BRAND PERFUME ARTIS,

PERFUME FASHA SANDHA DUBAI LIMITED EDITION WANGI SANGAT

Thursday, May 04, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....
Hi korang...nak bagitau ni...Perfume Fasha sandha series dubai limited edition dah masuk...Korang kalau nak beli kat saya boleh dah order ya...kalau nak beli kat kedai berdekatan pun takde masalah...perfume fasha sandha review kali ni  hat yang ni limited edition taw...so korang kena cepat grab sebelum kehabisan ya...PERFUME FASHA SANDHA DUBAI LIMITED EDITION WANGI SANGAT


PERFUME FASHA SANDHA DUBAI LIMITED EDITION WANGI SANGAT

Apa yang menarik tentang Fasha Sandha punya perfume ni yang ramai dok berebut beli sebab wangi lah...hahaha...mana ada perfume yang tak wangi kannnn...Gurau je eh...minyak wangi ni boleh bawa solat...toksah risau-risau sah ke solat korang tu hokeyyyy... Lepastu minyak wangi Dubai limited edition ni adalah minyak wangi citarasa antarabangsa uolllssss...So...bila korang pakai ala-ala berada kat Paris la kot huhuhu...


PERFUME FASHA SANDHA DUBAI LIMITED EDITION WANGI SANGAT

Lagi satu pasal minyak wangi ni adalah kewangiannya boleh bertahan 12 jam taw...so agak-agak kalau korang travel tu bolehla menyamarkan bau peluh korang tu...kalau travel jauh la...kalau setakat KL ke Melaka toksah cerita la kikiki...Minyak wangi ni jenis EDP...so tiada kekerasan di dalam harumannya...Sangat segar dan lembut macam Fasha Sandha sesegar perfume fasha sandha dubai

Jom dapatkan cepat perfume fasha sandha special edition...Kang habis tak taw eh...nak raya nih hehee... Ok sampai sini je eh mak Jemah nak ngomel...Terima kasih baca tawww...
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: