BRAND NOUR AIN,

PEK BARU 2017 NOURAIN SKINCARE 3IN1 ORIGINAL BUKAN REPACK

Friday, May 05, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

Perhatian serius ye anak-anak...
Nak bagitahu ni Set skincare NourAin dah pek baru sekarang...Pek lama dah takde ya...Pastikan korang yang nak pakai set skincare NourAin ni sila beli pek yang baru. Tengok gambar tu betul-betul...itu pek yang terbaharu...oren gituuu...hehehe

PEK BARU 2017 NOURAIN SKINCARE 3IN1 ORIGINAL BUKAN REPACK

PEK BARU 2017 NOURAIN SKINCARE 3IN1 ORIGINAL BUKAN REPACK

Sedikit review tentang produk NourAin sebab saya taknak khabar angin cakap produk nourAin ni produk repacking terus menular...Pandai-pandai je korang eh nak cakap gitu...Nour Ain Beauty Care ialah Produk yang dikilangkan di Malaysia. Kilangnya berlokasi di Tikam Batu, Kedah. Nour Ain Beauty Care merupakan produk tempatan (Malaysia) yg beragama Islam, produk diyakini Bersih lagi HALAL. Nour Ain Beauty Care telah mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). PEK BARU 2017 NOURAIN SKINCARE 3IN1 ORIGINAL BUKAN REPACK !!!

Bahan - bahan terkandung dalam set NourAin :
~ HERBA-HERBA
~ VIRGIN COCONUT OIL
~ OLIVE OIL 
~ LEMON CITRUS 
(Tak terkandung bahan yang merbahaya)

Take noted !
✔ 100 % Jaminan tak berlaku pengelupasan pada kulit muka!!
✔ Formula sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
~ JERAWAT
~ JERAGAT
~ KULIT KUSAM
~ KULIT KERING
~ KULIT GELAP
~ PARUT
~ BEKAS JERAWAT

Yang dok cerita-cerita buruk pasal NourAin tu henti-henti kan lah ye...Tak baik taw...Kalau korang yang pakai NourAin tak dapat result yang sepatutnya mungkin ia tidak serasi dengan korang...Jangan salahkan produk hokeyyyy. Apa-apapun kelebihan memilih ditangan korang...hehehe...Terima kasih baca review saya...Jumpa lagiii...Daaaaa

Wassalam
(sumber info : facebook )

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: