PRODUK KURUS/DETOX

JOM RAMPING DENGAN LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA

Thursday, May 18, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

Aikkkk...Losyen kurus selalunya panas...kenapa losyen ni sejuk??? Biar betul ni...Ahaaaa...betul sayang2 semua...LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA ni satu-satunya losyen kurus yang sejuk dan nyaman bagi memberi keselesaan kepada pengguna...Takdelah macam cacing kepanasan bila pakai krim kurus kannn...

JOM RAMPING DENGAN LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA

JOM RAMPING DENGAN LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA

Jom layan info pasal LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA ni...Tak sabar nak kurus sebelum raya...hehehe...

KHASIAT LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA :
👉mencairkan lemak
👉mnghilangkan jerawat di badan dan muka
👉memulihkan kesan luka
👉mengurangkan kesan bengkak
👉melawaskan sembelit
👉Menghilangkan selulit
👉Memudarkan parut2 di badan
👉memberi ruang utk kulit bernafas

... In sha Allah jika konsisten sapu losyen, semua masalah akan hilang ...Apa yang penting adalah kesabaran dan istiqomah ye tak??? Jangan korang pakai 2 hari tak nampak kesan lepastu call saya meroyan...Jangan wat gitu ek...saya bagitau awal-awal...saya tak suka dimeroyankan hahaha...

BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA :
💖Collagen dengan estrak bunga matahari 🌻🌻

BERAT :
💖Berat 130ml

KENAPA LOSYEN KURUS SEJUK SECRET CORREA BEGITU SPECIAL ???
💖Boleh bawa solat
💖mesra wudhuk
💖Tak melekit
💖Tak berminyak
💖Melembutkan kulit jika dipakai secara konsisten

Oooooo...baru saya faham kenapa losyen ni alah sikit bila membeli...nak tahu kenapa??? Jawapannya senang je...hehehe...sebab menang bila memakainya...Jom korang sesape nak try meh roger saya...Terima kasih ya singgah sepetang bersama saya...Jumpa lagi...daaaa

Wassalam

(sumber : facebook)

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: