PRODUK SKINCARE

ROYAL EXPERT WHITENING FACE CLEANSER

Friday, May 05, 2017 Zuraini Muhammad 0 Comments

Assalammualaikum Gojes.....

Haaaa...produk ni la yang ada customer tanya haritu kan...Sekarang dah masuk dah...Dah boleh order dah kak...Ramai juga yang bertanya sebab diorang cakap produk ni berkesan...Betul ke? Saya tak pernah cuba pun...

ROYAL EXPERT WHITENING FACE CLEANSER

Kelebihan :
🍬Dihasilkan dari ekstrak Aloe Barbadensis
🍬Mengandungi Vitamin C dan E
🍬Diformulasikan dengan acid buahan alpha-hydroxy yang membantu mencantikkan kulit
🍬Sesuai untuk kulit berminyak mahupun kulit yang kering

Cara Penggunaan Royal Expert Facial Cleanser :
🍬Urut secara lembut ke muka dengan tangan yang basah
🍬Cuci dengan air suam dan lap dengan tuala lembut
🍬Ikuti dengan Royal Expert Whitening Cream

Kepada yang nak try bertukar kepada produk ROYAL EXPERT boleh roger-roger saya nah...

Wassalam
(sumber info : facebook)

Berminat berurusan dengan saya???

Sila klik icon WHATSAPP untuk terus chat bersama saya...
KLIK SEKARANG UNTUK ORDER ( KEDAI KOSMETIK ONLINE)


~ Terima kasih kerana sudi singgah di KEDAI KOSMETIK ONLINE ~
Dapatkan info terkini produk kecantikan terbaru
produk kecantikan/produk kesihatan/produk jamu/produk kanak-kanak/produk mummy/produk lelaki/produk wanita/produk skincare/produk wangian/produk kurus/produk breast/produk sabun & scrub/produk mandian/peluang jenama sendiri




0 comments: