PRODUK MEKAP

HUDA BEAUTY LIPSTICK SET ( 4 PCS ) HARGA MAMPU MILIK

Sunday, May 14, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

Lama dah tak update pasal lipstik kan...Sebabkan tak lama lagi nak raya,semua gegirl2 nak cari lipstik dan barang-barang mekap ...so saya nak share pasal   HUDA BEAUTY LIPSTICK SET ( 4 PCS ) HARGA MAMPU MILIK. Dalam 1 set ni ada 4 warna ya...Korang ada pilihan nak variasi yang macamana yang sesuai dengan citarasa korang. Sat g saya tempekkan gambar untuk korang pilih mana yang berkenan. Tapi sebelum tu saya nak bagitahu awal-awal lipstik ni bukan hat yang original...ni hat yang gred...jangan ada yang whatsapp saya tanya original ke? Sat g ada yang kena boombastik mr lova lova dengan saya hahaha...


 HUDA BEAUTY LIPSTICK SET ( 4 PCS )


 HUDA BEAUTY LIPSTICK SET ( 4 PCS )


 HUDA BEAUTY LIPSTICK SET ( 4 PCS )


 HUDA BEAUTY LIPSTICK SET ( 4 PCS )

Ada 4 variasi warna korang boleh pilih. Setiap satu variasi ada 4 warna. Korang tak boleh pilih warna campur-campur...Mesti beli 1 kotak. Warna memang semua cun-cun. Sesuai untuk korang yang tengah berjimat cermat simpan duit sebab harga memang mampu milik. Set lipstik ni sesuai untuk korang buat hantaran atau bagi hadiah kat orang tersayang. Abang abang sado kat luar tu kalau sakit otak pikir nak beli hadiah birthday kat awek @ tunang @ wife @ ibu korang bolehlah cuba hadiah lipstik ni...mesti diorang mengeletaq usus sebab pestime dapat hadiah daripada korang hahahaha...( gurau je taw abang sado...sat g ada yang kecam saya huhuhu)


Apa yang bestnya pasal  HUDA BEAUTY LIPSTICK SET ( 4 PCS ) ni adalah warna yang cantik-cantik sampai kena sawan mata sebab tak tahu nak pilih mana yang paling cantik...kalau boleh nak beli semua huhhuhu...Lipstik ni jenis matte..Ada yang tak tahu kan matte tu apa...Takpe,toksah risau saya bagitahu matte tu apa okey...Matte tu maksudnya bile pakai je lipstik melekat habis kat bibir...Takde nampak berkilat kat bibir . Kelebihan lipstik jenis matte ni dia tahan lama walaupun kita makan dan minum sebab dia melekat habis. So...lepasni tak payah korang nak topup2 lipstik lagi lepas makan lunch ye...Memang cantik giloss la pakai lipstik ni


Sesiapa nak try lipstik ni boleh roger saya noh...tekan je icon whatsapp kat bawah tu dah boleh chat terus dengan saya...Okeyyy...ada faham ka??? Oklah jumpa lagi nohhh...


Wassalam

(sumber : facebook)

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~

Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri





0 comments: