PRODUK MEKAP,

FENOMENA TRULOOKS PREMIER - KEKALKAN MEKAP HINGGA 10 JAM

Tuesday, May 02, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....


Ada ramai yang tanya saya pasal TRULOOKS nih...Best giler pakai katanya...betul ke??? Jangan terkejut pula ya abang2 macho kat luar sana pun boleh pakai TRULOOKS taw sebab memang ada TRULOOKS WOMEN danTRULOOKS MEN...Uikkkk dah tak boleh kecek-kecek orang pempuan punya dah lepas ni...Moh layan review FENOMENA TRULOOKS PREMIER - KEKALKAN MEKAP HINGGA 10 JAM


FENOMENA TRULOOKS PREMIER - KEKALKAN MEKAP HINGGA 10 JAM

FENOMENA TRULOOKS PREMIER - KEKALKAN MEKAP HINGGA 10 JAM
  
FENOMENA TRULOOKS PREMIER - KEKALKAN MEKAP HINGGA 10 JAM

PERHATIAN SERIUS!!!!
HARGA RM100 (FREE POSTAGE)
Tiada talian hayat untuk turunkan harga...saya jual yang original terbaik dari HQ...walla...

KELEBIHAN TRULOOKS 
~Primer
~Sangat sesuai dijadikan makeup base utk hold foundation atau makeup lebih dr 10jam! 

~Moisturizer/ Pelembab
.
~Rahsia makeup tahan lama mestilah dr asas atau basic. Asas/basic bermula dr pemilihan pelembab atau makeup base. Diperkaya dgn ingredient asli Aloe Vera, Tru Looks merupakan agent pelembab yg mampu memberikan kelembapan yg lama utk kulit. Baru la kulit tak kering wpon suka makeup!

.~Sunblock Spf50...Nak makeup lawa2 tapi x da perlindungan sinaran UV? 
Trulooks mengandungi Spf 50 yg mampu melindungi dr sinaran UVa/ UVb yg terik yg akan menyebabkan radiasi bebas yg blh merosakkan kulit & terjadinya pembentukkan jeragat + kulit kusam + sunburn.

~ Complexion Rescue Skin Treatment
Kenapa brand international wajib ada Tinted Moisturizer? Sebab nak jaga kulit muka supaya sentiasa cukup nutrien & vitamin utk yg suka makeup atau bukan kaki makeup. 
Diperkaya dgn pelbagai vitamin & ingredients yg natural, trulooks dikenali sbg FOOD SKIN!
.
~ POMEGRANATE (Ektrak Delima)
Terbukti secara klinikal ekstrak delima mempunyai anti oxida yg sgt tinggi & sgt baik utk kulit.
.
~VIT B (New Formulation)
Memberikan kelembapan yg cukup pd kulit. (Anti- aging, pore minimizer, menghilangkan kedutan, memudarkan jeragat, mengecutkan jerawat, membaiki sel2 kulit mati & merawat EKZEMA)

~ VIT C & E
Melindungi kulit dr radikal bebas & anti oxida yg tinggi utk kulit kekal cantik.

(Meningkatkan sel2 kolagen, mencerahkan kulit, mengurangkan dark spot)


"So sbb tu Trulooks very high recommended by mua2 Malaysia. Wajib ada SUNBLOCK dik non oi b4 start makeup!"

Macam best je...macam nak try je...hehehe...Terima kasih sudi baca review ni...

Wassalam
(sumber : facebook)
Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~

Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: