BRAND HONEY BEE VENOM,

BEE VENOM SKINCARE 4IN1 LAKU KERAS

Wednesday, May 10, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

Lama dah rasanya tak update apa-apa kat sini. Maaflah ye kawan-kawan sebab busy sangat saya settlekan order produk organik...ramai juga yang order untuk buat jenama sendiri...Mungkin mereka nak cari duit raya kotttt hehehehe...Korang ada nak buat jenama sendiri tak? Kalau ada yang berminat nak buat jenama sendiri dengan produk 100% organik homemade boleh check kat zuraini.com ya...Korang boleh tengok review dia pasal aktiviti buat produk organik tu


Harini saya review sikit pasal BEE VENOM SKINCARE 4IN1 LAKU KERAS...Jom layan sat nah...



BEE VENOM SKINCARE 4IN1 LAKU KERAS

.....Bee Venom Skincare 4 in 1 kini VIRAL!!!! Kenapa???
Sebab ia mangandungi bahan yang bertindak sebagai:-
>> Anti penuaan
>> Dapat menghilangkan jeragat
>> Dapat menghilangkan kekusaman kulit
>> Menghilangkan parut
>> Meredakan kemerahan kulit
>> Meremajakan kulit kendur

CARA MENGGUNAKAN Bee Venom 4 in 1:

1. Bersihkan kulit muka terlebih dahulu sebelum menggunakan Bee Venom Liquid Cleanser
2. Lap muka anda sehingga kering menggunakan tuala bersih
3. Ambil 1 kapas muka dan titiskan 3 titis serum, kemudian di sapu dari bawah muka (dagu) ke atas, sapu juga bahagian leher.
4. Biarkan selama 2-3 minit sehingga serum tersebut meresap ke dalam muka anda.
5. Sapu sekata Bee Venom Moisturiser (Boleh dipakai siang / malam)
6. Sapu sekata Bee Venom Sunblock Foundation sebelum keluar rumah atau
7. Boleh juga guna sebagai sapuan asas (foundation) sebelum memakai makeup.. *Dipakai waktu siang sahaja..

Begitulah sedikit info berkenaan BEE VENOM SKINCARE 4IN1 LAKU KERAS...Terima kasih ya korang sudi baca review saya...Next entri kita jumpa lagi...Harini, In sya Allah saya akan update banyak barang sebab banyak barang tak berupdate lagi kat sini...


Wassalam


KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: