BRAND PERFUME ARTIS,

PERFUME SCHA ALYAHYA DAN AWAL ASHAARI

Tuesday, May 16, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

Hai korang...ada tak yang tengah cari minyak wangi pasangan suami isteri yang hot Awal & Scha ni? Kalau ada yang mencari boleh roger-roger saya nah sebab saya ada jual...Serius wangi beb...so jom layan perfume scha alyahya review


Sekarang ni macam dah jadi trend pula artis jual minyak wangi. Dua perfume yang saya dok cerita ni juga adalah dalam kategori perfume artis malaysia. Siapa tak kenal pasangan artis meletop ni...sekarang dah keluarkan perfume pula...wangi pula tu...



PERFUME SCHA ALYAHYA DAN AWAL ASHAARI


PERFUME SCHA ALYAHYA DAN AWAL ASHAARI

KEISTIMEWAAN :

✔ Perfume pilihan Selebriti Terkenal Malaysia Awal & Scha 
✔ Haruman tersendiri dan sangat Unik 
✔ Bauan mewah dan tahan lama setanding dengan Jenama Perfume Terkemuka Antarabangsa. 
✔ EDP long lasting (Tahan sehingga lebih dari 8 Jam) 
✔ Mesra Solat (Boleh dibawah solat) 
✔ Isian 30ml sebotol


Jom korang wangi-wangi di pagi raya hehehe...Pape whatsapp saya hokeyy...Thank you korang yang sudi singgah
-
-
-
-
-
Korang kalau nak beli boleh terus tekan icon whatsapp kat bawah ni ya saya tungguuuu...hehehe
Wassalam

KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)

0 comments: