian di sapu dari bawah muka (dagu) ke atas, sapu juga bahagian leher.
4. Biarkan selama 2-3 minit sehingga serum tersebut meresap ke dalam muka anda.
5. Sapu sekata Bee Venom Moisturiser (Boleh dipakai siang / malam)
6. Sapu sekata Bee Venom Sunblock Foundation sebelum keluar rumah atau
7. Boleh juga guna sebagai sapuan asas (foundation) sebelum memakai makeup.. *Dipakai waktu siang sahaja..

Begitulah sedikit info berkenaan BEE VENOM SKINCARE 4IN1 LAKU KERAS...Terima kasih ya korang sudi baca review saya...Next entri kita jumpa lagi...Harini, In sya Allah saya akan update banyak barang sebab banyak barang tak berupdate lagi kat sini...


Wassalam


KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

ROYAL EXPERT WHITENING FACE CLEANSER

Assalammualaikum Gojes.....

Haaaa...produk ni la yang ada customer tanya haritu kan...Sekarang dah masuk dah...Dah boleh order dah kak...Ramai juga yang bertanya sebab diorang cakap produk ni berkesan...Betul ke? Saya tak pernah cuba pun...

ROYAL EXPERT WHITENING FACE CLEANSER

Kelebihan :
🍬Dihasilkan dari ekstrak Aloe Barbadensis
🍬Mengandungi Vitamin C dan E
🍬Diformulasikan dengan acid buahan alpha-hydroxy yang membantu mencantikkan kulit
🍬Sesuai untuk kulit berminyak mahupun kulit yang kering

Cara Penggunaan Royal Expert Facial Cleanser :
🍬Urut secara lembut ke muka dengan tangan yang basah
🍬Cuci dengan air suam dan lap dengan tuala lembut
🍬Ikuti dengan Royal Expert Whitening Cream

Kepada yang nak try bertukar kepada produk ROYAL EXPERT boleh roger-roger saya nah...

Wassalam
(sumber info : facebook)

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri