PRODUK KURUS/DETOX

KOLEKSI PRODUK SURUT AYU UNTUK KURUS

Wednesday, May 10, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

Anda mengalami masalah berikut?
:: Berat badan yang berlebihan
:: Berat badan yang susah nak turun
:: Tiada masa untuk senaman
Jadi, amalkan JAMU SURUT AYU :-)

Mesti korang kenal produk surut ayu kan???Sebab produk ni agak lama juga dalam pasaran Malaysia dan sehingga kini masih lagi banyak permintaan keatas produk ini.Nak tahu kenapa??? Jom baca review ringkas tentang KOLEKSI PRODUK SURUT AYU UNTUK KURUS ni ya...

Sebelum saya lupa...produk surut ayu sehingga hari ini ada 3 produk iaitu Jamu surut ayu,Kopi surut ayu dan Losyen surut ayu. Ketiga-tiga produk ini mempunyai satu tujuan iaitu untuk kurus...hehehe...Nah saya bagi gambar untuk korang tengok ya...

KOLEKSI PRODUK SURUT AYU UNTUK KURUS

KOLEKSI PRODUK SURUT AYU UNTUK KURUS

KOLEKSI PRODUK SURUT AYU UNTUK KURUS
.
APA ITU JAMU SURUT AYU
Rasanya tak perlu lagi perkenalkan produk ni. Famous sangat dah kan? Siapa tak pernah dengar Jamu Surut Ayu @ Surut Ayu @ Jamu Susut Ayu. Jamu Surut Ayu testimoni dan Jamu Surut Ayu review memang banyak melambak dah. Surut Ayu merupakan jamu terbaik dari INDONESIA. surut ayu jamu herbal ramuan alami semula jadi untuk Menurunkan Berat badan, ia boleh menggalakkan metabolisme dan meningkatkan tenaga, Membantu tubuh membakar lemak dengan cepat dan menghapuskan pemendapan lemak. Tidak perlu banyak senaman dan diet
.
KHASIAT JAMU SURUT AYU:
~ Membantu Menurunkan berat badan
~ Membantu Mengecilkan perut
~ Membantu Membakar/menghancurkan lemak
~ Membantu Mengurangi nafsu makan
~ Membantu Melawaskan buang air besar(tanpa cirit birit)
~ Membantu Merangsang metabolisme
~ Membantu Mengencangkan otot perut
.
CARA MAKAN JAMU SURUT AYU:
~ Makan 2 biji pada waktu pagi (30 minit sebelum sarapan)
~ Pegambilan hanya 1kali untuk sehari
.
SOALAN 1 :-) JAMU SURUT AYU ADA KKM TAK??
~ Tiada kkm..surut ayu dari indonesia.

SOALAN 2 :-) Jamu surut ayu kesan sampingan/jamu surut ayu bahaya tak?
~ InsyaAllah takde sebab bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih. Pastikan jamu surut ayu ori.
.
PANTANG LARANG JSA:
✔ Dilarang untuk wanita hamil dan menyusui anak-Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.
✔ Pengguna yang menghidap penyakit kronik tidak di benarkan mengambil JSA kerana akan membahayakan keadaan.Yg consume ubat doktor hari2 pun tak boleh ambil.
✔ Yg kurang darah @ tekanan darah rendah jika dia selalu alami pening kepala akibat masalah tu pun tak boleh ambil jsa.

Haaaa....dah baca kan...best tak? Yang losyen surut ayu tu fungsinya untuk membakar lemak tepu kat perut,peha,lengan dan kawasan yang berlemak...Kalau korang amalkan produk surut ayu better korang pakai juga losyen surut ayu ni untuk dapatkan kesan yang optimum kepada hasrat korang untuk kurus tu. Ok lah...sampai disini sahaja review saya untuk KOLEKSI PRODUK SURUT AYU UNTUK KURUS...Thank you korang sudi singgah...Jumpa lagi ya

Wassalam

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: