PRODUK KURUS/DETOX

CONFIRM SLIM VIRAL KURUS SEBELUM RAYA

Sunday, May 14, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes..... 

Raya tak lama lagi dah,ramai yang dok plan nak kurus sebelum raya pasai nak pakai baju yang cantik biar nampak segak sikit...takdelah nampak bonggol sana sini kan...biasa latu semua orang pun memang ada feeling nak nampak gojes dipagi raya hahaha...


Hari-hari kak stress dik sebab bila pandang dalam cermin je terus stress pikirkan lelemak yang bermastautin kat badan ni. Tengok mana pun semuanya lemak...tak tengok pun tak boleh pulak kang tak pepasai lah pakai baju koyak ke,seluar koyak ke tak perasan...Bila keluar pelik orang dok perati ke kita ingatkan gojes sangat la kita haritu...tapi rupanya perati hat yang koyak tu huhuhuhu...


Tu belum cerita dok malu dengan cik abang lagi. Bila krik krik je kena tegur...bila ehem ehem je kena nasihat. Walaupun just tegur dan nasihat tapi kalau dah 2 3 kali makan dalam juga wehhh....Itu kalau saya la...tak tahu pulak kalau korang kena tegur macamana aksinya...



CONFIRM SLIM VIRAL KURUS SEBELUM RAYA

Ni dia produk yang dibagi nama confirm slim. Namapun dah confirm slim kalau tak slim sat g memang meroyan hakak-hakak yang bersemangat nak gojes depan cik abang tu kan. Tapi seperti yang menjadi visi produk confirm slim ni katanya sesiapa yang amalkan confirm slim ni terpaksa jadi gojes slim melim uollllssss...Cik abang pun dah start memerhatikan kemana hakak pergi...dengan siapa hakak keluar...Jeles leteww kan...Baru tau penangan confirm slim


Apa tugas confirm slim ni sampaikan boleh buat cik abang jeles gitu ek? Confirm slim ni adalah satu produk untuk kurus . Dengan sebotol je dah boleh settle dah masalah tayar spare korang. Confirm slim membantu membakar dan melenyapkan lemak korang dimerata sudut tubuh badan korang seperti lengan,peha,perut,bawah dagu semua tu. All out semua sedut...takde lagi istilah perut kempis peha & lengan macam giant hokeyyy...hehehehe...


Kalau korang rasa-rasa nak ramping dipagi raya boleh try confirm slim ni sekarang...Toksah lah nak malu segan...Sempat lagi ni...tak lama lagi dah nak start puasa...Sebulan puasa ni sekejap je dah sampai raya...Tapi kalau yang dah slim tu takyah la dok gatai nak beli sat g tinggal tulang serangka je pergi raya rumah orang...habis semua orang lariiii...kikiki...Ok lah habis dah idea nak membebel...Jumpa lagi ek...Selamat menyambut Ramadhan eh korang...


Wassalam


(sumber:facebook)



Berminat berurusan dengan saya???


Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri





0 comments: